Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taktik demeyelimde öneri benimkisi.Ben yaşadım,bende işe yaradı.Sizde deneyin diyorum sadece.Tatli dilli olmak lazım başta.Kayınvalidenden nefret etsende güleryüzlü ol eşinin yanında.Eşine surat asma hatta annesi için birşeyler yapmasını iste.Hediye aldır sen alma eşine aldır.Aşkım annene süpriz yapalım de.Kayınvaliden mutlaka bir kulp bulur sende oysa ben o mutlu olsun istemiştim dediğinde eşin kimi mağdur görür acaba?Ben geçen gün böyle yaptım mesala kayınvalidem kızıma bırakırım dedi aldığım malzemeyi.Eve gelince eşime "çok üzüldüm hediye başkasına verilir mi ben ona özenip almıştım "dedim.Kocam "birdaha almayız "dedi.Şİmdi ben annene hadiye almam birdaha deseydim kıyamet kopardı aramızda eminim kendisi söyledi.
Arada şakayla karışık "babası bebeğinin canı gezmek istedi,şunu istedi bunu istedi gibi naz yap.Eşinle yürüyüşe çık hatta kayınvalideni de davet et yaşlılar araba olmadığı sürece tenezzül etmezler.Gelse bile iyiniyetli olan sen olursun.Eşin çabanı görür.Sana söz söyleyemez.Birde eşinin saygı biçimi de bu olabilir bazı erkekler büyüklerinin yanında çocuklarını bile kucaklarına almıyorlar saygısızlık diye.Böye bir durum mu?Ev yaşantınızı bilemiyorum ama eminim sen ne demek istediğimi anlamışsındır.TATLI DİL VE MAĞDUR olmak bir erkeği kendinden ediyor
Ad konusunda acele etme kendini üzme dediğim gibi.Konu açıldıkça kapat.Baktın olmuyor 2 isim koydur son çare kendi istediğinle hitap edersin bebeğine büyütüp eşinle aranda olay haline getirme derim.
kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymişben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı
en büyük suç benim ne yüz veriyosam çok güler yüzlü oldum ona , haddin bilecek artık aile çok önemli evlilikte bunu çok iyi anladım