Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dili zehirli kaynanaya karşı eli maşalı gelinmeraba kızlar cok sinirliyim kac gundur
kendimi yiyorum adeta artik .
bahsetmistim bilen arkadaslar konularimdan bilir kv ile yasiyorum . iki bosanmis gorumce bi oglu kv ve kp . ev dublex tarz bnm herseyim ust kattaydi .
usk katta mutfak olmadigi icin alta inip yemegimi yukari cikariyordum . zor olduğunu eşime söyledim çunku kv ile konusmadigim halde surekli bana laf sommalari beni sinir hastasi yapmisti . neyse ust kata mutfak dolabi begendik kucuk bir odamiz vardi mutfak yaptik orayi . annemde saolsun ablamla bana yardima geldiler temizlik icin vs . annem dedi elimiz degmisken kiş temizliginide yapalim . yemek yiyecegiz oglen assagiya indim cay demlemeye kv cikti gulerek " aaa cay caliyorsun yakaladim seni " diyerek gulerek bana laf soktu . Bana direk laf sokamaz cunku bunu şirinlestirmeye calisir kendince boyle yaparak . bende " insan kendi aldigi seyi calabiliyorsa ne guzel " dedim .
yukari cikti pesimden insanlarin bogazina dizdi lokmalarini
surekli "iyi oldu surekli fare gibi ayagimin altinda geziniyor "demez mi ablama ben cildirdim o an .
asagi insene sen sican gibi ne pesimden geliyorsun dedim
haketti bunu
aksamda babasi esime soyluyor ailesinin yaninda rezil etmis kadini diye
rezil edilen benmiyim yoksa o mu .
o lafin uzerine benim cevap vermem gerekiyordu .
esimede dedim " yaptigi dedigi seyin altinda duramayacaksa kocasina yetistitip bana laf sokmasinlar " dedim .
sabah yine yukari cikti " bu evin temizligi bitmezmi isediler mi evine " diyor .
buna ben ne yapmaliyim arkadaslar ?
Vay be, keske ben böyle hazir cevapci olabilsem. Benim laflar hep yatarken aklima gelir cok sinirlenirim o an neden aklima gelipte söyleyemedim diye..Hiç unutmam birgün kv bana köpek gibi havlama demişti
Ben de insana insan gibi hayvana da hayvan gibi konuşabilme kabiliyetim var demiştim![]()
O parayı bu tarz bir kadının verebileceğine gerçekten inanıyor musunuz???kizlar bazi sebeplerden doguma kadar beklemem gerekiyor .
diger konumdada bahsettim bi onceki
teyzemin cocugunu bi sure benim bakmam gerekiyor .
ama goruyorum ki o cocugada satasacak.
belkide benim bi ev arayisina hemen girmem gerekiyor
bende istinadenn eve yaptigim masrafimi isteyecegim
kendi paramla milyarlar harcadim bu eve
sizin gorme gibi bir sorununuz mu var ?O parayı bu tarz bir kadının verebileceğine gerçekten inanıyor musunuz???
Hem birikim diyorsunuz hem bu eve masraf yapmışsınız.
En baştan 1+1 bi eve çıkmış olsaydınız bu tarz tatsız şeyler yaşamış olmayacaktınız.
Her zaman söylerim gider kutu gibi yerde yaşarım kiramı veririm ama kimseyle dip dibe yaşamam.
Ayrıca ev kirası ödeyemecek insanlar da evlenip yuva kurmamalı benim fikrimce.
Kira ödemek için apartta oturmaya gerek yok ki ben de kiradayım gayet mütevazı bir ev yani.sizin gorme gibi bir sorununuz mu var ?
ben maddi gucum yok mu dedim ?
biraz okuyun konuyu goz atin ne yazip cizilmis .
ayrica masrafimi isteme hakkimda var
o verir vermez orasi kimseyi ilgilendirmez .
kurdugunuz cumleye bak .
bankada 97 bin lira param var ev almak icin biriktirdigim
onuda gectim kira odeyemeyen evlenmesin me demek
herkes apartlarda oturuyordu zaten cok haklisiniz
buraya yaptirdigim mutfak 4 bin kadar tuttuKira ödemek için apartta oturmaya gerek yok ki ben de kiradayım gayet mütevazı bir ev yani.
Ki ben villada oturun demedim 1+1 evden bahsettim.
Genelde aile yanında oturan insanlar maddiyattan ötürü otururlar ya onu demek istedim.
Yeterince hazır olup öyle evlenilmeli babında bu kadar öfkelenmenize gerek yok ki
Ayrıca siz yaptığınız masrafı isteyebilirsiniz elbette ben öyle bir şey yazmadım yorumda kimin görme problemi olduğu gayet net.
Sadece anlattığınız tarzda bir kv o parayı vermez üstüne yatar demek istedim.
Kaynar kazana atmalımeraba kızlar cok sinirliyim kac gundur
kendimi yiyorum adeta artik .
bahsetmistim bilen arkadaslar konularimdan bilir kv ile yasiyorum . iki bosanmis gorumce bi oglu kv ve kp . ev dublex tarz bnm herseyim ust kattaydi .
usk katta mutfak olmadigi icin alta inip yemegimi yukari cikariyordum . zor olduğunu eşime söyledim çunku kv ile konusmadigim halde surekli bana laf sommalari beni sinir hastasi yapmisti . neyse ust kata mutfak dolabi begendik kucuk bir odamiz vardi mutfak yaptik orayi . annemde saolsun ablamla bana yardima geldiler temizlik icin vs . annem dedi elimiz degmisken kiş temizliginide yapalim . yemek yiyecegiz oglen assagiya indim cay demlemeye kv cikti gulerek " aaa cay caliyorsun yakaladim seni " diyerek gulerek bana laf soktu . Bana direk laf sokamaz cunku bunu şirinlestirmeye calisir kendince boyle yaparak . bende " insan kendi aldigi seyi calabiliyorsa ne guzel " dedim .
yukari cikti pesimden insanlarin bogazina dizdi lokmalarini
surekli "iyi oldu surekli fare gibi ayagimin altinda geziniyor "demez mi ablama ben cildirdim o an .
asagi insene sen sican gibi ne pesimden geliyorsun dedim
haketti bunu
aksamda babasi esime soyluyor ailesinin yaninda rezil etmis kadini diye
rezil edilen benmiyim yoksa o mu .
o lafin uzerine benim cevap vermem gerekiyordu .
esimede dedim " yaptigi dedigi seyin altinda duramayacaksa kocasina yetistitip bana laf sokmasinlar " dedim .
sabah yine yukari cikti " bu evin temizligi bitmezmi isediler mi evine " diyor .
buna ben ne yapmaliyim arkadaslar ?
Sizi kırıp kötü bir şey söylemek istemedim.buraya yaptirdigim mutfak 4 bin kadar tuttu
amacim onu soylemekte su ; elbette vermeyecegini bnde biliyorum amacim dellendirmek .
benim aldigim cayi bana hirsiz diye kakalayan bi kadindan istemek hakkim
vermez bende biliyorum
verirsede tabi almam demem .
benim sebeplerim baskaydi ev konusunda
ama ev ev ustune olmuyor
yakin zamanda cikacagim arayistayiz
asil ben ozur dilerimSizi kırıp kötü bir şey söylemek istemedim.
Hakkınız tabi ki isteyin umarım alırsınız.
Bazı yorumlar gözden kaçabiliyor görmemişim o mevzuyu ben.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Yok kırılmadım rica ederim siz üzmeyin kendinizi iki canlısınız dilerim kurtulursunuz o kadındanasil ben ozur dilerim
incittim sizi kusura bakmayin
hamilelik sinir stres bazen olabiliyor gercekten kusura bakmayin
Yok kırılmadım rica ederim siz üzmeyin kendinizi iki canlısınız dilerim kurtulursunuz o kadından![]()