bu kadından nefret ediyorum!!!

Tut kolundan bir jinekoloğa götür. O anlatsın cinsiyeti anne mi belirliyor baba mı. Eğer devam ederse artık bence lafınızı esirgemeyin yani siz sustukça tepenize çıkıyor belli ki.

Bu ne saçma bi zihniyetmiş böyle. Kendi de kız doğurmuş. Anasıda onu doğurmuş. Ne tuhaf insanlar var ya :ssz: sen anneliğinin tadını çıkarmaya bak canım mevla ne güzel sağlıklı bi evlat nasip etmiş eşinde seviyomuş onlar gibi değilmiş şükretmelisin bence sorun yok takma kafana hiç oralı olma çok üstüne gelirlerse, tersle sende ver ağızlarının payını yada eşinle konuş eşin devreye girsin.

Ahhh ahhh bnmde olamadi gitti anlayisli bir kayinvalidem nerdeee bir arkadas topik acmis kayinvalidesiyle iyi iolanlar diye okudukca agladim gucume gitti ne yaotikda bunlari Hak ettim diyorum sanirim sans mi olack insanda anlamadim allhim kotuleri islah eylesin anlamazlar botleleri prfosoru gelse kadindir erkegi doguran cunsiyeti belieleyen der ama en guzeli s'en de disisin rabbim gonlume Gore verdi birdahakide kiz olacagini bilsem yapmk icin bir saniye bile dusunmem de ama sakin bir sekilde sukunetini bozmadan

En tehlikeli kayınvalide tipi! Gayet sevecen gözüküp, alttan alta sokusturacagini sokusturarak insanı hasta eden! Sen tepki verdiginde de, "annem ne dedi ki, iyiniyetli o, sen kötü düşünüyorsun" diye tepki alıp, tereyağından kıl çeker gibi kendini isin icinden siyirip, seni kötü gelin pozisyonuna sokuverir bu tipler :27:

en tehlikeli kayınvalide tipi! Gayet sevecen gözüküp, alttan alta sokusturacagini sokusturarak insanı hasta eden! Sen tepki verdiginde de, "annem ne dedi ki, iyiniyetli o, sen kötü düşünüyorsun" diye tepki alıp, tereyağından kıl çeker gibi kendini isin icinden siyirip, seni kötü gelin pozisyonuna sokuverir bu tipler :27:

bırı benım kayınvalıde mımı anlatıyor ne

hayret ediyorum böle düşünenlere kız oldu die üzülüyolarda be mübarek senin cinsin ne???benim kayınvalidem hiç böle kelimeler kurmadı bana.3 oğlu var.kıza hasret oda hep dua etti inş bi kızımız olur die kp kv özlemini çekmişler kız çocuğunun.benimde 2 oğlum oldu.yeter gari erkekten minare kurcaz dedi:9::9::9:ama baskı şeklinde cahilce değildi özlemleri.ben hep hayıslısını istedim allah tan bölesi hayılıymış şükürler olsun.
allah kızına uzun ömürler versin sağlıkla mutlulukla yaşasın.bence duymazdan gelin.cahile laf anlatmak kadar zor bişe yoktur.ona laf anlatıcam die uğraşırken sinir hastası olursunuz.

tövbe tövbe... Bu nasil bir kadindir ya?! Sana laf sokusturuyorsa sen de ona agzinin payini ver hemde onun ayni sana yaptigi bir sekilde. Allah´a sükür saglikli sihhatli bir evladin olmus. "Kaynanaaaa senin de hem kiz hem erkek evladin var. Erkek olmus kiz olmus ne fark eder? O da senin canin o da canin. Sen simdi ogullarini kizindan daha fazla mi seviyorsun?" de inadina görümcenin yaninda, her ikisine bu sefer sen lafi koymus olursun :47: bir tasla iki kus! enayi kus :33:

kızlar çocuğun cinsiyetini baba belirler ..ister istemez :D:D ıstedıgınız doktora sorun..

bu kaynana bana cok cektirdi,kısaca özetleyecek olursam,

hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)

ıssızda benı doldurmalar oğlum hiç kızları sevmez,dua et erkek olsun

ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...

neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor

ahh yavrum sen babana cok benzıyorsun erkek olsan bu kadar benzemezdin

neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi

kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık

canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???

kayınvaliden hasta cnm, hemde tedavisiz hasta, böyle ınsanların tedavisi olmaz...acı ama gercek..sen elınden geldıgınde kocanı kendıne cekmeye calıs..aklını kullan.yoksa örün boyunca onun yüzünden tartısırsınız..

Son düzenleme:
Beni çileden çıkartan tek konu bu arkadaşlar!
Bence kayınvalidenizden yavaş yavaş uzaklaşın, az görüşmeye bakın. İleride kızınızın ruh sağlığını bozmasın!
Benzer şeyleri ben yaşadım. Anneannem "damadının kızıyım" diye bana yüzüme karşı "el kızı" demişti...
O çok sevdiği oğullarının kızları yüzüne bakmıyor şimdi...Yaşlılığında ben varım yanında.
Siz kızınızı çok sevdiğinizi her fırsatta gösterin. Umarım babası da o görümceyle kaynananın cahilliğinden etkilenmez.
Kayınvalide de torun filan haketmiyor bence, ama abartmayayım :D
Az görüşmeye bakın...

ay yok böyle bişey :9::9: çok özür dilerim fakat kayınvalideniz feci derecede cahil kanımca... benimde aksine eşim ve ailesi kız çocuk istiyolar :) bence siz aldırış etmeyin, bebeğinizle eşinizle hayatınıza bakın...

hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)

ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...

neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor

neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi

kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık

canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???

allah vermiş o yavruyu cinsiyetini belirlemek ona mı kaldı

ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık
???

görümcene benlik bişey yok, abin cinsiyeti belirliyor, deseydin...
marifet erkek doğurmakta değilki, cinsiyet ayrımı cahil insanların zamanlarında kaldı deseydin..terbiyesiz insanlar, bende cok sinir oldum, torun ayrımı yapıyorlar, sevin geçin işte... hala erkek, kız ayrımı yapıyorlar

ERKEK EVLAT EVLENENE KADAR EVLATTIR
KIZ EVLAT ÖLENE KADAR EVLATTIR. demişti birisi...

benim kayınvalidem, kayınpederim, eşim hepsi kız istediler.

erkek olunca biraz bozuldular. çünkü ailede kız yok.

geçenlerde kayınvalide ile alışverişe gitmiştik, bana dedi ki; bir kızım olacaktı ki böyle gezelim...

cevap verdim, haklısın anne, ikimizde kız doğuramadık...

başka ne denir ki?

o kaynanana söyle; Allahtan biz hayırlı evlat istedik. Allah bize kızımızı münasip gördü. ben kim oluyorum da Allahın işine karışayım.

cahil kafa anlatsanda anlayamaz...halbukı oğlu belirliyor cinsiyeti ...anasına babasına hayırlı olsun diyeceğine kız erkek muhabbetı yapıyor ...elinden gelse bebegın cınsıyetını degıstırcek tövbe yarabbim aksam aksam günaha girecem

Back
X