cocuk gibi benimle atisiyorAynen devam
bana fare diyen bir kadina gül uzatamazdim .Ooooowwwww sıçan gibi geliyorsun peşimden dediniz ha kaynananıza
Valla bravo, ne diyim. Eşiniz ne dedi peki size?
Ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu peki? Bu ne rezillik. Yediğiniz, içtiğiniz, bastığınız yer laf...
birikim yapiyoruzKaynar kazana atmalı diyorum başlığa istinaden.
Şaka bir yana, o evden çıkmanız gerekiyor. Yani dubleks de olsa aynı çatı sonuçta.
Başka bir üye daha vardı 13 kişi yaşıyorlardı onlar da. Bakın 2 örnekte de rahat yok kimseye. Çözüm uzaklaşmak, geri kalan ne varsa geçici çözüm.
En sinir bozucusu böyle gülerek, şirin gözükerek sinsirella gibi laf sokması, çabası daha doğrusu.cocuk gibi benimle atisiyor
oh likir likirKonuyu okumadan yazıyorum: KAYNAR KAZANA ATIPPPPPPP CAYIRRRRRRR CAYIRRRRRRR YANMASINI İZLERKENNNNNNNNNNN BİR BARDAK SOĞUKKKK SUUUU GÖZÜNÜNNN İÇİNE BAKAAAA BAKAAA İÇİLMELİİİİ
Doğumdan sonra daha beter olur benden söylemesi. Bebek göreceğiz diye sürekli gelirler, o ayırmaya çalıştığın ortam da kamuya açık hale gelir demedi deme.birikim yapiyoruz
dogum sonrasi dusunuyor esim ayri evi
fare gibi ne demek dimiEn sinir bozucusu böyle gülerek, şirin gözükerek sinsirella gibi laf sokması, çabası daha doğrusu.
Cevaplarınız normal değil ama kadın da baya anormal yahu.
Öyle lafa böyle cevap yani.
Hani isterse 7 sülalenin atası olsun iyi demişsiniz.
Ezdirmeyin kendinizi bravo vallahi
yok bunlarda torun meraki yokDoğumdan sonra daha beter olur benden söylemesi. Bebek göreceğiz diye sürekli gelirler, o ayırmaya çalıştığın ortam da kamuya açık hale gelir demedi deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?