Bu kanama neyin nesi sizce??

bsrsrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
169
48
73
35
İlk defa basima geliyor adetime 10 gun kala adet kanamasina benzemeyen kanama lekelenmem basladu..ilk bir iki damla kan geldi.tuvalette zorladim sanki biraz ondan mi oldu dedim.Camur gibi lekelenmelerim devam ediyor 4-5 gundur.korunmuyorum cocuk dusunuyordum.yumurtlamadan 4-5 gun sonra basladi.Yerlesme kanamasi desem boyle mi olur ki.subatta bos gebelikten kurtaj oldum.o zaman boyle bisi yasamadim.iki adet donemim benzer araliklarla oldu operasyondan sonra.idrar testi yaptim bugun bisi cikmadi.Siz ne diyorsunuz ne olabilir.

Son düzenleme:
Öncelikle gecmis olsun canım, bu ay bana da aynısı oldu, üstelik adetim de normalden çok kısa sürdü ve arkasından 4 gün kahverengi lekelenmem oldu. Yarın kadın doğum doktoruna randevum var, sonucu sana da bildiririm. Bu arada idrar testinde daha çıkmaz, adet geciktikten yaklaşık 10 gün kadar sonra belli oluyor o testlerde. Eğer imkanın varsa hastaneye gidip kan testi yaptır, o zaman kesin olarak hamile olup olmadığını öğrenirsin.. Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın, inşaAllah bir dahaki bebeğini sağ salim kucağına alırsın :)

Yarin endokrine randevum var sabahtan kadin doguma gidiyim bari.once ki gebeligim de bi kac gun erken yapmistim cikmisti idrarda o yuzden yaptim test :) sana da gecmis olsun insallah iyi haberler alirsin

İnşallah ikimiz de iyi haberler alırız, tekrardan geçmiş olsun inşallah bebiş yoldadır :)

Merhaba kızlar,
Öncelikle Allah herkesin gölüne göre versin :KK16: benim derdim de sana benziyor bsrsrcn , şöyle ki, 25 yaşındayım 16 yaşından beri pkolu olduğumu biliyorum. Son 2.5 senedir düzenli olarak gynelle kullandım. 7 Mayısta regl oldum, sonra bebek istediğim için ilaç içmeyi bıraktım. 14 Mayıs'ta doktora gittim sadece folbiol verdi. Ama 20 Mayısta bir lekelenme mi desem, kanama mı desem başladı , 30 Mayıs'a kadar devam etti. Şimdi benim de 4 yada 5 haz. gibi regl olmam lazım bakalım ne olacak bekliyorum çok heyecanlı :KK61:

Merhaba kızlar,
Öncelikle Allah herkesin gölüne göre versin :KK16: benim derdim de sana benziyor bsrsrcn , şöyle ki, 25 yaşındayım 16 yaşından beri pkolu olduğumu biliyorum. Son 2.5 senedir düzenli olarak gynelle kullandım. 7 Mayısta regl oldum, sonra bebek istediğim için ilaç içmeyi bıraktım. 14 Mayıs'ta doktora gittim sadece folbiol verdi. Ama 20 Mayısta bir lekelenme mi desem, kanama mı desem başladı , 30 Mayıs'a kadar devam etti. Şimdi benim de 4 yada 5 haz. gibi regl olmam lazım bakalım ne olacak bekliyorum çok heyecanlı :KK61:
benziyormus durum yarin test yap silikte olsa cikabilir varsa.belki de ilaclari biraktigin icin bi duzensizlik olmus olabilir.hayirlisi olsun ya hakkimizda bakalim nolcak :))

Merhaba kızlar,

Yerlesme kanaması on gun kadar sonra oluyor sanirim ve on gune kadar surebildigini okumustum inslah sebebi odur

bsrsrcn hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya olur inşallah:anneadayı:
ben de hala regl olmadım bekliyorum ama olmasınnn:KK200:

angelass tam yumurtlama günümde başladı bu kanamam/lekelenme 10 gün sürdü o yüzden yerleşme olmayabilir sanırım. Acaba ilacın etkisi mi? biraz daha bekleyeceğim regl olursam 2.günü için doktor çağırmıştı. Olmazsam da gitmem lazım tabisio_O

Bugün zaten tiroid için endokrine gittim.Doktorda gebelik olmaması daha iyi demişti tevafuk herhalde.vardır herşeyde bir hayır :)

bsrsrcn hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya olur inşallah:anneadayı:
ben de hala regl olmadım bekliyorum ama olmasınnn:KK200:

angelass tam yumurtlama günümde başladı bu kanamam/lekelenme 10 gün sürdü o yüzden yerleşme olmayabilir sanırım. Acaba ilacın etkisi mi? biraz daha bekleyeceğim regl olursam 2.günü için doktor çağırmıştı. Olmazsam da gitmem lazım tabisio_O

Benim de sonraki yumurtlama günümde başladı ama dört gün sürdü bugün doktor baktı yumurtalıkların temiz birşey yok dedi rahatladım kisiden de korkuyordum çünkü. Bizde bebiş çıkmadı inşallah sende çıkar güzel haberlerini bekliyoruz :KK19:

angelass çok sevindim canım yumurtalıklarının temiz olmasına:KK9:

bsrsrcn her işte var bi hayır, sabredeceğiz:KK36:
ben daha regl olmadım bekliyorum bakalım belki yarın eczaneden test alıp bakarım :KK73:

angelass çok sevindim canım yumurtalıklarının temiz olmasına:KK9:

bsrsrcn her işte var bi hayır, sabredeceğiz:KK36:
ben daha regl olmadım bekliyorum bakalım belki yarın eczaneden test alıp bakarım :KK73:

Teşekkür ederim canım, ben de senin hala regl olmamana çok sevindim, bugünü de hayırlısıyla atlattın mı tamamdır :KK9:

İlk defa basima geliyor adetime 10 gun kala adet kanamasina benzemeyen kanama lekelenmem basladu..ilk bir iki damla kan geldi.tuvalette zorladim sanki biraz ondan mi oldu dedim.Camur gibi lekelenmelerim devam ediyor 4-5 gundur.korunmuyorum cocuk dusunuyordum.yumurtlamadan 4-5 gun sonra basladi.Yerlesme kanamasi desem boyle mi olur ki.subatta bos gebelikten kurtaj oldum.o zaman boyle bisi yasamadim.iki adet donemim benzer araliklarla oldu operasyondan sonra.idrar testi yaptim bugun bisi cikmadi.Siz ne diyorsunuz ne olabilir.
CANIM BENIMDE AYNI O DEDIGIN GIBI OLDU HAMILEYMISIM BI ÖLÇTUR BUGUN KAÇINCI GUNUN BI ÖLÇTUR ISTERSEN

CANIM BENIMDE AYNI O DEDIGIN GIBI OLDU HAMILEYMISIM BI ÖLÇTUR BUGUN KAÇINCI GUNUN BI ÖLÇTUR ISTERSEN
sanirim okumamissin ustteki mesajlari sonuc negatif dun de adet oldum ...
Gebeligin hayirli olsun insallah devam eder.saglikla kucagina alirsin

Back
X