bu kaynanayi ne yapmali ?

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
meraba kızlar cok sinirliyim kac gundur
kendimi yiyorum adeta artik .
bahsetmistim bilen arkadaslar konularimdan bilir kv ile yasiyorum . iki bosanmis gorumce bi oglu kv ve kp . ev dublex tarz bnm herseyim ust kattaydi .
usk katta mutfak olmadigi icin alta inip yemegimi yukari cikariyordum . zor olduğunu eşime söyledim çunku kv ile konusmadigim halde surekli bana laf sommalari beni sinir hastasi yapmisti . neyse ust kata mutfak dolabi begendik kucuk bir odamiz vardi mutfak yaptik orayi . annemde saolsun ablamla bana yardima geldiler temizlik icin vs . annem dedi elimiz degmisken kiş temizliginide yapalim . yemek yiyecegiz oglen assagiya indim cay demlemeye kv cikti gulerek " aaa cay caliyorsun yakaladim seni " diyerek gulerek bana laf soktu . Bana direk laf sokamaz cunku bunu şirinlestirmeye calisir kendince boyle yaparak . bende " insan kendi aldigi seyi calabiliyorsa ne guzel " dedim .
yukari cikti pesimden insanlarin bogazina dizdi lokmalarini
surekli "iyi oldu surekli fare gibi ayagimin altinda geziniyor "demez mi ablama ben cildirdim o an .
asagi insene sen sican gibi ne pesimden geliyorsun dedim
haketti bunu
aksamda babasi esime soyluyor ailesinin yaninda rezil etmis kadini diye
rezil edilen benmiyim yoksa o mu .
o lafin uzerine benim cevap vermem gerekiyordu .

esimede dedim " yaptigi dedigi seyin altinda duramayacaksa kocasina yetistitip bana laf sokmasinlar " dedim .

sabah yine yukari cikti " bu evin temizligi bitmezmi isediler mi evine " diyor .

buna ben ne yapmaliyim arkadaslar ?

Ooooowwwww sıçan gibi geliyorsun peşimden dediniz ha kaynananıza :KK57:
Valla bravo, ne diyim. Eşiniz ne dedi peki size?
Ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu peki? Bu ne rezillik. Yediğiniz, içtiğiniz, bastığınız yer laf...

Kaynar kazana atmalı diyorum başlığa istinaden. :deli:
Şaka bir yana, o evden çıkmanız gerekiyor. Yani dubleks de olsa aynı çatı sonuçta.
Başka bir üye daha vardı 13 kişi yaşıyorlardı onlar da. Bakın 2 örnekte de rahat yok kimseye. Çözüm uzaklaşmak, geri kalan ne varsa geçici çözüm.

Ooooowwwww sıçan gibi geliyorsun peşimden dediniz ha kaynananıza :KK57:
Valla bravo, ne diyim. Eşiniz ne dedi peki size?
Ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu peki? Bu ne rezillik. Yediğiniz, içtiğiniz, bastığınız yer laf...
bana fare diyen bir kadina gül uzatamazdim .
ayrica esimin gercek annesi degil
yani bana nasilsa esimede oyle haketti bunu
bni ailemin yaninda ezemez

Konuyu okumadan yazıyorum: KAYNAR KAZANA ATIPPPPPPP CAYIRRRRRRR CAYIRRRRRRR YANMASINI İZLERKENNNNNNNNNNN BİR BARDAK SOĞUKKKK SUUUU GÖZÜNÜNNN İÇİNE BAKAAAA BAKAAA İÇİLMELİİİİ

Kaynar kazana atmalı diyorum başlığa istinaden. :deli:
Şaka bir yana, o evden çıkmanız gerekiyor. Yani dubleks de olsa aynı çatı sonuçta.
Başka bir üye daha vardı 13 kişi yaşıyorlardı onlar da. Bakın 2 örnekte de rahat yok kimseye. Çözüm uzaklaşmak, geri kalan ne varsa geçici çözüm.
birikim yapiyoruz
dogum sonrasi dusunuyor esim ayri evi

cocuk gibi benimle atisiyor:sinirli:
En sinir bozucusu böyle gülerek, şirin gözükerek sinsirella gibi laf sokması, çabası daha doğrusu.
Cevaplarınız normal değil ama kadın da baya anormal yahu.
Öyle lafa böyle cevap yani.
Hani isterse 7 sülalenin atası olsun iyi demişsiniz.
Ezdirmeyin kendinizi bravo vallahi :KK16:

Sahi neden aynı evde yaşıyorsunuz bunca çekişme olduğu halde?yani çekiş çekiş nereye kadar?

En sinir bozucusu böyle gülerek, şirin gözükerek sinsirella gibi laf sokması, çabası daha doğrusu.
Cevaplarınız normal değil ama kadın da baya anormal yahu.
Öyle lafa böyle cevap yani.
Hani isterse 7 sülalenin atası olsun iyi demişsiniz.
Ezdirmeyin kendinizi bravo vallahi :KK16:
fare gibi ne demek dimi
50 kilo kadinim ben
110 kilo kadin bana fare diyor
yanina gecsem mutfakta yaninda kayboluyorum ben
beni ailemin yaninda kucur dusurmek hosmu

Doğumdan sonra daha beter olur benden söylemesi. Bebek göreceğiz diye sürekli gelirler, o ayırmaya çalıştığın ortam da kamuya açık hale gelir demedi deme. :KK51:
yok bunlarda torun meraki yok
esimin kendi annesi degil daha 40 42 yadinda
yasli basli bisey olsa susup yine saygi duyucamama yeter

Konuyu okudum; bence gayet güzel lafları söylemişsin. Üstüne gelirse yine aynı şekilde cevap ver. Ayrı eve çıkma imkanınız varsa çıkın derim.

Back
X