• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadından nasıl kurtulcam ya

Konuyu soranlar için , özet:Konu sahibinin mesajlaştığı kişi eski eşinin yeni eşi 1. sınıf öğrencisi kızı babasını ziyarete gittiğinde kızının şahitliğinde cinsel ilişkiye girmişler ve çocuğun poposu ve özel bölgesinin fotoğrafını çekmişler anne ve eski eş tarafları birbiriyle davalık olmuş . Anne uzaklaştırma kararı çıkartmış ve şubat ayında davaları görülecekmiş .Anladığım kadarıyla karşı taraf sizi kışkırtmaya ve delil toplamaya çalışıyor lütfen provokasyonlara gelmeyin ve bu tarz mesajları da açık alanlarda bu şekilde paylaşmayın.

Konu sahibinin mesajlaştığı kişi eski eşinin yeni eşi 1. sınıf öğrencisi kızı babasını ziyarete gittiğinde kızının şahitliğinde cinsel ilişkiye girmişler ve çocuğun poposu ve özel bölgesinin fotoğrafını çekmişler anne ve eski eş tarafları birbiriyle davalık olmuş . Anne uzaklaştırma kararı çıkartmış ve şubat ayında davaları görülecekmiş Anladığım kadarıyla karşı taraf sizi kışkırtmaya ve delil toplamaya çalışıyor Lütfen provokasyonlara Gelmeyin ve bu tarz mesajları da açık alanlarda bu şekilde paylaşmayın
İsimleri kapattım ztn isim vermeden paylaştım kadına içimden gelenleri aktaramıyorum sinir bozucu bi durum sakin kalmaya çalışmak

Nasil ya? Boyle bir konunuz da mi var ben anlamadim.
Ya hayır yanlış anladınız kendi kendime hakaret etmişsin demiş ekran resmini kendim kendime yazmışım bunu dediği için bu cevabı verdim hakaret okumak duymak isteseydi siteye bu şekilde yazardım birsürüde hakaret eden olurdu dedim aşırı yanlış anlıyorsunuz ya

Ya kızınızın başına neler gelmiş sizin yazdığınız şeylere bakın. Hiç utanmıyor musunuz böyle ciddi bir konuda saçma sapan cevaplar vermeye ya, iyice başınıza dolayisiyla kızınızın basina sarıyorsunuz? Ne geçiyor elinize böyle şeyler yapınca? Ne acayip anne babası var çocuğun yazık.

Ya hayır yanlış anladınız kendi kendime hakaret etmişsin demiş ekran resmini kendim kendime yazmışım bunu dediği için bu cevabı verdim hakaret okumak duymak isteseydi siteye bu şekilde yazardım birsürüde hakaret eden olurdu dedim aşırı yanlış anlıyorsunuz ya

Siz gergin oldugunuz icin kendinizi dogru ifade etmediginiz icin yanlis anliyoruzdur belki. Zira ben bu sitede birinin esi bilmem kac para maas aliyormus diye hakarete ugradigini gormedim.

Back
X