Bu Kadınlardan Nefret Ediyorum..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi AGK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AGK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
288
3
118
İstanbul
Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa ..

ne yaparsan yap ama bu problemi toplumumuzda olan bişey yani...değiştiremezsin kadın olsun erkek olsun ama eşinle konuşabilir bu durumun daha trajik hale gelmesini engeleyebilirsin eşinde anlayacaktır seni...

evet cnm öyle tip kadınlar var bende nefret ediyorum.

Sizin birbirinize ne kadar yakıştıgınızı görüp kıskançlıktan bakıyorlardır.

Boşverin çatlasınlar

ne yaparsan yap ama bu problemi toplumumuzda olan bişey yani...değiştiremezsin kadın olsun erkek olsun ama eşinle konuşabilir bu durumun daha trajik hale gelmesini engeleyebilirsin eşinde anlayacaktır seni...

evet bir defasında dayanamadım artık kadına bişey diyemeyince eşime patladım.Oda bana dediki ben kadına bakmıyorum ve olay otobüste olmuştu.Olduğun ortamda gelen olarak herkese bakıyorsun zaten ben o şekilde bakmıştım ama kadın baktıysa ben farketmedim beni ilgilendirmez elalemin karısı diyor ama nebilim ya ben baya takılıyorum bu konuya yeni evli olduğum için olabilirmi acaba

ben böyle durumlarda sadece gülüp geçiyorum kıskançlık illaki bendede oluyor ama bunu ne karşı tarafa nede yanımdakine hissettirip havalara sokmuyorum.

Maalesef o tip kadınlar çok.Bunu engelleyemezsenizde onları siz ve eşiniz onları umursamayıp yok sayıp umursamazsanız bakmayacaklardır

tamamen takıntı.. göz bu bakabilir.. çok düşünmeyin
sakınan göze çöp batarmış.

Eşine rahatsız olduğunu söyle bence. Eğer bundan rahatsız olduğunu bilirse eminim oda dikkat edecektir bakışlarına. Tabi ne kadar istesende bunu çok fazla engelleyemezsin. Göz aşinalığı herkeste oluyor. Ben evliyim ben bile bakıyorum ama kötü anlamda asla değil. Eşiminde zaman zaman gözü kayabiliyor. Çok normal insanız sonuçta. Hee böyle bön bön dikkat çekecek kadar baksa ve bende aynı şekilde o zaman durum değişir her ikimiz içinde kötü olur ama eşinin bakışları böyle aşırı değilse çok kafana takma. Sadece eşine bu durumun seni rahatsız ettiğini biraz daha dikkatli olmasını söylemen bana göre yeterli olacaktır.

vallaa canım bizede oluyor önceleri kıskanırdım.ama tınlamıyorum artık. işimiz gereği eşimle insanlarla çok haşır neşiriz eeee bi sürü bayanda var bazen uzaktan izlerim, eşimle kadınların diyaloğunu kadınların hareketlerini sonra yanlarına giderim eşim buda benim eşim tanıştırayım deyince bazılarının suratı düşer buda benim ne yalan söyleyeyim hoşuma gider.ve zaten bilirim ki eşim hep benim... yani demem o ki aldırma boşver.

Son düzenleme:
ben böyle durumlarda sadece gülüp geçiyorum kıskançlık illaki bendede oluyor ama bunu ne karşı tarafa nede yanımdakine hissettirip havalara sokmuyorum.

Heh işte bende böyle düşünüp söylemiyordum hiç :) ama sonunda dayanamdım ve söyledim eşime rahatsız olduğumu Bide sanırım kendime güvensizlikte var o daha güzel ben çirkinim gibide düşünüyorum.ahh ahhh bu koca aşkı beni deli ettii

ooo her güzele gidecek diye düşünürseniz yandınız ..bırakın ya siz ne kadar düşünsenizde yapan yapar .. beni beğenmeyen kocaya bay bay der geçerim.. siz kocanıza güveniyorsanız kimsenin güzelliğini düşünmeyin..

kadınlar genelde çiftlere bakmayı sever.. eşinize değil, her ikinize de bakıyolardır.. yakışıolar mı yakışmıolar mı, erkek kadınla ilgili mi vs vs..

eşinizi çok beğendiğindiklerinden ötürü olduğunu sanmıyorum.. paranoya yapıyorsunuz..

Büyük ihtimalle yeni evli olmanla alakalı bir durum.Kaba tabirle,eşin artık senin erkeğin,onu sahipleniyorsun ve bu yüzden diğer dişilere karşı fazla duyarlısın.
Bir de kızlar-kadınlar birbirlerini çok süzüyorlar.Bu daha çok bizim ülkemize özgü sanırım,birbirimizle fazla ilgiliyiz.İşte o birbirini süzen kızlar,nasıl çantana-ayakkabına bakıyorlarsa,yanındaki adama da öyle bakıyorlar.Nasıl birini seçmiş,yakışmış mı vs...Eşinin bakmasına birşey diyemeyeceğim,genellikle refleks olarak sana bakana sen de dönüp bakarsın.Tabii bakmak var,bakmak var.Onun dozunu en iyi sen bilirsin.
Böyle yazıyorum ama ben de aynen senin gibiydim.Hala da zaman zaman kızarım.Mesela parfüm tanıtımı yapılıyor,kız beni değil eşimi çeviriyor veya markette ürün promosyonu oluyor,bana ikram etmiyorlar,eşime ediyorlar.Eşim alıp önce bana veriyor

gereksiz takıntı. böyle şeylerle hayatınızı zehir etmeyin. bakınca kocanız eskiyor mu ?
kendinize güvenin gerisi hikaye. diğer kadınların güzel olması mühim değil eşiniz sizi seçti.

bunu söyleyip kendine güvenmiyo durumuna düşme canım bence eşine.kendine güven o seninle evli.

eşinde bi art niyet yoksa bakan baksın hayatım boşver...göz bu yani perde geremeyiz ya.
bi de bunu eşine ikidebir söyleyipte onu havalara sokma

Eşiniz şimdi birşey demiyordir ama böyle davranmaya devam ederseniz kendinizden uzaklaştıracaksınız. Siz söylemeseniz de o huzursuzluğunuzdan anlayacaktır.
Kıskanıyorsanız da belli etmeyin

bizim toplumumzda nedense parmagında yüzük olan erkekler daha cazip gelıyo yanında sevgilisi yada eşi varken bile utanmadan cekınmeden bakabılıyolar değişik bi mantık ulaşılmaz oldugu içinmi cazip gelıyo anlaması zor allah kocalarımızı şeytana uydurmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…