- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Keşke bu durumun sonu hakaret davasından alacağım ceza ile kalsa buğazını sıkasım varKimseye hakaret etme normal normal konus ilerde hakaretten dava acarlar sakin kal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bu durumun sonu hakaret davasından alacağım ceza ile kalsa buğazını sıkasım varKimseye hakaret etme normal normal konus ilerde hakaretten dava acarlar sakin kal
Engelledim ama msjlarım tamamı ekran kaydı ve arşivde duruyor bunun gibi birsürü msj varKadına ismiyle yazıp neden farklı nolardan arıyorsun diye yazın ki kanıt olsun. Ekran görüntülerini alın. Kendi adınıza da alın. Ararsa hapise girer
İsimleri kapattım ztn isim vermeden paylaştım kadına içimden gelenleri aktaramıyorum sinir bozucu bi durum sakin kalmaya çalışmakKonu sahibinin mesajlaştığı kişi eski eşinin yeni eşi 1. sınıf öğrencisi kızı babasını ziyarete gittiğinde kızının şahitliğinde cinsel ilişkiye girmişler ve çocuğun poposu ve özel bölgesinin fotoğrafını çekmişler anne ve eski eş tarafları birbiriyle davalık olmuş . Anne uzaklaştırma kararı çıkartmış ve şubat ayında davaları görülecekmiş Anladığım kadarıyla karşı taraf sizi kışkırtmaya ve delil toplamaya çalışıyor Lütfen provokasyonlara Gelmeyin ve bu tarz mesajları da açık alanlarda bu şekilde paylaşmayın
Evet öyle yaptımFake wp uygulamasıyla sahte yazışma kullanmışsınız gibi duruyor sanki...
Gereksiz bi eylem olurdu buraya eşim 25 bin maaş alıyor yazsaydım birsürü hakaret eden insan olurdu wp falan nie uğraşıyım demi amaFake wp uygulamasıyla sahte yazışma kullanmışsınız gibi duruyor sanki...
Hayır evliyim ben evlendim tekrar şimdiki eşimle resmimiz arkadakiE eski eşinizle düğün fotoğrafınız arka plan fotoğrafı mı hala![]()
Gereksiz bi eylem olurdu buraya eşim 25 bin maaş alıyor yazsaydım birsürü hakaret eden insan olurdu wp falan nie uğraşıyım demi ama
Ya hayır yanlış anladınız kendi kendime hakaret etmişsin demiş ekran resmini kendim kendime yazmışım bunu dediği için bu cevabı verdim hakaret okumak duymak isteseydi siteye bu şekilde yazardım birsürüde hakaret eden olurdu dedim aşırı yanlış anlıyorsunuz yaNasil ya? Boyle bir konunuz da mi var ben anlamadim.
Terbiyesizler.Devamlı mesaj atıyor engelliyorum kardeşlerinden annesinden mesaj atıyor sülalesinin numarası engelli listemde Eki Görüntüle 3198345
Bu sizin kızınızı taciz eden kadın değil mi?O kadın kızımla mahkemesi olan kadın engelliyorum diye bana korkak diyo
Evet subatın 7 si ama 4 ünde cumartesi 11 den 16 ya kadar refakatçi eşliğinde görme hakkı var ve o kadınla gelecek kızımı görmeyeTerbiyesizler.
Sakin muhatap olup onlarin leyhine bisey yapmayin. Mahkemeyi bekleyin. Subatin 7siydi dimi?
Babaya gelince bilmiyorum neden bana yazmasına müsade ediyor ama ben hakaret ve tehditten şikayetçi oldum tekrar olucamBu sizin kızınızı taciz eden kadın değil mi?
Eski eşiniz Şam babası mı ?
Nasıl müsade ediyor bu duruma ?
Neden siz şikayetçi olmuyorsunuz ?
Ya hayır yanlış anladınız kendi kendime hakaret etmişsin demiş ekran resmini kendim kendime yazmışım bunu dediği için bu cevabı verdim hakaret okumak duymak isteseydi siteye bu şekilde yazardım birsürüde hakaret eden olurdu dedim aşırı yanlış anlıyorsunuz ya
Siz avukat buldunuz mu davanız için ?Babaya gelince bilmiyorum neden bana yazmasına müsade ediyor ama ben hakaret ve tehditten şikayetçi oldum tekrar olucam
Bence hiç muhatap olma cevap yazma baktın olmuyor hala yazıyor mahkemeye başvurDevamlı mesaj atıyor engelliyorum kardeşlerinden annesinden mesaj atıyor sülalesinin numarası engelli listemde Eki Görüntüle 3198345