- 20 Ocak 2016
- 2.338
- 4.738
- 133
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Eşin ne diyor karışma diyemiyo mu annesine ya hadsiz kadın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır beraber oturmuyoruz ama yakınız, dolayısıyla sık görüşüyoruz ve işin kötüsü surat asar, trip atar. Eşime de belli eder, ve eşim de anneci olduğu için her halukarda o üzüldü diye ben suçlu çıkarım, bundan korkuyorum..kayınvalidenizlemi oturuyorsunuz. geri döndüğümüzde ne yapacak dedinizde. bunları eşinize anlattınızmı. onun tutumu ne oluyor bu konuda..
Görmüyor ben de bir şey söylemiyorum çünkü kendisi baya bir annecidir, annem doğrusunu bilir, dinliceksin der, daha çok sinir olurum..Pekii bu kadar uyarması eşin ne diyor.Görmüyor mu anne ben böyle istiyorum yada eşim böyle iyi diye beyan etmiyor mu.
Hiç çaktırmıyorum, annem hep haklıdır modunda olduğu için, şikayet etmek istemiyorum..Eşin ne diyor karışma diyemiyo mu annesine ya hadsiz kadın![]()
Artık ben de çekemiyorum walla..Puf.. hic cekemem oyle zirt pirt mudaheleyi.
Amin, amin...Ay Allah size sabir versin. O ne oyle eger gercekten bi fikri olup uyarsa tamam dinleyin derim ama surekli surekli asla cekemem yani. Anne ben boyle giyiniyorum falan bisey deyin. Esinize de kendi giyimimi zaten dikkat ediyorum annesi boyle yaptiginda hic rahat hissetmediginizi soyleyin.
Ben anlayamıyorum bu insanları, başkalarının giyimini düzeltmek onlara kalmış gibi hissediyorlar..halam bunu 80 yaşındaki annesine yapardı
gelini olsa ona da yapar
ben de o neye gıcık olup kadına karışıyorsa onu yapardım bana karışlamaz ama içten içe sinir olurdu
neymiş 80 küsur yaşındaki kadının altındaki etek de desenli bluzu da desenli imiş biri düz birisi desenli olmalı imiş
evde oturan zor hareket eden kadın ile bunun için tartışırdı mesela
Ah keşke öyle çat çat cevap verebilen biri olabilseydim...tatile geldik biz seni gönüllemeye değil de bük bir köşede her türlü olay çıkaracaksa bari hakette çıkarsın .![]()
Cektigin hata...Artık ben de çekemiyorum walla..
Çook çok iyi yapmışsın canım..Bi dur demenin vakti gelmiş..Benim kv de ilk evlendigim siralarda artik bekarlik bitti etek giyeceksin pantolon giymiceksin dedi:)Ben ne giyecegimi bilirim kimseyi ilgilendirmez dedim daracık kotlarla dolaştım gözüne soktum iyice...komik ya söyleyecek soz bulamiyorum kendilerini ne saniyorlarsa..
Ben de burada bir iki kere dediğini yapmadım, ben böyle seviyorum anne dedim.Cektigin hata...
Kv bir kac kere karisacak oldu.
Ben kocamla anlastik karar verdik. Yapacagiz,edecegiz, gidecegiz der gecerim.
Bir seferindede kiyafetime karisti. Bunu giyme git şık birsey giy diye dedim ben bunlari seviyorum bunlari giyicem.
En azindan ayakkabini degistir diyor. Dedim iyiyim ben boyle. Dahada karismadi giydigime falan. Biraksan yedigine ictigine karisacaklar.
Sanki 30 yasima kadar onlar giydirmiste. O yastan sonra kiyafetimi degisicem.
Susmamaya çalışıyorum bakalım, aynen bence de kötü niyetliyse hepsi kaynar kazanı hak ediyor bence..Yahu susmayin artik susmayin. Gereken yerde gereken cevabi verin. Senin kiyafetin esinden baskasini ilgilendirmiyo. Kotu kaynanalari kaynar kazana atmali!!!
Cokta tin de gec.Ben de burada bir iki kere dediğini yapmadım, ben böyle seviyorum anne dedim.
Şimdi surat yapıyor bana hanımefendi, görümcem de öyle.
Ona ne oluyorsa?