- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Destek olmak istiyor olabilir bir işe girene kadarHayır kaynım işsiz ben para falan istediği için oda değiştirdiğini düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destek olmak istiyor olabilir bir işe girene kadarHayır kaynım işsiz ben para falan istediği için oda değiştirdiğini düşünüyorum
Daha sen yeni evlisin birde kıyamam sana yaMaalesef çok aileci daha 1.5 aylıkken boşanmayı düşünmüyor değilim
Destek olmak istiyor olabilir bir işe girene kadar
Daha sen yeni evlisin birde kıyamam sana ya
Sorun saat zatenaraması normal ne varki bunda,sizin aileniz aramıyormu,acaba ailesinemi kıskanıyorsunuz eşinizi,belki saat konusunda haklı olabilirsiniz biraz geç ,uyumuşta olabilirsiniz
Eşimi savunmuyorum ama işte mesela açmasa bi bakıyoruz 9 cevapsız arama bide hesap soruyorlar niye açılmadıbence sorun sizin eşinizde. yani bir insan eşiyle olan sevişmesini bölüp de gelen telefona cevap veriyorsa buna söyleyecek laf bulamıyorum. benim için çok büyük bir kavga hatta kıyamet sebebi olur bu. beyefendi benim keyfimi yarıda kesip telefonda konuşacak öyle mi? öyle biri anasının karnından doğmadı. günün birinde karşıma çıkarsa geldiği yere geri göndermeyi iyi bilirim! sizin sorununuz kaynınız falan değil, eşinizin kendisi.
Eşimi savunmuyorum ama işte mesela açmasa bi bakıyoruz 9 cevapsız arama bide hesap soruyorlar niye açılmadı
sorun eşinizde olduğuna göre bunu çözecek olan da eşinizdir. açık açık söylesin yahu o da, işimiz vardı, özel işim vardı malum yeni evli insanlarız, başbaşa zaman geçiriyorduk diyebilir.Eşimi savunmuyorum ama işte mesela açmasa bi bakıyoruz 9 cevapsız arama bide hesap soruyorlar niye açılmadı
sorun eşinizde olduğuna göre bunu çözecek olan da eşinizdir. açık açık söylesin yahu o da, işimiz vardı, özel işim vardı malum yeni evli insanlarız, başbaşa zaman geçiriyorduk diyebilir.
benim kuzenim evlendi, doğuya gitti. daha yeni evliler, 2-3 ay anca olmuştur. bazen babam anlatıyor işte dün akşam x'i aradım açmadı, saat 22:00 civarı falan diye. neyse, bir oldu iki oldu sonuçta babamı biliyorum, zırt pırt arayıp da rahatsız etmez ama can sıkıntısına aramış üst üste birkaç kez. geçenlerde şey dedi, akşam x'i aradım açmadı, babasına (amcama) şikayet edicem en sonunda dedi şaka yoluyla. ben bile sinir oldum şaka yaptığını bilmeme rağmen. yeni evli insanları arayıp durma bence, dedim. konu kapandı. kız kocasıyla doğuya gitti, orada tanıdıkları hiç kimse yok, kendilerini yalnız hissetmesin diye aramak istedi muhtemelen ama olmaz yine de.
eşimin kardeşi, benim kardeşimde gecede arar gündüzde arar kimse karışamaz ne onun haddine nede benim hadime
biz gündüzde sevişebiliyoruz sevişme saatim belli değil eğer sevişiyosak açmıoruz sonra geri dönüyoruz ama bunu sorun etmiyorumSevişirken arasa ne yaparsın açar mısın kardeşinin telefonunu
biz gündüzde sevişebiliyoruz sevişme saatim belli değil eğer sevişiyosak açmıoruz sonra geri dönüyoruz ama bunu sorun etmiyorum![]()
bence de. ben zaten babamı savunmuyorum :) o saatte yeni evlileri aramak yerine mesaj atabilir, müsait olunca beni arar mısınız konuşalım falan diyebilir. çünkü çağrı bırakınca karşı taraf gerçekten de önemli birşey oldu sanıyor.Evet dediğin de haklısın baban da gerçekten o saatte aramasın ya gündüz arasın yigenini
hee ozaman konuyu eşim neden böyle diye açacak neden kaynından kaynaklı gibi davranıyo eşim ne yapmaya çalışıo diye başlık açsın hey allam ya :)) tam ortasında üzüldüm konu sahibine şimdi :))İşte sorun orada konu sahibinin eşi işin ortasında telefona cevap vermesi zaten![]()
bence de. ben zaten babamı savunmuyorum :) o saatte yeni evlileri aramak yerine mesaj atabilir, müsait olunca beni arar mısınız konuşalım falan diyebilir. çünkü çağrı bırakınca karşı taraf gerçekten de önemli birşey oldu sanıyor.
hee ozaman konuyu eşim neden böyle diye açacak neden kaynından kaynaklı gibi davranıyo eşim ne yapmaya çalışıo diye başlık açsın hey allam ya :)) tam ortasında üzüldüm konu sahibine şimdi :))![]()
hee ozaman konuyu eşim neden böyle diye açacak neden kaynından kaynaklı gibi davranıyo eşim ne yapmaya çalışıo diye başlık açsın hey allam ya :)) tam ortasında üzüldüm konu sahibine şimdi :))![]()
Allah büyük eşime allah akıl versinİşte kız da diyor ki afra tafra yapıyor ben bunu söylediğimde onlar konuşurken duşa giriyorum bende diyor gerçekten çok sinir bozucu bir durum
Ki açılıyor yokken ne yapıyorsun diye gecenin bir vakti de aranmaz yani
başlarda topa tutlmanda bundan kaynakli işte doğru düzgün anlatsan herkes saydırmış vallaki bende bunların başında gelebilirdim eşinz cevap vermeyecek sorun eşinizdeAllah büyük eşime allah akıl versin