Bu kaynana beni oldurecek

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Bugün bebegimin kontrolü vardı . benim babam eşimin anneside orda olmak istedi.kayinvalidem hastanede beklicekti.hastaneye girdik neden mont giydirmediniz ay çocuğu usütmusler ay ayağı buz bu bebek arabası kötü yenisi alin hemen.kirayı zor ödüyoruz biliyor. durmadan konuşuyor nese sıra bizde kayinvalidem kendisi babama dünürüm biz dışarda bekliyelim dedi. anam bir baktım benim kaynana arkadan girmiş. gorumcemin oğlunun doktoru da bizim doktormus neyse ışte başlıyor diğer torununu anlatmaya bizimkinin kilosu azmis çok kotuyüm zaten allahım durmadan konusuyor hiç susmuyo indik asagiya esimle tartistim o cocugu alip kahvalticaya gitmiş yazık babama yapılan terbiyesizlege bakın lütfen neyse biz babamla gittik kahvaltıya adam cay bile icmedi cocugu parka götürdük . yazık ordan eve döndü şimdi akıl verin ben kocamla bu kaynanayi napim.kaynana hep böyle dogumda burnumdan getirdi .anne olmaz bundan dedi .durmadan konusuyo, yürüme mesafesinde ayda 1 kere görmeye geliyo bebegimi. durmadan konuşuyorkaynanam .eşimle gorumcemde hasta şekeri var tansiyon diyolar yakında ben hasta olcam

Öyle kayın valideye "Anneciğim madem şikayetçisiniz, bebek arabasını da siz alıverin. Hemen modellerine bakayım ben internetten, size söylerim" denir, pahalıya yakını da seçilir, susturulur.

Kiloysa mevzu; "Anne kiloda ne var, veririm mamayı, şişiririm çocuğu. Kilo sağlık demek değil, ama sizin nesle bunu anlatmak imkansız biliyorum. Bari benim yanımda söyleme" diyebilirsiniz. Yine söylemeye devam ederse duymazdan gelirsiniz.

Bi de "Anne olmaz bundan" mı dedi size? Valla görüşmeseniz bile yeri. Büyük saygısızlık ve terbiyesizlik. Eşinizin saydırması lazım esasen sizi annesine.

Yine illallah dedirtecek cinsten kaynana Allah kolaylık versin.

Ne desek olur ki ?

Değişmez bunlar bak benim ki hacca gitti.

Düşün yani.

ayyyy

ben bağıracağım şimdi

pardon da doktorda kv ve sizin babanızın ne işi var

hastane gezme yeri mi

hani eşiniz olmasa yardım ederler çantasını çocuğu tutarlar diyeceğim de eşin de varsa o kadar insanın işi ne

hemşireler doktorlar kızınca kızdı oluyor

net olun bunu bize yazacağınıza anında kv ye söyleyin

hem girmeyelim dedin hem neden girdin deyin

kimseyi de yanınızda bir yere taşımayın

şekeri varsa ne olmuş yani

bebeğim bir haftalık iken de yanımda doktor kontrolüne annemi götürmedim eşim ve ben gittik hallettik

kv ye istemediğiniz şeyleri direkt söyleyin ima etmeyin yahut eşinizi aracı yapmayın

kavga çıkarsa çıksın herkes çocuğunu düşünür ben de benimkini düşünüyorum derim

bu arada bu çocuk kaç aylık

kahvaltıya gidiliyor parka gidiliyor vs vs

haaa bu arada kv ye hak da verdim bu havada montsuz mu çıkardınız çocuğu

evet durumunuz kötü olabilir ama cümbür cemaat kahvaltı vs edileceğine çocuğa mont alınır başka yerden kısılıp

Bi dede kontrole neden gelmek isterki. Kaynanayi da anlamam da. Babaniz ne yapacak orda? Madem babaniz girmedi iceri. Kapiyi acip baba gel diye cagirabilirdiniz. Adami evine gondermemis sonucta.
Bebek arabasi icinde o kadar dert olduysa sen al diyiverin.

yazık ben tek cocugum babam zaten kapida bekledi kaynanada beklicekti lank girdi terbiyesiz

sizin tek çocuk olmanız ile kontrole bu kadar kişi gidilmesi arasındaki bağlantıyı ben kuramadım

ben de tek çocuğum ama

yani hem kv ile aranız iyi değil hem de onun neden çocuğun kontrolünden haberi var

Çok fazla altta kalma kaldıkça susmak bilmiyorlar yeri gelince lafını inceden yapıştır ki çok fazla ağzını açamasın. Allah korusun sen niye hasta olacaksın değmez bu tarz insanları takmaya.

Işte bunlar hep ilk çocukta olan şeyler. Ikinci çocukta yırtıcı bir kaplana dönüşürsünüz benim gibi. Mesafe hep iyidir. Ne kadar az görüşme o kadar rahat kafa.

sizin tek çocuk olmanız ile kontrole bu kadar kişi gidilmesi arasındaki bağlantıyı ben kuramadım

ben de tek çocuğum ama

yani hem kv ile aranız iyi değil hem de onun neden çocuğun kontrolünden haberi var
Esim demiş

Ayda 1 idare etcen model bu.
Eşin de ayıp etmiş kendi boğazını doyurmaya gitmiş.
Çocuğa mont giydirmediysen o konuda hatalısın.

eşiniz neden demiş işte

siz de neden babanıza dediniz

yani benim anlayamadığım Allah göstermesin kötü bir durum yok, ameliyat değil, acil hastaneye kaldırılma değil rutin kontrol

hani hamile ile gitmeyi istiyorlar onu bile bir şekilde anlayayım diyorum, bebek içeride sadece doktorda görebiliyoruz vs de

eve gelip rahat rahat bebeği/çocuğu sevmek varken hastanede ne yapar insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…