koleston 4 numara ile elde edilebilirmio renk koyu kahve bide yada akaju koyu kahve
5 le boya koleston cok koyu yapiyor hatta 6yla falan boya komur karasi cikar 4 numarasiyla boyarsankoleston 4 numara ile elde edilebilirmi
ikinci fotoyu yanlış yuklemısım 1 ve 3 üncü fotodaki resım benım ıstedıgm.kendı saç rengim ise bu2.fotoda bakırlık da var gibi görünüyor ama sanırım bembe ışığın yansıması o.şu an saçın ne renk onu yazmamışsın ama bu renk 5-kestane gibi görünüyor.Bekleme süresine uy mutlaka yoksa fazla koyu bir renk çıkabilir.
gratise gttım bu resmı göstedım 1.fotodaki resmi bana 4 numarayla boyarsan olur dedı yanlış söyledı o zmn ben dedım çok siyah olmasın dedım doğal dursun resımdekı gıbı dedım5 le boya koleston cok koyu yapiyor hatta 6yla falan boya komur karasi cikar 4 numarasiyla boyarsan
Yoo yanlış söylediğinden değil, ben saç renginizi bilmeden yazdım, saçın rengi 5 tonu ancak sizin saçınız oldukça açık renk, 5le boyadığınızda daha açık tutacaktır.o yüzden ilk boyayı 4 numarayla yapmak mantıklı olur.gratise gttım bu resmı göstedım 1.fotodaki resmi bana 4 numarayla boyarsan olur dedı yanlış söyledı o zmn ben dedım çok siyah olmasın dedım doğal dursun resımdekı gıbı dedım
gratise gttım bu resmı göstedım 1.fotodaki resmi bana 4 numarayla boyarsan olur dedı yanlış söyledı o zmn ben dedım çok siyah olmasın dedım doğal dursun resımdekı gıbı dedım
Yoo yanlış söylediğinden değil, ben saç renginizi bilmeden yazdım, saçın rengi 5 tonu ancak sizin saçınız oldukça açık renk, 5le boyadığınızda daha açık tutacaktır.o yüzden ilk boyayı 4 numarayla yapmak mantıklı olur.
İlk boyanız çabuk akacaktır alttaki renk açık olduğu için.normalde kullandığınızdan 1 kutu fazla boyayı bol bol yedirin saçlarınıza.Boya ilk 72 saat çok aktığından mümkünse 3 gün yıkamayın boyadan sonra.mutlaka renk koruyucu şampuan kullanın.15 gün sonra da bu defa 5 numarayla bir daha boyayın.
Unutmayın ki saçı koyulaştırmak kolay, tekrar açmak ise zordur ve yıpratıcıdır.Koyu istediğinizden kesinlikle eminseniz yapın.3 ay sonra sıkılıp açık renklere dönmeye kalkarsanız saçınıza durduk yere zarar vermiş olursunuz.
cok teşekkür ederım verdıgın bılgıler ıcın elımde çıt çıt larım vardı onları denemek amaçlı koleston 4 numarayla boyadım dediğiniz gibi baya koyu oldu çıtçıtlarımın kendı rengi altı balyajlıydı sonuç yinede koyu çıktı bi güzel ellerımıde boyadım sip siyah oldu ellerim:)önceden hep koyu kullanıopdum taki bir kaç sene öncesine kadar şimdi açığa alıştım ama saçlarım çokta yıprandı ve bılmıorum arkadaşlarım sana yakısıo desede ben kendıme yakıstırmıorum benı solgun gosterıo gıbı gelıo arkadaşım siyah senı sert gösterıo dıo ama bılmıorum bu arada alnımda dar bana resimdeki gibi kahkul yakısırmı daha doğrusu dar alınlı olanlaraYoo yanlış söylediğinden değil, ben saç renginizi bilmeden yazdım, saçın rengi 5 tonu ancak sizin saçınız oldukça açık renk, 5le boyadığınızda daha açık tutacaktır.o yüzden ilk boyayı 4 numarayla yapmak mantıklı olur.
İlk boyanız çabuk akacaktır alttaki renk açık olduğu için.normalde kullandığınızdan 1 kutu fazla boyayı bol bol yedirin saçlarınıza.Boya ilk 72 saat çok aktığından mümkünse 3 gün yıkamayın boyadan sonra.mutlaka renk koruyucu şampuan kullanın.15 gün sonra da bu defa 5 numarayla bir daha boyayın.
Unutmayın ki saçı koyulaştırmak kolay, tekrar açmak ise zordur ve yıpratıcıdır.Koyu istediğinizden kesinlikle eminseniz yapın.3 ay sonra sıkılıp açık renklere dönmeye kalkarsanız saçınıza durduk yere zarar vermiş olursunuz.
nerden bılıosunuzki gördünüzmü benısakın rengini açma sana koyu renk yakışır..
Dar alına kahkül önerilmiyor canım.cok teşekkür ederım verdıgın bılgıler ıcın elımde çıt çıt larım vardı onları denemek amaçlı koleston 4 numarayla boyadım dediğiniz gibi baya koyu oldu çıtçıtlarımın kendı rengi altı balyajlıydı sonuç yinede koyu çıktı bi güzel ellerımıde boyadım sip siyah oldu ellerim:)önceden hep koyu kullanıopdum taki bir kaç sene öncesine kadar şimdi açığa alıştım ama saçlarım çokta yıprandı ve bılmıorum arkadaşlarım sana yakısıo desede ben kendıme yakıstırmıorum benı solgun gosterıo gıbı gelıo arkadaşım siyah senı sert gösterıo dıo ama bılmıorum bu arada alnımda dar bana resimdeki gibi kahkul yakısırmı daha doğrusu dar alınlı olanlara
onu sonraki aşamaya bırakıyım cnm o zmn önce bi boya işlemini yapıyımda dediğim gibi çıt çıtlarımı dün boyamıştım bugun baya koyu olmuşlar .önce 4 numara ile boyayın demişşiniz çok koyu olmazmı ben resimdeki gibi olmasını ıstıyorumDar alına kahkül önerilmiyor canım.
Resimdeki rengin 5 tonu olduğunu söylemiştim zaten.onu sonraki aşamaya bırakıyım cnm o zmn önce bi boya işlemini yapıyımda dediğim gibi çıt çıtlarımı dün boyamıştım bugun baya koyu olmuşlar .önce 4 numara ile boyayın demişşiniz çok koyu olmazmı ben resimdeki gibi olmasını ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?