- Konu Sahibi _sekerpare_
-
öncelikle geçmiş olsun.
benim ablamda yaklaşık 10 yıldır diyabet hastası.Yaşamayan bilemez. belirttiğiniz şeylerin hemen hepsi ablamdada var. durmadan ayakları ağrır. durmadan halsizdir. üşengeç gibi yani.etrafta bazı insanlar ablamında abarttığını söylesede ben onu çok iyi anlıyorum. bu tamamen bünye meselesi bazı insanlar bu hastalıktan daha fazla etkileniyor. ablamda işten gelince çocuğuyla bile zor ilgilenir. insülin yapıyor ve bunun yanında ağrıları için günde 5 tane ağrı kesici alıyor. banada bir dr aynı ağrı kesiciyi vermişti başka bir hastalık için hemde günde 1 tane. ben kırıp yarısını içtim ve tüm gün yataktan kalkamadım halsizlikten.
allah başka dert vermesin. allah yardımcınız olsun. inşallah tedavi edici bir yöntem çıkarda sizlerde kurtulursunuz bu dertten...[/QUOTevet ablanı anlıyorum canım bende aynıyım ama çok fazla ağrı kesici kullanmasın ben bu yüzden mide kanaması geçirdim zaten hiçbir faydası olmuyor bir süre sonra ayak ve bacak ağrıları biraz da kan şekerinin iniş çıkışlarından oluyor birde çalışıyormuş allah yardımcısı olsun
canım bak aynı nitelikte olmasa da bir şekilde yan etkisi daha kolay tolere edilse de bana da tiroid kanseri teşhisi kondu, ameliyat oldum ayın 17 sinde de tedavim olacak tekrar ben de tiroid hormonu kullanmak zorundayım ömür boyu şu ara ilaçlarımı alamıyorum hipotiroidim dışardan süper görünüyorum ama içeride ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir sonuçta dışarıdaki insan benim çektiğim çarpıntıyı halsizliği dperesyonu bilemiyor iyi görünüyorsun ya dışardan rengim soluk değil diye abartıyormuşum gibi düşünüyorlar
bizim kaderimiz de bu Allah başka dert vermesin diyip adapte olmamız lazım
insanlar anlayış göstermiyorlarsa sen de onlara durumu anlatıp anlayış istediğini söyle biraz da hareket etsen biraz evden çıksan canın yansa da komşuna gitsen hayata biraz daha olumlu baksan belki daha iyi hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?