allahtan çirkin kocam var,hiç böyle dertlerim yok:90:
:)
Ya benim eşimde öyle çok yakışıklı biri değilki ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahtan çirkin kocam var,hiç böyle dertlerim yok:90:
Yani bir de şu var,bir kız yalnız bir erkeğe bakmaya çekinir.Bakacağı varsa bile bakmaz.Adam yüz bulur,peşine takılır veya gelip tanışmak ister diye düşünür.
Ama adamın yanında birisi varsa böyle bir risk yok.Bakar çünkü sakınmasına gerek olmaz.Nihayetinde adam kalkıp yanına gelecek değil.
Bu da bir teori![]()
Bu tür kadınların yanında sevgilisi veya eşi varken başklarıda onların kocasına baksın inşallahyaşasın kötülük
![]()
Bence önemli olan kimin eşine baktığı değil, eşinin nereye baktığı..
Başkasının eşini beğenmesi gurur vermeli insana.. çünkü o senin yanında...![]()
Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa ..[/QUOTE
bu tip kadınlar için (sevgi mahrumu diyorum ben onlara ) bir erkek nişanlı veya evliyse daha bir kıymete biner. o yüzük sanki erkekliğinin kanıtıdır. bir kadını bağlamış olan erkek imajı oluşur kafalarında. daha bir elde etme arzusu gelir. ya da sadece yanındaki kadın huzursuz etmek hoşuna gider. benim akrabalarım arasında var mesela. annem bu konudan dolayı çok sıkıntı çekti. ama bu insanlara acımak lazım çünkü sevgiyi kıskandıklarına göre gerçekten aciz durumdalar !!!!!!!!!!!![]()
Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa ..![]()
bunu yapan kadınlar çoğunlukta değil sadece size öyle denk gelmiş..benim bile başıma çok geldi yani erkeklerde bakıyor üstüne lafta atılabiliyor dışarda sevgilisinden yalnız kaldığında kısa süreliğine beklerken..bir kadınlarda görmeyin bunu bence..eşitlik var diye düşünüyorum..kıskanmakta haklısınız hiç abartı yok yani sizde..kalkıpta eşinizi sıkacak bişeyde demiyorsunuz bu canınızı sıkmasın.güvensizlikle hiç alakalı değil kıskanmanızın o yüzden demek istiyorum kendinize güvenin en başta..belki insanlık haliyle yanından kim geçiyor diye bakıyordur..bu sizdede yokmu??bazı kadınlar yada kızlar var bu huyu berbat mesela yolda tek yürüyordum yanındakini dürttü ayakkabılarımı gösterdi anlamamzlıktan geldim ama nasıl itici geldiler o yüzden bu tiplerden olabilir..
son cümleniz bende çıkmamış şimdi gördümde katılıyorum o tipler acizdir...liseli kızlar falan yüzük elinde olsada farketmiyor dediğiniz gibi sonrada yok kandırdı yok onu bunu dedi oluyor msela..((liseli derken tanıdığım birine ithaf ettim üstüne alınması kimse)))