Bu kandırılmak değil de nedir?

Yani kabul edilmemiş olsa ve size kabul edildim diye yalan söyleyip, sonra toparlayamasa, en azından yalan kendi içinde mantıklı olacak. Kabul edilip, kayıt yaptırmaması ama size hala geleceğim demesi çok anlamsız. 10 yaşındaki çocukların birbirini keklemesi kıvamında bir muhabbet ve bu kadar anlamsız olması çok sinir bozucu. Bir de arkadaşlarınızı da organize ediyor, Beren'e söylemeyin, o geleceğimi bilsin diye filan... Ay tam arıza ya. Siz bu salakla devam edecek misiniz?

Bu erkeklerde kadınları salak sanıyor ya hasta oluyorum, buna benzer bir şey ben de yaşamıştım, internetten özellikle araştırıp bulup yalanını yüzüne vurmustum. Ama ayrılmakla iyi yapmışsınız , ben o zaman özrünü kabul ettigime yanıyorum. Yalan konusu affedilmemeli. Bir de salak yerine koyuyor karşıdakini daha sinir bozucu.

Ayrıldım barışmayı düşünmüyorum kesinlikle. Zaten kendisi oldukça kibirlidir, her yerden engelleyen ben olduğum için mümkün değil barışmak için çabalamaz.

Ne sacma bir yalan o oyle ya! Tam zamaninda ayrilmissiniz ama, daha fazla suruncemede kalmamasi iyi olmus. Uzun mesafe iliskisi cok zor. Bunun daha siz gezince bozulmasi olacakti, sizin okulunuzun imkanlarini kiskanmasi olacakti, tatilde kostur kostur git gel baskisi olacakti... olacakti da olacakti. Bu adamin bir de kim bilir ne yalanlari ne kandirikciliklari peydah olacakti. Yeni hayatiniza basliyorsunuz simdi. Su ofkeniz gecince ferahlayacaksiniz, nefes alacaksiniz. Cok mutlu olun!

Bu kadar gereksiz bir yalanı niye söylerki insan. Türkiye’den kabul aldım bana daha makul geldi deseydi ne olacaktı yani. Galiba sizi zaten gözden çıkarmış. Boşverin, yolunuza bakın. Yeni hayatınızda mutluluklar .

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ayrıldım barışmayı düşünmüyorum kesinlikle. Zaten kendisi oldukça kibirlidir, her yerden engelleyen ben olduğum için mümkün değil barışmak için çabalamaz.
Neyse yeni bir yere gidiyorsunuz zaten, yeni bir yer✓ yeni bir hayat✓ yeni aşklar demek boşverin. Cabalasa da dönmeyin, pişman olursunuz .

Egitimli insanmıs bir de neden yalan soyleme geregi duydu acaba?Er ya da gec yalan soylemesinin ortaya cikacagı da belli.Dengesizlik var sanki...

Back
X