Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

1,5 aylık evli insan akşamları ne yapabilir Allah Allah.. ne tuhaf ailesi varmış
eee afedersiniz ince iş olurken de eşiniz yarıda kesip telefonu mu açıyor :KK70:
Konu sahibi gayet de haklı hanımlar destursuz eve girmek gibi resmen bizi kv akşam 22 de aradı acmadik bir kaç kez daha tanıştı bundan napıyorsunuz diye bizde ne olacağını bildiğimizden önce acmadik sonra on kere aradık açtık efendim dedim kızım napıyorsunuz dedi kaç kere aradım anne yatiyoruz uyuşuk uyandirdin dedim birşey mi oldu dedim yok dedi ne yapıyorsunuz diye aradım dedi anne biz erken yatıyoruz dedim oda birdaha aramadı
Evet yani yani bana da saçma geliyor
Evet gerçekten kesiyor ben de duşa giriyorum

Evet yani yani bana da saçma geliyor
Evet gerçekten kesiyor ben de duşa giriyorum
yuh demek istedim
siz el atın olaya eşinize de cilve olayıyla halledin madem
telefonu siz açın hayıdır bişey mi oldu vs gibi konuşun

eşinize de şöyle bir cilve: Aşkım ben seni o kadar özlemişken nokta nokta nokta :-):-) (buradını isz doldurun artık :D)
yani bu kadar istiyorken kimse tarafından kesilsin istemiyorum hevesim kalmıyor vs diyin
biraz süsleyin tabi ayrıntı yazamadım :D

Bence konu sahibi siz haklısiniz gün içinde ciddi bi sey olmadigı zaman bu kadar konuşulmaz ve evli çift gece rahatsız edilmez ben sizi hakli buldum..kayniniz büyümemiş..

yuh demek istedim
siz el atın olaya eşinize de cilve olayıyla halledin madem
telefonu siz açın hayıdır bişey mi oldu vs gibi konuşun

eşinize de şöyle bir cilve: Aşkım ben seni o kadar özlemişken nokta nokta nokta :-):-) (buradını isz doldurun artık :KK70:)
yani bu kadar istiyorken kimse tarafından kesilsin istemiyorum hevesim kalmıyor vs diyin
biraz süsleyin tabi ayrıntı yazamadım :KK70:

Bence açmayın ya ne bu böyle

Bence konu sahibi siz haklısiniz gün içinde ciddi bi sey olmadigı zaman bu kadar konuşulmaz ve evli çift gece rahatsız edilmez ben sizi hakli buldum..kayniniz büyümemiş..
Teşekkür ederim desteğiniz için.
Ayrıca ben kardeşimle istediğim saatte istediğim şekilde konuşurum diyenler olmuş kimse konuşmasın demiyor ama emin olun size de böyle bi saygısızlık yapılsa sizde şikayetçi olursunuz
Uygun saatte konuşulur bence

Daral gelir insana . Çok Haklısın konu sahibi . Ortak falan mı çalışıyorlar da bu kadar Arıyor

Cinsellikte bile bölünme olup telefonda konuşabiliyorsa yerden göğe kadar haklısınız,bi yaşıma daha girdim şu konuyu okuyunca.

Kendimi değersiz hissediyorum
Ailesini benden bir tık ileride tutuyor ve bu beni hem eşimden hem ailesinden soğutuyor
Keşke konuyu kaynım değil de eşim napmaya çalışıyor diye açsaydınız,aile içi ilişkilerde bi cıvıklık var onların sanırım. Cünkü bütün aile bireyleri aynı sanırım,erkekler biraz zor anlar sindirmesi zaman alır. Zamana ihtiyacınız var ama tepkinizi haklıyken haksız duruma düşmeyecek şekilde mutlaka belli edin.

Teşekkür ederim desteğiniz için.
Ayrıca ben kardeşimle istediğim saatte istediğim şekilde konuşurum diyenler olmuş kimse konuşmasın demiyor ama emin olun size de böyle bi saygısızlık yapılsa sizde şikayetçi olursunuz
Uygun saatte konuşulur bence

Ya gerçekten anlamıyorum annem vefat etmesine rağmen kardeşim 12 yaşında saat 9 da akşam arayacaktı abla müsait mısın diye mesaj attı ya sonuçta benim eşim aramasına birşey diyeceginden değil insanlara saygıyı öğretmek lazım

Ya gerçekten anlamıyorum annem vefat etmesine rağmen kardeşim 12 yaşında saat 9 da akşam arayacaktı abla müsait mısın diye mesaj attı ya sonuçta benim eşim aramasına birşey diyeceginden değil insanlara saygıyı öğretmek lazım
Benim ailem de öyle önce mesaj atarlar annemle gece daha 1 kere konuşmuşlığımuz yoktur

Başka tavırları da var mı eşinin ailesi ile ilgili
Her biri için ayrı konu açılır buraya.
Mesela sürekli evlerinde olalım istiyorlar
Kayınvalide bir telefon konuşmasında net bir şekilde duydum özledim seni bize gelin de diyor abisine abisi de diyor ama dediği duyuluyor o sıra telefon hoparlörde biz yemek yiyoruz

Benim ailem de öyle önce mesaj atarlar annemle gece daha 1 kere konuşmuşlığımuz yoktur

Ya acil bir durum olur konuşulur ama sonuçta ne yapıyorsun diye gece aranmaz arkadaşlar bu kdr ailemizin içine almayalım sonuçta gece aradı bazıları sessize al demiş insanın aklı kalıyor birşey mi oldu diye geri dönüş yapıyorsun sonuçta

Her biri için ayrı konu açılır buraya.
Mesela sürekli evlerinde olalım istiyorlar
Kayınvalide bir telefon konuşmasında net bir şekilde duydum özledim seni bize gelin de diyor abisine abisi de diyor ama dediği duyuluyor o sıra telefon hoparlörde biz yemek yiyoruz

Ya bütün aileler ister devamlı git gel olmasını ama bunu eşler mesafeyi belirleyecek sonuçta

Ya bütün aileler ister devamlı git gel olmasını ama bunu eşler mesafeyi belirleyecek sonuçta

yaşamayan bilemez tabi hak verdim konu sahibine.zırt pırt aranmaz öyle yeni evli çiflter.saygısızlık yapıyor ailesi.
Yani mesafeli davranmıyorlar ben yüz göz olmak istemiyorum kendi evime alışmak istiyorum kendi evimde yemek yemek istiyorum evi otel gibi kullanmak istemiyorum

Back
X