• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadınlardan Nefret Ediyorum..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi AGK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani bir de şu var,bir kız yalnız bir erkeğe bakmaya çekinir.Bakacağı varsa bile bakmaz.Adam yüz bulur,peşine takılır veya gelip tanışmak ister diye düşünür.
Ama adamın yanında birisi varsa böyle bir risk yok.Bakar çünkü sakınmasına gerek olmaz.Nihayetinde adam kalkıp yanına gelecek değil.
Bu da bir teori :27:

Ben bunu bazı kadınların özellikle yaptığını düşünüyorum bazen.Sırf yanında sevdiği olan kadını rahatsız etmek için.Zaten bi erkeğin sevgilisi olunca peşindeki kızlar da artar hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum.Sanırım hasetle kıskançlıkla orantılı ya da kendi güçlerini gösterme temelli bi psikoloji belki de..Derinlere inmek lazım

Yani bir de şu var,bir kız yalnız bir erkeğe bakmaya çekinir.Bakacağı varsa bile bakmaz.Adam yüz bulur,peşine takılır veya gelip tanışmak ister diye düşünür.
Ama adamın yanında birisi varsa böyle bir risk yok.Bakar çünkü sakınmasına gerek olmaz.Nihayetinde adam kalkıp yanına gelecek değil.
Bu da bir teori :27:

abla yorumlarına valla hayran kalıyorum yaaaa :D:D

Kadınlara kimi zaman mutlu bir ilişkisi olan, birlikte olduğu kişiyi çok seven bir erkek daha çekici gelir. bunun sebebi ise söz konusu kadının beklediği şevkati, sevgiyi, ilgiyi bu erkekte görmesidir, Durumun içgüdüsel açıklaması da var, insanoğlu seçilmiş olana ilgil gösterir, örneğin dışarıda yemek yiyeceğimiz zaman hiçbirimiz gidip boş olan reastoranda oturmayız, düşünmeden de olsa kalabalık olana yöneliriz, bunu seçtilerse bir bildikleri vardır değil mi? O yüzdendir, evli erkeklere olan bitmek bilmeyen rağbet, hatta eşim ilk nişanlandığımızda anlatmıştı, alyans takmaya başladıktan sonra kadınların ilgisinin arttığını :26:
Bu arada kocalarına bakılan bayanlara müjde, kadınlar yakışıklı erkeklerden çok, yanında çok güzel bir kadın olan erkeklere ilgi duyuyorlarmış, bunun nedeni de yine içgüdüsel, mükemmel kadın tarafından seçilmiş erkek, onlara çok cazip geliyor. O erkekle birlikte olmaktan ziyade onun özelliklerini incelemek için bakıyorlar, rahat olun yani, şimdilik kocalarınızı kapmaktan çok, onun özelliklerini inceleme modundalar :63:

Bu tür kadınların yanında sevgilisi veya eşi varken başklarıda onların kocasına baksın inşallah :27: yaşasın kötülük :32:

bende senın gıbıyım yururken esımle bırlıkte sankı erkek benım kocammıs gıbı kocama bakıyolar zannedıyorum esıme patlıyorum sen ne bakıyosun dıye cevabı kıme baktım ya oluyo cok kafamıza taktıgımızdan oluyo bence

Bence önemli olan kimin eşine baktığı değil, eşinin nereye baktığı..
Başkasının eşini beğenmesi gurur vermeli insana.. çünkü o senin yanında... :21:

Bence önemli olan kimin eşine baktığı değil, eşinin nereye baktığı..
Başkasının eşini beğenmesi gurur vermeli insana.. çünkü o senin yanında... :21:

aslında haklısın bılıyomusun bazen bunuda boyle dusunup kendımı oyle avutuyorum esıme bakıyolar dıyorum ne kadar kıskansamda yakısıklı cekıcı kı bakıyolar dıyorum ama benım yanımda dıyım daha sıkı gırıyorum koluna korkma calmazlar dıyo:))

Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa .. :47:[/QUOTE

bu tip kadınlar için (sevgi mahrumu diyorum ben onlara ) bir erkek nişanlı veya evliyse daha bir kıymete biner. o yüzük sanki erkekliğinin kanıtıdır. bir kadını bağlamış olan erkek imajı oluşur kafalarında. daha bir elde etme arzusu gelir. ya da sadece yanındaki kadın huzursuz etmek hoşuna gider. benim akrabalarım arasında var mesela. annem bu konudan dolayı çok sıkıntı çekti. ama bu insanlara acımak lazım çünkü sevgiyi kıskandıklarına göre gerçekten aciz durumdalar !!!!!!!!!!!:61:

Önemli olan eşine bakılması değil. Ben olsam umursamam.
Asıl mevzu eşin birine bakıp bakmadığı.

Ya evlendim evleneli bu konu canımı sıkıyor.Önceden bukadar dikkat etmezdim evlenince hep eşimle biyerlere gittiğimden daha bir dikkat ediyorum ister istemez.Ya eşimle el ele yürüyoruz.Parmaklarımızda yüzüklerimiz var ortamda olan yada yanımızdan geçen bazı kadınlar ama bu çoğunlukta olan bazı kadınlar eşime bakıyor.Sanki ben yanında bostan korkuluğuyum.Lise öğrencileri oluyor maşallah öğrenci değil podyum mankeni onlar bile bu olaya dahil.Kendi kendime diyorum ben çok dikkat ettiğimden böle ama değil ya bariz oluyor bu.Ee eşimde direk bön bön bakmasada bakıyor yani farkediyorum.Bende sinirden yada kıskançlıktan sanırım çatlıyorum.Ve çok yoruldum sürekli onun ve bayanların gözlerini takip etmekten.Erkekler bence daha dürüst yanında erkek varsa hiç bakmıyorlar bile.Ama kadınlar öyle değil yanlış kelime kullanmim bazı ve çoğunlukta olan kadınlar.Bir sürü bekar erkek varken evli insanlara hemde yanında eşi varken niye bakıyorlarsa .. :47:

bunu yapan kadınlar çoğunlukta değil sadece size öyle denk gelmiş..benim bile başıma çok geldi yani erkeklerde bakıyor üstüne lafta atılabiliyor dışarda sevgilisinden yalnız kaldığında kısa süreliğine beklerken..bir kadınlarda görmeyin bunu bence..eşitlik var diye düşünüyorum..kıskanmakta haklısınız hiç abartı yok yani sizde..kalkıpta eşinizi sıkacak bişeyde demiyorsunuz bu canınızı sıkmasın.güvensizlikle hiç alakalı değil kıskanmanızın o yüzden demek istiyorum kendinize güvenin en başta..belki insanlık haliyle yanından kim geçiyor diye bakıyordur..bu sizdede yokmu??bazı kadınlar yada kızlar var bu huyu berbat mesela yolda tek yürüyordum yanındakini dürttü ayakkabılarımı gösterdi anlamamzlıktan geldim ama nasıl itici geldiler o yüzden bu tiplerden olabilir..
son cümleniz bende çıkmamış şimdi gördümde katılıyorum o tipler acizdir...liseli kızlar falan yüzük elinde olsada farketmiyor dediğiniz gibi sonrada yok kandırdı yok onu bunu dedi oluyor msela..((liseli derken tanıdığım birine ithaf ettim üstüne alınması kimse)))

Son düzenleme:
bunu yapan kadınlar çoğunlukta değil sadece size öyle denk gelmiş..benim bile başıma çok geldi yani erkeklerde bakıyor üstüne lafta atılabiliyor dışarda sevgilisinden yalnız kaldığında kısa süreliğine beklerken..bir kadınlarda görmeyin bunu bence..eşitlik var diye düşünüyorum..kıskanmakta haklısınız hiç abartı yok yani sizde..kalkıpta eşinizi sıkacak bişeyde demiyorsunuz bu canınızı sıkmasın.güvensizlikle hiç alakalı değil kıskanmanızın o yüzden demek istiyorum kendinize güvenin en başta..belki insanlık haliyle yanından kim geçiyor diye bakıyordur..bu sizdede yokmu??bazı kadınlar yada kızlar var bu huyu berbat mesela yolda tek yürüyordum yanındakini dürttü ayakkabılarımı gösterdi anlamamzlıktan geldim ama nasıl itici geldiler o yüzden bu tiplerden olabilir..
son cümleniz bende çıkmamış şimdi gördümde katılıyorum o tipler acizdir...liseli kızlar falan yüzük elinde olsada farketmiyor dediğiniz gibi sonrada yok kandırdı yok onu bunu dedi oluyor msela..((liseli derken tanıdığım birine ithaf ettim üstüne alınması kimse)))

Kadın tek olduğunda illaki laf atıyorlar.Ama eşinin kolundayken elindeyken bariz bir şekilde bakan bir erkek görmedim.Ama kadınlarda bu huy var diyorum.Tüm kadınlarda demiyorum tabikide.İnşallah başarıcam ya ona belli etmiyorum ama nebilim ya içim böyle tuhaf oluyor.Elimden gelse o bakanın saçını başını yolmak istiyorum :20: Neyse artık daha sabırlı ve olayları irdeleyen olmamaya çalışacağım.Bakanlar oluncada aman baksınlar nasıl olsa benim diyeceğim nasıl olacaksa artık :1:

umursamıyorum bile canım:19: bazen eşiminde çok açık giyinmiş yada çok güzel bir bayana baktığı oluyor tabi içine düşer gibi değil ama göz bu takılıyor işte.eşime bakanlarda oluyor çok başıma gelmesede oluyor.ben üstünde durmuyorum bile.önemli olan aranızdaki güven.
eşine güvenin tamsa sende takma kafana canım:31:

aynı durum bende de var tatlım nişanlım çok hoş adam, hani tam erkek gibi erkek derler ya boyu posu endamı yerinde:nazar::nazar::nazar::nazar: :69::69::69:
biz yan yana yürürken sürekli ona bakıldığının farkındayım ama her ne kadarda kıskançlık krizine de girsem ona hiç belli etmiyorum etmem de :20::20::20: hatta bir keresin de nişanlım ben ve kardeşi yürüyorduk görümcem abi baksana sana nasıl bakıyorlar dedi:47::47::47::47::47:
ben de bakarlar tabi bulmuş fıstık gibi hatunu herkese nasip olmaz diye bakıyorlardır deyip geçiştirdim:52::52::52::52::52: bence eşinin aklına karpuz kapuğunu düşürüp adamın aklını bulandırma

bende kocama derim ki biraz kendine dikkat et ev kıyafetiyle heryere gider.:10:rengi kaçmış giydiği bir sürü şeyi vardı at dediğimde markalıymış atmazdı..bende temizlik yaparken hepsini attım..:46::46:
güzel giyin dediğimde evli bir adama herkez bakmasın diye giymiyorum seni kıskandırmak istemiyorum gibi laflar söyler:51: bende yeterki baksınlarlar ben kıskanmam sen yeterki dikkat et derdim bundan sonra karışmıyayım da adamın gözünü açmıyayım bari:34:

kim bakarsa baksın sadece bakar.ben takılmıyorum hiç böle seylere.ben ıskandığımı belli etmeyide sevmem.kıyaslamamda kimseyle kendimi.beni seven begenen benle olur.begenmeyende gitsin.

Sende olana bak canım sen boşver ya önüne geçemezsin eşin bakmadı diyelim yinede diğerlerinin gözüne bant çekemiyceğine göre boşvereceksin sende olan sende zaten

kocişlerimizde gözü olanın gözü çıksın kızlar boşwerin, :63:

Back
X