• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kez balinaya kafa atıcam :)

bu kez bu hamsi bu balinayı dize getirecek mi?

• hayır

OY: 0 0,0%
  • mümkün değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkesle :) donmadan önce yediklerimi yazayım da vazife ihlali oluşmasın :)))

Sabah 1 kase müsli içine bir kasik kurutulmuş meyve bir bardak süt :)) bunları karıştırıp birazcikta ocak üstü sıcaklık ekleyip guplettim :))

Onca zamandır yapılan kallavi kahvaltilarin yaninda esamesi okunmaz ama napcen :))

Okuyan herkesin günü güzel gecsin tekrar gunaydinlar efendimmm :))

"Balinayakafaatandelihamsi, post: 44862488, member: 679681"]Günaydın herkesle :) donmadan önce yediklerimi yazayım da vazife ihlali oluşmasın :)))

Sabah 1 kase müsli içine bir kasik kurutulmuş meyve bir bardak süt :)) bunları karıştırıp birazcikta ocak üstü sıcaklık ekleyip guplettim :))

Onca zamandır yapılan kallavi kahvaltilarin yaninda esamesi okunmaz ama napcen :))

Okuyan herkesin günü güzel gecsin tekrar gunaydinlar efendimmm :))[/QUOTE]
Gunaydin bol sansli bir gun olsun :)

Günaydın herkesle :) donmadan önce yediklerimi yazayım da vazife ihlali oluşmasın :)))

Okuyan herkesin günü güzel gecsin tekrar gunaydinlar efendimmm :))

günaydııın müsli daha çok acıktırıyo dicem bana inanmıcan şimdi :)) bence sabah yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltını yapsanda müsli yi öğle öğününe atsan mı sanki........

günaydııın müsli daha çok acıktırıyo dicem bana inanmıcan şimdi :)) bence sabah yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltını yapsanda müsli yi öğle öğününe atsan mı sanki........

öğlen süt vs.. taşımak zoruma gidiyor diye aslında sabah müsli denemiştim.. o halde sabah kahvaltıya döneyim ben müsliyi de bi iki gün akşam yiyeyim :)))

ya ben gece çok acıkıyorum.. gece yememek için milli mücadele veriyorum resmen :) bu konuda bi önerin var mı? ne denediysem başaramadım ben bu gece yeme olayını :)

öğlen süt vs.. taşımak zoruma gidiyor diye aslında sabah müsli denemiştim.. o halde sabah kahvaltıya döneyim ben müsliyi de bi iki gün akşam yiyeyim :)))

ya ben gece çok acıkıyorum.. gece yememek için milli mücadele veriyorum resmen :) bu konuda bi önerin var mı? ne denediysem başaramadım ben bu gece yeme olayını :)

su iç suuu :)

o zaman yatmadan bi litre su içsem yeterli olur :) ya bu gece yemeleri beni bitiriyor :)

o kadar da çok içme sonra sabaha tartıda + görürsün üzülürsün.... sütlü kahve içebilirsin ayran içebilirsin 1 bardak ama .... onlar kesebilir belki... sütlü kahveye şeker atma ama. :)

Şok diyetlere bulasma bence.3 veriyorsun 5 aliyorsun maalesef :( O yuzden az gitsin kalici gitsin diye bak.Suyu gune bol.Her ogunden once yarim lt falan ic.Gunluk 2.5 etsin.Spor elinden geliyorsa mutlaka yap.Gece erken uyumaya calis.Canin yemek cektigi zaman sorunlu bolgene bak :( ben oyle yapiyorum.Basarmani diliyorum. :)

Şok diyetlere bulasma bence.3 veriyorsun 5 aliyorsun maalesef :KK43: O yuzden az gitsin kalici gitsin diye bak.Suyu gune bol.Her ogunden once yarim lt falan ic.Gunluk 2.5 etsin.Spor elinden geliyorsa mutlaka yap.Gece erken uyumaya calis.Canin yemek cektigi zaman sorunlu bolgene bak :KK43: ben oyle yapiyorum.Basarmani diliyorum. :)
bende çok başarmak istiyorum çünkü ikinci bebek için yaşım geçiyorrrrr :)

sorunlu bölgeme bakayım da her yerim sorunlu :)))

ya göbek popo göğüs allahım bi yerden tutar dalım yok :P

Haftalik cuma gunu yarismalari var.Takimlar var istersen onlardan birine katil.Hep birlikte cok guzel oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.71509/ buraya yaz bir takim lideri takimina cagirir.Her gun yediklerimizi yaziyoruz cuma tartiliyoruz, her takimin kendi kurallari var.Bence motive bakimindan etkili olur.Tavsiye ederim.
ya kurallar bana göre değil yok günde 5 mesaj yaz yok spor yap geriyo beni :) bi denedim de olmadı sıkıldım henmencik :)

günaydınlarrr

bu sabah güzel bir kahvaltının ardından yeşil çayımı yudumlarken yazıyorum bu satırları dışarıda karakış :)

bu gece acayip acıktım ve yedim bişeyler yaaaa :( çok vicdanım sızlıyor şuan.... ama bi çözüm buldum aklımca ayran stoklayım diyorum dolaba acıktım gittim dolabın başına diyelim ordan aç bi ayran iç sinyali vereyim kendime :))

kahvaltıda yediklerime gelince

1 tost beyaz peynirli 5 zeytin yeşillik 1 domates 1 salatalık fincan yşil çay...

günaydınlarrr

bu sabah güzel bir kahvaltının ardından yeşil çayımı yudumlarken yazıyorum bu satırları dışarıda karakış :)

bu gece acayip acıktım ve yedim bişeyler yaaaa :KK43: çok vicdanım sızlıyor şuan.... ama bi çözüm buldum aklımca ayran stoklayım diyorum dolaba acıktım gittim dolabın başına diyelim ordan aç bi ayran iç sinyali vereyim kendime :))

kahvaltıda yediklerime gelince

1 tost beyaz peynirli 5 zeytin yeşillik 1 domates 1 salatalık fincan yşil çay...

dolabın önüne tartını koy bence caydırıcı olur :)

Back
X