Bu kadın ne yapmaya çalışıyor ?

bence sen eşinin söylediği gibi davran cnım en mantıklısı sonuçta oda onun ailesi atamaz satamaz napsın seni haklı buluyor ve seni zorlamıyor ya boşver,eşine kesinlikle özür dilemeyeceğini geldiklerinde de sırf onu sevdiğin için onun ailesine saygı duyduğunu söyle hem sen eşinin gözünde yükselirsin hemde eşinle bağların iice sıkılaşır.Zaten siz artık bir aile olucaksınız bundan sonra istesede kimse bozamaz yuvanızı allahın izniyle...

bu saygısız ve seviyesiz insanlarla muhatap olmaya,onlar için canını sıkmaya değmez.sen konuşma bile.eşine söyle torununu çooook görmek istiyorsa eşin alsın annesine götürsün 1 -2 saat.bırak görüşmeyi,özür dilemeyi evine bile alma derim ben böyle insanları!!ay ne halleri varsa görsünler!!hazır araya soğukluk girmiş hiiiiç bulaşma!!!

2 Senelik evliyim eski konularımı bilmeyenler için kısaca bir özet geçicem.Nişanımda yaşanan eltim sana neden set takıldıda bana takılmadı diye kendini birşey mi sanıyorsun sen or... diye küfürüyle başladı. Bu olaydan sonra düğüne kadar iki aile görüşmedi.Nişandaki olay yasandığı sırada sadece kadınlar vardı ve kayınvalidem onu tuttu haklıymış istememeliymişim... Bu arada setin parasınıda eşim kendisi ödemişti benim hevesim var diye ... Neyse evlendik bayram seyran gidiyorum bi biri laf sokuyor gülüyor bi biri baktım birbirilerini tatmin ediyorlar Ben safımda beni neden sevmiyorsunuz diyerek önlerinde ağlardım. Daha sonraki 2 bayram gitmedim.8 aylık hamileyim 1 defa arayıpta kızım nasılsın diyen olmadı.2 senedir ankarada yasıyorum evime 1 kez bile gelmediler. Bu durumlar beni çok yıprattı sevilmek gelip gitmek çok istedim ama gözümün içine baka baka ağlattılar beni.

Şimdiki sorun kayınvalidemle eltim kavga etmişler aynı şehirde altlı üstlü oturuyorlar.Beni aradı kızım canım yavrumlu konuşmalar şasırdım çünkü hep adımla hitap eder.Sonra olayları anlattı eltim varken beni arayamıyormuş tartışıyorlarmış,benim bayramlarda oraya gelip gitmemi istemiyormuş,eşine problem çıkarıyor çocukları var yuvası yıkılmasın diye ondan tarafa olmak zorundaydım diyor...Şimdi eltimle arası iyice açılmış evine gelip gidemiyor,eltim buna afedersiniz sen gevursun şusun busun gibi agır lafları olmuş... yorum yapmadım.Benden eltimden özür dilememi istedi sen onu hoş gör o hasta dedi bende küfürü yiyen benim üstelik su ana kadar onu kıracak hiç bir davranışta yapmadım dedim. Bayramdan bayrama görüyorum hatrınız için yüzümü asmam dedim.

Şimdi torunu olacak ya evime mecbur gelecek beni yumuşatmaya mı şalışıyor? 2 yıldır neden gelmedin diyecegiz diye mi? tüm suç eltimdeymiş gibi anlatıyor peki sen sen büyük degilmiydin 55 yaşında kadın eltim benle aynı 25 yasında 6 senelik evli hadi onunki kıskançlık senin ona uyman dogrumuydu. neden tüm suç eltimde olsun...Bana yaptıklarını asla ama asla unutmuyorum nasıl bu kadar iki yüzlü olabiliyorlar.
Eşimin gözünde affettirdi kendini beni aramayan sormayan insanların bebegimi görmelerini istemiyordum eşimmle anlaşmıştık şimdi aradı diye eşim gelsinler diyor.Yine eltimle barışacak bana sırtını dönecek öncedende oldu o orda hakimiyeti kurmuş o isterse konusur kayınvalidem benle istemesse konuşmaz ... Bana yaşatılan nişan dahil 3 sene kimsenin gözünde degil ne oldu şimdi kötünün iyisi mi oldum ??????

bana or....diyen (hem de nisanimda!) eltiye arka cikacak kayinvalidenin ogluyla bir kere asla evlenmezdim...
cunku daha taa o zamandan sorun yasanacagi belliymis...
daha nisan aksamindan isaret gelmis size...

bir de bu lafin ustune onlarla bayramda seyranda olsa bile asla gorusmezdim...
bakin gorusmussunuz yine pislik yapiyorlarmis...

sizin yerinizde olsam kayinvalidemin evime gelmesine sesimi cikarmam, ama guleryuz gostermezdim geldiginde...tepkisiz olurdum...
eltiyi ise kapidan iceri sokmazdim...
kayinvalideniz size aklinca oyun oynuyor, 2 yildir sizi arayip bunlari soylemek aklina gelmemis olamaz...
belli ki bir cikari var ki eski maskesini cikardi yenisi takti, size onunla oynuyor bu sefer...
kendini kurnaz saniyor sanirim ama yemezler...bayram degil seyran degil kaynanam beni niye aradi ve guzel seyler soyledi acaba???

Back
X