bu kaynanayi ne yapmali ?

kizlar bazi sebeplerden doguma kadar beklemem gerekiyor .
diger konumdada bahsettim bi onceki
teyzemin cocugunu bi sure benim bakmam gerekiyor .
ama goruyorum ki o cocugada satasacak.
belkide benim bi ev arayisina hemen girmem gerekiyor
bende istinadenn eve yaptigim masrafimi isteyecegim
kendi paramla milyarlar harcadim bu eve
Canım doğumdan sonra çıkmayı düşünüyorsan neden masraf yapıyorsunuz? Siz o milyarların üstüne bir bardak soğuk su içersiniz diyeyim. Bu kalitedeki insanlar bize ne yapmasaydınız masraf deyip kenara geçer. Siz bir an evvel ev bulup çıkın.

Ayrıca torun meraklısı değiller demişsiniz doğumdan sonra bakın bakalım çocuğu kendi doğurmuş gb nasil sahipleniyorlar millete karşı...

Canım doğumdan sonra çıkmayı düşünüyorsan neden masraf yapıyorsunuz? Siz o milyarların üstüne bir bardak soğuk su içersiniz diyeyim. Bu kalitedeki insanlar bize ne yapmasaydınız masraf deyip kenara geçer. Siz bir an evvel ev bulup çıkın.

Ayrıca torun meraklısı değiller demişsiniz doğumdan sonra bakın bakalım çocuğu kendi doğurmuş gb nasil sahipleniyorlar millete karşı...
yok sanmiyorum
meraklari yok cunku
olmasinda .

ya parasi onemli degil.
o bana çay lafi yapiyor ya kendi malimin lafini
araya sıkıştiricam

Kaynana çirkef , takık belli ama sende baş edecek potansiyel var
Gördüm ben .

İşte kuttu gibi ev olsun benim olsun de , kalıcı çözüm .

Kaynana çirkef , takık belli ama sende baş edecek potansiyel var
Gördüm ben .

İşte kuttu gibi ev olsun benim olsun de , kalıcı çözüm .
evet esimide aradim
dedim yavas yavas bi bak
haber sal
emlakcoya git dedim
beraber bakariz dedi
kurtuluyorum galiba
bugunu zafer ilan ediyorum:KK31:

ya bende uzuluyorum
javga etmek laf siylemek benide kotu hissettiriyor
ama insanlari assagilayip rencide ederek bi yere varilmayacagini ogrenmeli

Canim bence esinin konusmasi lazim hembabasiyla hem uvey annesiyle ki bir daha yapmasin ayrica kendine ezdirmemen cok iyi olmus saygida bir yere kadar ama sen yinede terbiyenden odun verme onun seviyesiyine inme derim sana yakisacak kelimeleri soylurek cevabini ver derim Alla yar ve yardimcin olsun canim kayinvalidenide islah etsin

Sen belki ona haddini bildirirsin ama bu sekilde yasanmaz ya surekli bi laf dalasi surekli biseymi soylucek tedirginligi ayri eve cikma ihtimali yokmu

meraba kızlar cok sinirliyim kac gundur
kendimi yiyorum adeta artik .
bahsetmistim bilen arkadaslar konularimdan bilir kv ile yasiyorum . iki bosanmis gorumce bi oglu kv ve kp . ev dublex tarz bnm herseyim ust kattaydi .
usk katta mutfak olmadigi icin alta inip yemegimi yukari cikariyordum . zor olduğunu eşime söyledim çunku kv ile konusmadigim halde surekli bana laf sommalari beni sinir hastasi yapmisti . neyse ust kata mutfak dolabi begendik kucuk bir odamiz vardi mutfak yaptik orayi . annemde saolsun ablamla bana yardima geldiler temizlik icin vs . annem dedi elimiz degmisken kiş temizliginide yapalim . yemek yiyecegiz oglen assagiya indim cay demlemeye kv cikti gulerek " aaa cay caliyorsun yakaladim seni " diyerek gulerek bana laf soktu . Bana direk laf sokamaz cunku bunu şirinlestirmeye calisir kendince boyle yaparak . bende " insan kendi aldigi seyi calabiliyorsa ne guzel " dedim .
yukari cikti pesimden insanlarin bogazina dizdi lokmalarini
surekli "iyi oldu surekli fare gibi ayagimin altinda geziniyor "demez mi ablama ben cildirdim o an .
asagi insene sen sican gibi ne pesimden geliyorsun dedim
haketti bunu
aksamda babasi esime soyluyor ailesinin yaninda rezil etmis kadini diye
rezil edilen benmiyim yoksa o mu .
o lafin uzerine benim cevap vermem gerekiyordu .

esimede dedim " yaptigi dedigi seyin altinda duramayacaksa kocasina yetistitip bana laf sokmasinlar " dedim .

sabah yine yukari cikti " bu evin temizligi bitmezmi isediler mi evine " diyor .

buna ben ne yapmaliyim arkadaslar ?
neden aynı evde yasıyorsunuz demeyeceğim
vardır bir sebebi

ben sizin yerinizde olsa idim asla muhatap olmaz o kişiyi yok sayardım

bana aaa çay mı calıyorsun derse
hiç cevap vermez üst kata gerı cıkardım
far gbı ayagımın altında gezıyor derse de
yıne asla cevap vermezdim
amacına ulastırmazdım onu

Sen belki ona haddini bildirirsin ama bu sekilde yasanmaz ya surekli bi laf dalasi surekli biseymi soylucek tedirginligi ayri eve cikma ihtimali yokmu
canim esimle konustum
bakiyoruz ayri ev insaallah yakinda bulup cikacagim

bahsetmistim bilen arkadaslar konularimdan bilir kv ile yasiyorum . iki bosanmis gorumce bi oglu kv ve kp . ev dublex tarz bnm herseyim ust kattaydi .
usk katta mutfak olmadigi icin alta inip yemegimi yukari cikariyordum . zor olduğunu eşime söyledim çunku kv ile konusmadigim halde surekli bana laf sommalari beni sinir hastasi yapmisti . neyse ust kata mutfak dolabi begendik kucuk bir odamiz vardi mutfak yaptik orayi . annemde saolsun ablamla bana yardima geldiler temizlik icin vs . annem dedi elimiz degmisken kiş temizliginide yapalim . yemek yiyecegiz oglen assagiya indim cay demlemeye kv cikti gulerek " aaa cay caliyorsun yakaladim seni " diyerek gulerek bana laf soktu . Bana direk laf sokamaz cunku bunu şirinlestirmeye calisir kendince boyle yaparak . bende " insan kendi aldigi seyi calabiliyorsa ne guzel " dedim .
surekli "iyi oldu surekli fare gibi ayagimin altinda geziniyor "demez mi ablama ben cildirdim o an .
haketti bunu

esimede dedim " yaptigi dedigi seyin altinda duramayacaksa kocasina yetistitip bana laf sokmasinlar " dedim .

sabah yine yukari cikti " bu evin temizligi bitmezmi isediler mi evine " diyor .

Konuşmak kolay biliyorum ama keşke mutfak dolabına para harcamayıp o parayı biriktirip bir eve çıksaydınız iyi kötü. Tek göz oda tutsaydınız ama huzurunuz olsaydı. Teyzem altlı üstlü oturuyor aynı ev değil ama yine de gencecik kadın yaşlandı, 12 yıldan sonra anca akıllandı kocasını ikna etti de şimdi ev bakıyorlar da gençlik gitti. Bence bir çözüm bulun evliliğinize zarar verebilirsiniz allah yardımcınız olsun.

ayri ev konusunda esimin problem cikardigi yok .
konu benim sebeplerimdi
ama ev bakacagim tesekkurler

Yani çekmeyin bu sıkıntıları. Değmez.
Neden öyle cvp.verdiniz demiyorum. Bir noktaya kadar en nazik insan bile zor dayanır.
Buna sebebiyet olanlar var elbet ama buna müsaade edene o kadar kabahatlidir bence

Ne işiniz var, çekilmez böyle hayat.
Bir göz odada kalırım, öyle bir ortamda kalmam.

haketti bunu

Ayyy tam bi rezalet canm.. Sanırım sende ağır şeyler yasadığın için artık sözünü esirgememe noktasına gelmişsin ama şunu söylemeliyimkino senin sinirleneceğini bildiği için böyle seyler yapıp sana saygıszlık yaptrmaya calisiyor ve bunu anlatıp kötü gelin konumuna sokuyor seni bence yüz göz olmamalısın

Bence siz kendi fıtratınızı bu kadın için bozmayın değmez çünkü... Evet karşılık verin ama onun dilinden vermeyin çünkü bu onun hoşuna gider aksine görmemezlikten duymamazlıktan gelirseniz onu yok saymanız onun sinirlerini iyice bozar... İnşallah bir an önce kurtulursunuz Allah size sabır versin....

Back
X