Bu kadın ne yapmaya çalışıyor ?

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
Şimdiki sorun kayınvalidemle eltim kavga etmişler aynı şehirde altlı üstlü oturuyorlar.Beni aradı kızım canım yavrumlu konuşmalar şasırdım çünkü hep adımla hitap eder.Sonra olayları anlattı eltim varken beni arayamıyormuş tartışıyorlarmış,benim bayramlarda oraya gelip gitmemi istemiyormuş,eşine problem çıkarıyor çocukları var yuvası yıkılmasın diye ondan tarafa olmak zorundaydım diyor...Şimdi eltimle arası iyice açılmış evine gelip gidemiyor,eltim buna afedersiniz sen gevursun şusun busun gibi agır lafları olmuş... yorum yapmadım.Benden eltimden özür dilememi istedi sen onu hoş gör o hasta dedi bende küfürü yiyen benim üstelik su ana kadar onu kıracak hiç bir davranışta yapmadım dedim. Bayramdan bayrama görüyorum hatrınız için yüzümü asmam dedim.

Şimdi torunu olacak ya evime mecbur gelecek beni yumuşatmaya mı şalışıyor? 2 yıldır neden gelmedin diyecegiz diye mi? tüm suç eltimdeymiş gibi anlatıyor peki sen sen büyük degilmiydin 55 yaşında kadın eltim benle aynı 25 yasında 6 senelik evli hadi onunki kıskançlık senin ona uyman dogrumuydu. neden tüm suç eltimde olsun...Bana yaptıklarını asla ama asla unutmuyorum nasıl bu kadar iki yüzlü olabiliyorlar.
Eşimin gözünde affettirdi kendini beni aramayan sormayan insanların bebegimi görmelerini istemiyordum eşimmle anlaşmıştık şimdi aradı diye eşim gelsinler diyor.Yine eltimle barışacak bana sırtını dönecek öncedende oldu o orda hakimiyeti kurmuş o isterse konusur kayınvalidem benle istemesse konuşmaz ... Bana yaşatılan nişan dahil 3 sene kimsenin gözünde degil ne oldu şimdi kötünün iyisi mi oldum ??????

Son düzenleme:
Diyeceksin ki; 3 sene neler yaşadığımı ben bilirim.Bana bi altın yüzünden o... diyen insanı destekleyen kadına da hiç yüz veremem.Eşim istediği kadar söylensin.Namusuma laf edenle işim olmaz diyeceksin kendine.

Kadına bak.Eltinle iki gün sonra tekrar iyi olur sen yine kötü olursun.Hiç yüz verme
Gelsin torununu görsün evine gitsin.Yani ben olsam hiç muhatap olmam öyle dönek insanla

eltin edepsizliğiyle kayınvalideni muma çevirmiş.

kayınvalidenin amacı hem eltinle arayı düzelmek , hemde bebeği görebilmek için seninle arayı yumuşatmak

muhatap olma , hiç birşey söyleme ... yüzü varsa doğum yapınca gelsin görsün bebeğini

Son düzenleme:
canım sen saygında kusur etme ama mesafenide koru .. şimdi geldiğinde eltini çekiştirecek sen yorum yapma yarın bigün barışırlar kendi söylediklerini unutur senin söyleidklerini ona söyler..:51:

Ben artık bunların git gel davranışlarından çok bunladım ipleri koparıp atmak istiyorum. Arayıp yüzünüz var mı gelmeye demek istiyorum... Yavrumun sucu günahı neki onu bile arayıp sormadılar...gelmeyin evime demek istiyorum şimdimi aklına gelmiş bir gelini olduğu

ama işte eşim eşimi çok seviyorum susup hiç birşey olmamış gibi cocugu görmeleri daha sonraki bayramalarda yanlarına gitmeyi göze mi almalıyım
yoksa içimden geldiği gibi koparıp atmalı mıyım? Canım çok sıkkın eltimin davranılkarı sürecek biliyorum. millet bayram gelince gülerken ben aglıyordum sııkıntısı 15 gün önceden başlıyordu. uyuyamıyordum şimdi ne yapacaklar diye

illa arsız mı olayım bende kalp mi kırayım sevilmek sayılmak için. hayatta yapamadığım sey karşılık vermek neden neden böyleyim ben ....

Ben artık bunların git gel davranışlarından çok bunladım ipleri koparıp atmak istiyorum. Arayıp yüzünüz var mı gelmeye demek istiyorum... Yavrumun sucu günahı neki onu bile arayıp sormadılar...gelmeyin evime demek istiyorum şimdimi aklına gelmiş bir gelini olduğu

ama işte eşim eşimi çok seviyorum susup hiç birşey olmamış gibi cocugu görmeleri daha sonraki bayramalarda yanlarına gitmeyi göze mi almalıyım
yoksa içimden geldiği gibi koparıp atmalı mıyım? Canım çok sıkkın eltimin davranılkarı sürecek biliyorum. millet bayram gelince gülerken ben aglıyordum sııkıntısı 15 gün önceden başlıyordu. uyuyamıyordum şimdi ne yapacaklar diye

illa arsız mı olayım bende kalp mi kırayım sevilmek sayılmak için. hayatta yapamadığım sey karşılık vermek neden neden böyleyim ben ....

boşver canım bunların kendisine saygısı yokki sana saygıları olsun.. koparıp atman çok zor olur hani mesafeni koru.. artık onların huyunu suyunu biliyosun ona göre hareket et arada eşin var ona yazık..boşver değer vermesini saygı duymasını bekleme belli etmişler kendilerini zaten..:32:

boşver canım bunların kendisine saygısı yokki sana saygıları olsun.. koparıp atman çok zor olur hani mesafeni koru.. artık onların huyunu suyunu biliyosun ona göre hareket et arada eşin var ona yazık..boşver değer vermesini saygı duymasını bekleme belli etmişler kendilerini zaten..:32:

sen olasaydın gelmelerine izin verirmiydin canım , yada bundan sonraki bayramlarda çocugunuda alıp gidermiydin gerçekten bu fikre ihtiyacım var her yönden bakmak istiyorum duruma.

Kayınvalidenizin eltinizle sıkıntısı varsa var, siz neden özür diliyorsunuz onu anlamadım.
Kayınvalideniz çok biliyorsa eltinizden kendisi özür dilesin.
Kendi sıkıntısını kendisi çözsün.
Ne kadar aranızda sıkıntı olursa olsun kayınvalideyle, çok büyük sorunlar hariç tabi,
torunlarını görmeye geleceklerdir, hakları da var tabi.
Siz gereken sınırları koruyun, fazla da yüz vermeyin.

eltinle görüşmüyosun dimi
kayınvalidemle oturuyor. Kayınvalideme gidince mecburen biraradayız .Kayınvalidemi arayıp sorsak onunlada konuşmamız bekleniyor, telefonlara da o çıkıyor. Ve en kötüsü bayramlarda kapıyı o acıyor ve ne hoşgeldin nede güle güle ama eşime abicim abicim diye boynuna yapışıyor.

sen olasaydın gelmelerine izin verirmiydin canım , yada bundan sonraki bayramlarda çocugunuda alıp gidermiydin gerçekten bu fikre ihtiyacım var her yönden bakmak istiyorum duruma.

yaşadığın şeyler gerçekten çok can sıkıcı sabırlıymışsın katlanmışsın buna sözüm yok zaten.. ben olsaydım bilmiyorum napardım ama şunu düşünerek aradaki mesafeyi koru dedim.. şimdi eşinle bi sorunun yok sanırım buda eşinin ailesi şimdi sen gelip gitmesen o arada kalıcak hani belki eşini doldurular senin aranı bozmaya çalışırlar ben ondan endişe ederke mesafeli bi şeklide görüşmen gerektiğini düşünüyorum canım.. eminin yüzlerini bile görmek istemiyosundur haklısında..ama arada eşin var peki bu okonuda ne diyor?

Son düzenleme:
çok çakal gördüm gördüm kayınvalıdemı :34:
tabı diğer gelınıyle arasını açmış şimdi doğumun olacak diye,
yanına gelsın dıye yumusatmaya calısıyor seni.
ben olsam bayramlarda gitmem gelmem aramam.
sadece doğumda gelsın ve gıtsın o kadar...

Kayınvalidenizin eltinizle sıkıntısı varsa var, siz neden özür diliyorsunuz onu anlamadım.
Kayınvalideniz çok biliyorsa eltinizden kendisi özür dilesin.
Kendi sıkıntısını kendisi çözsün.
Ne kadar aranızda sıkıntı olursa olsun kayınvalideyle, çok büyük sorunlar hariç tabi,
torunlarını görmeye geleceklerdir, hakları da var tabi.
Siz gereken sınırları koruyun, fazla da yüz vermeyin.
[/QUOTE

altın meselesi yüzünden 2 sene sonra ondan özür dileyecekmişim oda bana iyi davranacakmış. dahada kötüsü bebek görmeye beraber gelecekler ve herkes adımı benim atmamı bekleyecek

kayınvalidemle oturuyor. Kayınvalideme gidince mecburen biraradayız .Kayınvalidemi arayıp sorsak onunlada konuşmamız bekleniyor, telefonlara da o çıkıyor. Ve en kötüsü bayramlarda kapıyı o acıyor ve ne hoşgeldin nede güle güle ama eşime abicim abicim diye boynuna yapışıyor.

bence eltinle hiç görüşme, gerçi biraz zor aynı yerde oturuyolarsa ama sana söylenen o lafın bence affı yok, kimbilir kafasında neler kurdu ve kuruyor ama eşinin görüşmesine bişey deme çünkü arada yiğenler olur, kardeşi var arada sonuçta
ama kaynan sanırım sana gelip eltini, eltine gidip seni çekiştiriyor, bu şekilde huzur olmaz, kaynananla arayı soğutmakta resmi davranmanda fayda var, ama sonuçta gelip torununu görmesine bişey deme, gelsin görsün sevsin ama sen mesafeni koru, herhangi bişekildede onunla ailevi mezvuları konuşma bence, havadan sudn konuş sadece

yaşadığın şeyler gerçekten çok can sıkıcı sabırlıymışsın katlanmışsın buna sözüm yok zaten.. ben olsaydım bilmiyorum napardım ama şunu düşünerek aradaki mesafeyi koru dedim.. şimdi eşinle bi sorunun yok sanırım buda eşinin ailesi şimdi sen gelip gitmesen o arada kalıcak hani belki eşini doldurular senin aranı bozmaya çalışırlar ben ondan endişe ederke mesafeli bi şeklide görüşmen gerektiğini düşünüyorum canım.. eminin yüzlerini bile görmek istemiyosundur haklısında..ama arada eşin var peki bu okonuda ne diyor?

eşim bu konuda bana karşı çok ılımlı sen neye karar verirsen ben arkandayım diyor. Bebegi görsünler ama bayramlarda gidip gelmemek senin kararın saygı duyarım diyor. Ben ailevi görevimi yapar ugrar dönerim diyor.

eşim bu konuda bana karşı çok ılımlı sen neye karar verirsen ben arkandayım diyor. Bebegi görsünler ama bayramlarda gidip gelmemek senin kararın saygı duyarım diyor. Ben ailevi görevimi yapar ugrar dönerim diyor.

hımm.. eşin bu konuda anlayışlıysa sorun yok ozaman canım.. gelsin çocuğu görsünler..sende gitme bayramlarda felan gitmek istemiyosan..:34:

bayram ziyareti dediğin senede 2 defa canım, 15 dk kısa bi ziyaretten bişey olmaz git bence o kadarlık, çok katı bi şekilde görüşmemek dönüp dolaşıp sana zarar verir yine bi şekilde resmiyet ve mesafeli görüşme en güzeli, kaynan için konuşuyorum tabii, eltinse mevzuu hiç gitme

Son düzenleme:
sinirlerim fırladı yine nedemeekmis set istedin diye sana kufur etmesi istersin istemezsin ona ne sendede ne sabır var kardesim o lafa gore ben ona neler yapardım off gorurdu dunyanın kacbucak oldugunu kesinlikle muhattap olma arama sorma kaynananı aradıgında omu cıkıyor kaynananı iste telefona ozurude cok istiyorsa kaynanan dilesin hazır kavga etmisken tobe yarabbi ne insanlar var bayramlardada git valla havanı ata ata otur eglen gel lafmı atıyor sen daha beterini at saf olma boylelerine mustehak

Son düzenleyen: Moderatör:
sakin ozur dileme bu ne terbiyesizliktir asil onun sizden ozur dilemesi lazim/ kaynanan gercekten cok cakal. kanma sakin onun sozlerine mesafeni koru. 15 dk git esinden sebeb. yuz goz fazla olma... valla sabirliymissin...

Back
X