• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kaynanamıb derdi ne

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
kaynanam tutturmuş sürekli kocanı çok kıskanıyosun diyo. az önce dr öyle dedi ben normal bu dedim ben kıskanmayan insandan iüphe duyarım dedim. diyoki ben senin için diyorum işte sonra erkekler sıkılır diyo deli oldum ben de sert bi şekildr normal bence sen abartıyosun dedim sonra odama geçtim deli olucam ya manyak mıdır nedir? eşime söylesemmi bunu ne yapsamm sizcee

kaynanam tutturmuş sürekli kocanı çok kıskanıyosun diyo. az önce dr öyle dedi ben normal bu dedim ben kıskanmayan insandan iüphe duyarım dedim. diyoki ben senin için diyorum işte sonra erkekler sıkılır diyo deli oldum ben de sert bi şekildr normal bence sen abartıyosun dedim sonra odama geçtim deli olucam ya manyak mıdır nedir? eşime söylesemmi bunu ne yapsamm sizcee
Neden böyle dediğini sormadınmı

Bu kadar küçük bi detay takılma bence kendi çapında tavsiye vermek istemiş he de geç ve duyguların eşinle kendi aranda kalsın kıskandığını belli eden tutumlar kv ye yapma derim herseye yorum yapmayı çok seviyorlar

hiçbir duygunuzu kıskançlık aşk kavga ne olursa olsun kV lerin yanında yasamayin onlara yansitmayin
hiçbir kararinizla ilgili istisareyi onların yanında yapmayın
ikinci cümleyi konu ile ilgisiz yazdım ama yapmayın onlari hiçbir halinizden haberdar etmeyin ki yarın öbür gün size yol su ve elektrik olarak geri donmesin

Demekki herkese hissettirdiginiz sağlıksız bir kiskancliginiz var diye düşündüm..Belkide eşini kiskanarak soğutma anlamında demiştir.gercekten dikkat ediyorum çok mantıksız kıskançlık yapan kadınlar goruyorum.iliskiyi çok yıpratır.dikkat edin bence var bir bildigi

Eşinle kv konuşmuştur veya kvnin dikkatini çekmiştir
Üçüncü göz olarak size tavsiyede bulunmuş bence ders alacaksanız alın almayacaksanız önemsemeyin
Kocanıza da ne diyeceksiniz "annen bana çok kıskanç olduğumu söylüyor" kocanız ne diyecek "peki karıcım ben onu döverim" :işsiz:

Surekli bu soyleniyorsa belki gercekten 'fazla' kiskaniyorsunuzdur.

Nelerden kiskaniyorsunuz mesela? Kiskandiginizi herkes icinde mi belli ediyorsunuz? Tepkileriniz cok mu uç?

Ben de kiskanan biriyim ama kiskanmayan insandan hayir gelmez de diyemem. Insanlar birbirine sadiksa neden kiskansinlar. Hee birisi asiri yakinlik gosterir o zaman is degisir. Kiskanmayan insandan hayir gelmez lafi sizi her konuda hakli kilmiyor o yuzden. Konusuna ve olayina gore degisir.

Esinize bence soylemeyin. Evet cok kiskaniyorsn beni boguyorsun derse de sinirleceksinz.

kayınvalidenle olayın bu kadarsa tabikide senin derdin ne diye sorarım. bu art niyet neden? kadın sana öneride bulunmuş, ne var bunda? nıye bu kadar burnumuz havada bizim ya ne oldu bize? kadının art nıyeti olsa tutupta sana kıskanç olma der mi? bence kıskançlığın değil bu kimse bana birşey söyleyemez davranışların sorun açar hayatına. tekrar söylüyorum kayınvaliden sadece bu tip şeyler söylediyse geçerli bu. hoş başka şeyler söylesede kocana nıye söylüyorsun? erkekler sevmiyor öyle seyleri. çokta çirkin bir davranış şekli. Annesi kadın onun. Hani bu sitede var ya benim gibi milyona yakın anne olmaya çalışan insan hah işte olanlardan biri işte o kocama söylesemmi ne yapsam dediğin kadın. medeniyet çağdaşlık adına ne dersen de ama kimse bana birşey diyemez diyen kişilerin yakınından geçemez. bunları da iyiliğin için yazdım ama beni de kocana şikayet etme :) kayınvalideni tanımıyorum.@seviyorumonuben

Anlattiginiz kadari ile kvdenize olan tepkinizi asiri fazla buldum..
Kotu bir sey soyledigini dusunmuyorum..
Sizinle ilgili bir konu hakkinda fikrini soylemis sadece..
Belki de oglunun asiri kiskancliktan bunalacagini dusunuyordur..
Bu sebepten evliliginizde sorun ciksin istemiyordur..
bu yuzden soylemis olamaz mi ?

bunu nıye esınıze soylemeyı dusunuyorsunuz anlamadım
bukadar basıt bırsey buyumesın bence
kıskanıyorsam kıskanıyorum eş benım koca benım adam benım bızım karı koca aramızdakı ılıskıdır dersınız olur bıter yanı bukadar

Eşinle kv konuşmuştur veya kvnin dikkatini çekmiştir
Üçüncü göz olarak size tavsiyede bulunmuş bence ders alacaksanız alın almayacaksanız önemsemeyin
Kocanıza da ne diyeceksiniz "annen bana çok kıskanç olduğumu söylüyor" kocanız ne diyecek "peki karıcım ben onu döverim" :işsiz:
Hahaha güzeldiii herşeyi kocaya yetiştirenleri anlamam mümkün değillll

Sen kabul etmek istemesende belki de kıskançsın. Eşinde öyle düşünüp annesiyle paylaşmış olabilir, yada gözlemleri o yöndedir. Ayrıca kıskançlık iyi değil falan demiş. Tepkileriniz çok abartılı.

Back
X