bu kedi'yi sahiplenmek isteyen çıkar mı?

edeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
336
34
98
kızlar bu zavallı kedinin daha önce evde bakıldığını düşünüyorum, çünkü sokakta yaşamasını beceremiyor. diğer kedilerden dayak yiyor. ben kendim köpek beslediğim için evime alamıyorum. ama hergün yemek veriyorum bahçede, fakat komşular buraya alışmasın diyerek zavallıcığı dövüyorlar. boynunda dayak yemekten yaralar oldu antibiyotikler aldım fakat hergün yeni darbeler aldığı için geçiremedim. barınaklarında hali içler acısı barınağa da vermek istemedim.

belki içinizden biri bu kediciği sahiplenmek ister.

Dayaktan oluşan yaraların sebebi komşular değil deyin bana..........

yo o kadar değil.. diğer kedilerden oldu onlar valla geceleri uyku uyuyamıyorum onu takip edicem diye

Canım hangi şehirde yaşıyorsun, eğer barınaklara vermezsen huzur evlerinede götürebilirsin. Bursa'da bulunan huzur evi (Bursa'daysan adresini verebilirim.) hayvanlar için bahçesinin bir kısmını barınak şeklinde ayırmış. Zaten yaşlılar uğraş olsun diye çok güzel ilgileniyorlar, oraya götürebilirsin.

yazmadığım paylaşmadığım yer kalmadı kimse ilgilenmiyor, çoğu insan petshoplardan ya da başka yerlerden yavru hayvanlar sahiplenmeyi tercih ediyor maalesef böyle sokaklardan alıp bir hayat kurtarsak sevabıda büyük olur.

Kesinlikle haklısın canım, imkanım olsa ben de çok isterim sokak hayvanlarını eve alıp bakabilmek. Dışarıda görünce bile içim cız ediyor ailemle yaşadığım için kesinlikle eve istemiyorlar kendi evime çıkınca ilk işim eve hayvan almak olacak. Umarım senin pisiciğe de talip çıkar çok tatlı maşallah imkanım olsa keşke ben alabilsem

benim ailemde çok karşıydı şimdi baktığım bi tanecik kızım (köpeğim) de sokağa atılmak üzereydi. bir aile çocuklarına almış hevesleri geçince sokağa atmak istediler ben aldım. başta geçici yuva olucaktım sonra ayrılamadım. 3 yıldır bende Allah ayırmaz inşallah. inşallah bu kedide kendine yuva bulur ve inşallah sende gönlüne göre bir tane sahiplenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…