bu kendini dokturum diye sıfatlandıranlara

• Konu Sahibi Konu Sahibi zehrawolf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zehrawolf

Ziyaretçi
bi yıl once doğum yaptım zaten son aylar çok tehlikeliydi erken doğum için4 defa yattım neyse doğumu engellemek için hap kullanıyodum ve 9 aya girince bıraktırdr doktor ve 1 hafta sonra dooğum yaptım çockerken doğduğu için ciğerleri gelişmedi ve nefes alamadi 5 dakka ve bu lanet hastanede solunum cihazı yoktu en sonun da fakulteye gitti ve kurtuldu bana ciğerleri tamamdır ilacı bırak diyen doktoru sizce ne yapmalıyım

Canım benim anladığım kadarıyla bebeğin artık sağlıklı
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
Canının ne kadar yandığını anlamaya çalışıyorum bundan sonra yapacak bişey yok anlaşılan
Bebeğini sağlıklı olmasına şükretmelisin

Eğer hukuksal olarak bişey soruyorsan onu bilemicemmm

doktorunun niyetinden emin olduktan sonra hukuki süreci dene derim ben.

ben olsam yasal yollardan kesinlikle çocuğumun hakkını aradım böyle sorumsuzluk olmaz

benim ablamda da 5. ayda yüksek tansiyoon çıktı. dr ilaç verdi. sonra ilacı 2e sonra 3e sonra 4 e çıkardı. en son dediki kalp atışları iyi değil fakülteye yetiş. bebeği suni sancıyla doğurttular ve ablamı zor kurtardılar. bebek öldü tabi.. şimdiiiii son raddeye gelene kadar ablama müdahele etmeyen özel hastane doktoruna ne demeli? hem bebekten olduk hem ablam kronik tansiyon hastası oldu. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…