Bu kadında ne beyin var nede kalp

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Kızlar kayınvalidemin vicdansızlığına inanamadım bugün. Elimde bir kemiğim çatladı alçıya aldılar. Eve geldim kayınvalidem "e ne olacak şimdi nasıl bakacaksın çocuğa, bezini nasıl değişeceksin, nasıl iş yapacaksın" diyor. İnsan bir geçmiş olsun kızım merak etme ben yardımcı olurum sana der. Sanmayın ki kayınvalidem uzağımda oturuyor... Bunları söyleyen uzaylıyla aynı evde yaşıyoruz malesef...

uzaylı :)))))))))))))))))))))))
bu arada geçmiş olsun...o kısaca ben hiç uğraşamam demiş e nasıl direk söylesin...kendince msj yollamış

Kızlar kayınvalidemin vicdansızlığına inanamadım bugün. Elimde bir kemiğim çatladı alçıya aldılar. Eve geldim kayınvalidem "e ne olacak şimdi nasıl bakacaksın çocuğa, bezini nasıl değişeceksin, nasıl iş yapacaksın" diyor. İnsan bir geçmiş olsun kızım merak etme ben yardımcı olurum sana der. Sanmayın ki kayınvalidem uzağımda oturuyor... Bunları söyleyen uzaylıyla aynı evde yaşıyoruz malesef...

aynı evde yaşarken insan daha spontan laflar eder.sürekli beraberseniz hangi bir lafına takılacaksınız.belki kötü niyeti yoktu diyin rahatlatın kendinizi.çünkü olan kendinize olur.
"öfkenin ateşi önce sahibini yakar sonra kıvılcımı düşmanına ya varır ya varmaz."
alıngan ve titizsiniz anladığım kadarıyla.işiniz zor.

çok geçmiş olsun.
kayınvalidenize şunu diyorum sizin hakkınızda ne düşünüyorsa Allah iki katını ona versin...

demekki o da kendi derdine düşmüş.o işlerin kendine kalacağından korkmuş.ailende kalma imkanın varsa elin iyileşene kadar orda kal bari.yoksa çok sıkıntı çekersin.sen yapamayacaksın.o da yapınca laf edecek iyice canın sıkılacak

Canim cok gecmis olsun :71::71::71:

Sen bosver kayinvalideni aldirma herseyi kafana takarsan sinirlerin yipranir en iyisi öyle birsey söylerse deki vallahi annecim iyiki varsiniz artik elim iyilesene kadar sizde yorulucaksiniz (masummm masumm bakmayida ihmal etme)

birsey söylerse annecim elim saglam olsa ben hic birakirmiyim sana o isleri falan diye azicik yagcilik yapin
bunlari yaparsaniz o mutlu siz mesut gecinirsiniz

yok artik ya bende birtek benim kayinvalidem uzayli sanirdim meyer bütün kayinvalideler ayniymis bunu bu forumda cok iyi anladim allah yardimcin olsun arkadasim ama takma kafana kendini üzersin sadece o lafi eden insan senin üzülüp üzülmedigini bile umursamaz

Azıcık Patavatsızlık Yapmış..
Tabiiki de Kendisi Bakacak..
Torunu Sonuçta, Sen Bakma Desen de Bakar..:34:
Hiç Canını Sıkma..

çok geçmişolsun.....:71:
allah sabır versin..............
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.............:97:

Oncelikle hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..
demekki o da kendi derdine düşmüş.o işlerin kendine kalacağından korkmuş.ailende kalma imkanın varsa elin iyileşene kadar orda kal bari.yoksa çok sıkıntı çekersin.sen yapamayacaksın.o da yapınca laf edecek iyice canın sıkılacak
annem malesef istanbulda canim gidemiyorum :(
Canim cok gecmis olsun :71::71::71:

Sen bosver kayinvalideni aldirma herseyi kafana takarsan sinirlerin yipranir en iyisi öyle birsey söylerse deki vallahi annecim iyiki varsiniz artik elim iyilesene kadar sizde yorulucaksiniz (masummm masumm bakmayida ihmal etme)

birsey söylerse annecim elim saglam olsa ben hic birakirmiyim sana o isleri falan diye azicik yagcilik yapin
bunlari yaparsaniz o mutlu siz mesut gecinirsiniz
Yolunu yapti demin canim koye gideceklermis yarin haberin olsun dedi..

Oncelikle hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim..
annem malesef istanbulda canim gidemiyorum :(

Yolunu yapti demin canim koye gideceklermis yarin haberin olsun dedi..

:53: nasıl bir kadın bu, seni öyle bırakıp gidiyor birde..............:26:
sen kendine böyle birşey yapsan neolurdu acaba...............:19:

Son düzenleme:
:53: nasıl bir kadın bu, seni öyle bırakıp gidiyor birde..............:26:
sen kendine böyle birşey yapsan neolurdu acaba...............:19:

ben yapsam bütün mahalle duyardı kötü gelinim ya o bakımdan. Ama kendisi kanatsız melek. Herkesin yardımına koşar hastaneye falan götürür milleti. Bana gelince nasıl yapıcan nasıl edicen birde üstüne gidiyor. Hadi oğluma bakabiliyorum temizlikte yaparım ama yemek nasıl yapıcam onu düşünüyorum :(

Çok geçmiş olsun canım...
Ben olsam ''işler senin ellerinden öper'' derdim...
Gerçekten de insan önce bir geçmiş olsun der...

çok geçmişler olsun..:71:
hep derim rabbim kimseye muhtaç etmesin.. yapacak bişey yok sende ona
ona göre davranırsın için elverirse tabi..
peki ne yapacaksın bu durumda gerçekten çocuğa nasıl bakacaksın ailende uzakmış offf.:31:
rabbim yar ve yardımcın olsun beterinden korusun inşallah

amaaan kardeşim o geçmiş olsun dese ne olur demese ne olur,zihniyet belli çünkü..tek elle bille görürsün işini Allah izin verirse hiç merak etme..sıkma canın..

ben bu konuda şöyle bi karar aldım,beni üzmeye canımı yakmaya çalıştığını düşündüğüm insanları umursamayarak ve yaptıklarına hiç üzülmeyerek onları kudurtma taktiği..şimdilik işe yaradığı söylenebilir..geçmiş olsun ayrıca canım..

Son düzenleme:
Saolun kızlar iyiki varsınız. Moral deposu bu kk :). Evet köye gittiler bakalım neler yapabileceğim tek elle işin kötüsü sağ elim çatladı solla hiç iş yapamıyorum olmadı birkaç gün makarna falan yiyeceğiz ne yapalım :)

Saolun kızlar iyiki varsınız. Moral deposu bu kk :). Evet köye gittiler bakalım neler yapabileceğim tek elle işin kötüsü sağ elim çatladı solla hiç iş yapamıyorum olmadı birkaç gün makarna falan yiyeceğiz ne yapalım :)

oh yine gittiler demek geçenki gibi belki eşinle de aran düzelir şimdi senin elin niye çatladı canım ya onu anlatsana bi

Back
X