bu kasilma ve sancilar ne zaman gececek

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Son adet tarihim 23 subat

dusuk onleyici tedavideyim

bu sancilar ne zaman gececek

is yapmaya korkuyorum

Biraz daha iş yapma geçmiş olsun umarım biran once geçer görümcem 21. Haftaya girdi yeni geçti sayılır
isten ucretsiz izin alsammi cok kararsizim kadindogum testler cok pahali arada kaldim sancilar da devam ediyor progesterana devam ediyorum

isten ucretsiz izin alsammi cok kararsizim kadindogum testler cok pahali arada kaldim sancilar da devam ediyor progesterana devam ediyorum
Bence izin al hiçbirsey cocugundan önemli değil canım unutma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bence izin al hiçbirsey cocugundan önemli değil canım unutma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
aldim izni amin inş. esim de maas alamiyor eldekini tuketiyoruz nasi toparlicaz bilemiyorum doktora cumartesiye randevu aldim 325tl . normal op. muayene bile 120tl neden bu kadar pahali. ben durumhm riskli oldugundan ve hastane cok sakin oldugundan gidiyorum ayrica doktor detayci bilimsel.

ozel hastanelerin kadindogum bolumleri karinca yuvasi gibi. hastaneler cok kalabalik. devlet desen haftasonu randevu yok bi test sonucu icin 10kere gitmeb lazim 60bin vakada risk cok buyuk aile hekimime de randevu alamiyorum.

hazira dag dayanmiyor ne olcak Allah yrd olsun

dun sol yumurtaligima girdi bicak saplanmasi gibi ugundum agridan yataklarda

hic sevinemiyorum. sadece bekliyorum. icimde kotu bir his var hamilelik psikolojisi mi bilemiyorum 20 gundur evdeyim sadece yatiyorum dogru duzgun beslenemiyorum kendimi yetersiz hissediyorum ise donmem gerekiyor nasil yapicam bilemiyorum sinirlerim cok bozuk

Back
X