• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadından nefret ediyorum!!!

Allahım yarabbim cehaelet fışkırıyor kadından var böyleleri yaa bizde 3 kız kardesiz en çok annem çekti böyle cahillerden

çocuğun cinsiyeti erkeğe bağlı bir kere.. oğlun yapamamış erkek çocuk dersin :)

:DDD aynı seyi düsündük :D bu kadar olur...

cinsiyeti senin oğlun belirledi anacım problemin varsa onunla hallet de olsun bitsin :D

ya da o aynı oğlan dedikce :) ah benim güzel kızım de bişiler de ben hiç çekemem öyle seyleri

bakalım henuz cinsiyetimiz belli değil ama cok sükür böyle seyleri hiç yasamadım... bundan sonra da yasayacağımı sanmıyorum...

Rabbim sabırlar versin

............................................

Son düzenleme:
En tehlikeli kayınvalide tipi! Gayet sevecen gözüküp, alttan alta sokusturacagini sokusturarak insanı hasta eden! Sen tepki verdiginde de, "annem ne dedi ki, iyiniyetli o, sen kötü düşünüyorsun" diye tepki alıp, tereyağından kıl çeker gibi kendini isin icinden siyirip, seni kötü gelin pozisyonuna sokuverir bu tipler :27:

aynen anlattığın durumun içerisindeyim,o sevecen görünüyor yavrum kuzum diye lafa başlıyor araya lafı sokuyor sonra gene yavrum kuzum,ben birşey desem ortada birsey yok abartıyorsun yada yanlış anlıyorsun pozisyonuna sokar bu kadın,nefret edıyorum yaaaa,kendi kızı erkek doğurduya suan cocuk 8 aylık oldu,mehmet tam erkek gibi kalın sesli diyor,8 aylık bebek böyle yaparmı kızlar benım bebış 4 aylık bılmıyorum henüz??? bu kadın delirtecek beni...

bu kaynana bana cok cektirdi,kısaca özetleyecek olursam,

hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)

ıssızda benı doldurmalar oğlum hiç kızları sevmez,dua et erkek olsun

ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...

neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor

ahh yavrum sen babana cok benzıyorsun erkek olsan bu kadar benzemezdin

neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi

kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık

canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???

Amannn ne büyük iş erkek doğurmakkk!!!!Sen kayınvaliden ve görümcene deki:KIZ EVLAT ÖLENE KADAR,ERKEK EVLAT EVLENENE KADARMIŞ.....

Amaan, ne takiyorsun Allahaskina.. Ne zaman bir araya gelseniz kizini severken ozellikle onun yaninda "Aman annesinin bir tanesi, guzeller guzeli prensesi, dunyalar tatlisi kiziiimmm benimmm" diye diye sev. Her dokunusunda onun bir KIZ oldugunu ve onunla gurur duydugunu, onu ne cok sevdigini tatli sevgi ve ovgu sozcukleri ile ustune basa basa hissettir ona ve kocana.. Once kayinvalide hazretlerinden biraz catirdama sesleri gelir (hasetten), ama sonradan onlar bile kizinin dunya tatlisi ve guzeli inanilmaz biri olduguna inanir zamanla, ve oyle de davranmaya baslarlar.. Bir bakima beyin yikama yani...:1:

Anlıyorum sizi ama bence doğumun verdiği bi alınganlık var üstünüzde.
Ben büyütülücek hiç bişi göremedim bunda.
Bence sizde büyütmeyin iyi niyetiyle düşünmeden konuşuyolar belliki.
Kötü niyetli insanların yaptığı şeylere benzemiyo çünkü yaptıkları.
Bu kadar sinir olmanın da bi manası yok rahat olun.

bu forumda okumuştum bir üyenin yazısını benzer bir konuda, 'sanki hükümranlıkları var da şehzade istiyorlar' diye, çok hoşuma gitmişti..

sene 2012 hala erkek cocuk kız cocuk ayrımı yapılan toplum da yasıyoruz ne yazık kı .

bebeğin cinsiyetini baba verir siz söyleyin bence de oğlun yapamamaış benle ilgli değil diye yada önemli olan sağlıklı eli ayağının düzgün olması kız erkek farketmez diyin . ahh ahh bunları okuyunca annem aklıma geldi neler çektirmşlerdi anneme ağzını açıp tek bişey diyememiş o da ve emn olun kızınız ilerde sizin yanınzd olup gerektiği cevabı fazlasıyla vericektir :)

bebeğin cinsiyetini baba verir siz söyleyin bence de oğlun yapamamaış benle ilgli değil diye yada önemli olan sağlıklı eli ayağının düzgün olması kız erkek farketmez diyin . ahh ahh bunları okuyunca annem aklıma geldi neler çektirmşlerdi anneme ağzını açıp tek bişey diyememiş o da ve emn olun kızınız ilerde sizin yanınzd olup gerektiği cevabı fazlasıyla vericektir :)

inş. kızım bi büyüse şu lanet kadına cevabını verse,dün kaynanamdaydık bende lafımı esirgemedim,dediklerinizi uyguladım kızlar bu kez canıma tak ettırdı aptal kadın yaaa,birileri kızıma yelek getirmiş kaynanaya vermiş bir sarı renk birisi pempe neyse bu salak pempe renklı olanı verdı sarıyı vermedı ,kız torunu dedi ki annanne sarıyıda versene dedi oda 'burcunun oğlu olursa ozaman veririz dedi' geçiştirdi,bu kadının zihniyetine bakar mısınız ,hem benım kızıma hedıye verıyorlar sanki kendisi ördü birini veriyor birini vermiyor...ben napıyım bu kadını

cahil cühela düşünceler bunlar. annesi onu kız doğurmasa oda erkek doğuramazmış.otursun azcık okusun araştırsın benim gelin niye kız doğurdu diye belki öğrenir anne karındaki bebeğin cinsiyetinin baba tarafından belirlendiğni

Bu kadar cehalet ne acı ya.Bir kadının kız bebeğe bu kadar laf söylemesi ne garip kendide doğduğunda kızdı.Ama sanırım oda aynı cehaletle büyümüş ve erkek olanlara ayrımcılık yapılmış.

hiç bozulduğunu belli etme.
sen kızdıkça üstüne gelir.
sen de güzel kelebeğim, babasının prensesi, gibi
babasını dahil ederek, kız olduğunu kadının gözüne soka soka sev bebeğini.

bu kaynana bana cok cektirdi,kısaca özetleyecek olursam,

hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)

ıssızda benı doldurmalar oğlum hiç kızları sevmez,dua et erkek olsun

ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...

neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor

ahh yavrum sen babana cok benzıyorsun erkek olsan bu kadar benzemezdin

neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi

kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık

canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???

höhhhhh arrtık yaa bu nedir :)) anneannem geldi aklıma tam bi erkekçidir 10 tane torunu var 8 i kız :) 2 erkek biride benim kardeşim olur erkekte erkek erkekte erkek der durur :)))

Valla okuyunca tek öküz benim kaynanam değilmiş dedim,2 gün önce biz de minik bir kızımızın olacağını öğrendik,çok mutluydum ama içine ettti salak kadın,bi telaş aradı cinsiyeti ne diye,kız deyince" hee,olsun, 2. ye erkek olur inşallah napalım" gibi abuk subuk laflar etti,ben de sen niye içine dert ettin o kadar, biz zaten kız istiyorduk kız olacakmış çok şükür dedim ."aaa hiç erkek istenmez mi,erkeksiz olur mu" falan dedi ben de olur olur deyip geçiştirip kapattım,bir daha lafını ettiğnde söyleyeceklerimi şimdiden hazırladım,dişlerimi sıkıyorum.

Allah ıslah etsin bunları ya... Üzmeyin kendinizi muhatap da olmayın, sadece bebeğe yaklaştığında erkek değil o sevmeyin deyin yeter :)
Diyecek söz bulamıyorum ya, şükretmiyor torunum sağlıklı,eli ayağı düzgün,annesi babası başında diye de bir de erkek diye tutturuyor töbe töbe yaa :47:
Oysa ne tatlıdır bebekler, kız olsun erkek olsun kokusuna doyamaz insan. Allah evladınızı size ve babasına bağışlasın,sağlık ve afiyetle büyütün inşallah.

Valla okuyunca tek öküz benim kaynanam değilmiş dedim,2 gün önce biz de minik bir kızımızın olacağını öğrendik,çok mutluydum ama içine ettti salak kadın,bi telaş aradı cinsiyeti ne diye,kız deyince" hee,olsun, 2. ye erkek olur inşallah napalım" gibi abuk subuk laflar etti,ben de sen niye içine dert ettin o kadar, biz zaten kız istiyorduk kız olacakmış çok şükür dedim ."aaa hiç erkek istenmez mi,erkeksiz olur mu" falan dedi ben de olur olur deyip geçiştirip kapattım,bir daha lafını ettiğnde söyleyeceklerimi şimdiden hazırladım,dişlerimi sıkıyorum.

ah canım kıyamam sana ya,hamileyken bu psikolojı cok kötü oluyor iyi bilirim,sen acaba bebeğim sağlıklı mı,sağlıcakla kucağıma alacakmıyım diye düşünürken ,bunlar cinsiyet derdinde,keşke buraya yazılanları kayınvalideme okutabilsem,insanlar hakkında ne düşünüyor keşke görebilse

Back
X