- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
evet en baştan,eşim çok istedi,ama oğlum o zamanlar,bu mesleği sevmiyorum diyordu.bu yüzden farklı bir dala yöneldi.şimdi ise çok pişman.Durmayıp okusun derim. En baştan gitmediği kötü olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet en baştan,eşim çok istedi,ama oğlum o zamanlar,bu mesleği sevmiyorum diyordu.bu yüzden farklı bir dala yöneldi.şimdi ise çok pişman.Durmayıp okusun derim. En baştan gitmediği kötü olmuş.
4 yıllık mezun, o alanda tecrübesi var. 2 yıllık tan mezun olacak iş tecrübesi yok. Okuyabilir ama o alanda iş bulması daha zor bence.
Okudum ilave açıklamanızı. 2 sene sadece. Okur herhalde.iş hazır aslında am,a okuyabilir mi bunu düşünüyor.
kızlar,konuyu oğlum ve gelinim adına açıyorum aslında.buraya üye olduğumu bildikleri için,bir de senin kızlara sor dediler.
benim oğlum 33 yaşında,4 yıllık bir üniversite mezunu,ama yaptığı işten(daha doğrusu işten kaçmaz ama çalışma saatlerinden ve bunun karşılığını maddi olarak alamamaktan,sektörde iş bulmakta zorluk çekmekten)şikayetçi.
bu yüzden meslek değiştirmek,yeniden üniversite okumak istiyor.2 yıllık bir üniversiteyi ,evliyken bir erkek okuyabilir mi,sizin eşleriniz,evlendikten sonra,meslek değiştirmeye kalksaydı ne düşünürdünüz?evliliklerine bir olumsuzluğu olur mu?
aslında haklısınız daha açıklayıcı yazmalıydım.
sinema televizyon,lisans mezunu,sektör sıkıntılı yani kpss pek ona yaramıyormuş.genelde özel sektör.hiç işsiz kalmadı am çalışma saatlerinden şikayetçi,gelinimiz.gece sık sık kanal da kalıyor.
2 yıllık okumak istediği yer tamamen farklı bir sektör,sağlıkla ilgili,tıbbı teknisyenlik gibi bir şey.bunun nedeni de eşimin bu işle ilgili bir işyeri olması ve ileri de buna devam edebilme imkanı olması.çok şükür işleyen bir firma var.bunun başına geçmesi için de en azından sağlıkla ilgili bir diploması olması lazım. oğlum okuyabileceğini düşünüyor ama okul, ev ,iş tempo nasıl olur diye düşünüyorlar
Benim eşime evlendiğinden beri 2 iş değiştirdi. Nişanlıyken de 1 iş değiştirmişti. Özel sektör gerçekten zor. Hatta şimdi ki işini değiştirip kendisi iş kursun diye onu gaza getiriyorum.Oğlunuzun da yaşı daha çok genç. Yeniden üniversite okursa ne iş yapacak mesela? Yeniden üniversite okumak yerine kendi alanında ekstra eğitimler alsa vs daha çok işine yaramaz mı? Evliyken üniversiteyi bir erkek elbette okuyabilir, evliliklerine yansıması da tamamen aralarında ki anlaşmaya bağlı olur. Adam sabahtan akşama kadar çalışacak, işten gelip ders çalışacak. Zorlu bir süreç. Bu durumda en büyük desteği gelininizin vermesi gerekiyor.
sağlıkçıların iş saati özel sektörde daha berbat. iki yıllık okuduğunda tekniker olacak teknisyen değil. tam olarak hangi alanı istiyor? diyaliz mi anestezi mi nedir o işleyen firma? detaylandırırsanız yardımcı olurum size. 35 yaşında bir abimiz var oda önlisans bitirdi sağlık. önceden fabrikada çalışıyormuş. şimdi iki katı yorulduğunu söylüyor.aslında haklısınız daha açıklayıcı yazmalıydım.
sinema televizyon,lisans mezunu,sektör sıkıntılı yani kpss pek ona yaramıyormuş.genelde özel sektör.hiç işsiz kalmadı am çalışma saatlerinden şikayetçi,gelinimiz.gece sık sık kanal da kalıyor.
2 yıllık okumak istediği yer tamamen farklı bir sektör,sağlıkla ilgili,tıbbı teknisyenlik gibi bir şey.bunun nedeni de eşimin bu işle ilgili bir işyeri olması ve ileri de buna devam edebilme imkanı olması.çok şükür işleyen bir firma var.bunun başına geçmesi için de en azından sağlıkla ilgili bir diploması olması lazım. oğlum okuyabileceğini düşünüyor ama okul, ev ,iş tempo nasıl olur diye düşünüyorlar
Başaramam diye düşünürse tabii başaramaz. Kimler neler neler yapıyor. Benim kardeşim dil okudu. Sadece yabancı dil oda türkçe matematik dahi görmedi. Geçen sene kpss de 83 çekti çağrı merkezinden arta kalan zamanda çalışarak. Yeterki istesin yapar yani. Olmazsa da olmaz ölüm yok ya sonunda.daha dün konuştuk,oğlum işini seviyor aslında,çalışmaya razı.diyor ki babamın ,diplomalı bir elemana ihtiyacı var.gir sınavlara ben seni çalıştırayım.iki yıl oku,diplomanı babama ver,sen geç işin başına. ama ikna edemedik.kazanamam diyor.lise hayatı da pek başarılı geçmemiş.bir de ticaret lisesi mezunuyum.ne Türkçe gördük,ne matematik,o soruları yapamam diyor.
ayyy oglum gelınım deyınce ben şookkk
nıyeyse gozumde 25 lık bı enerjı goruyordum masallah yaaa ne guzel
ısı bırakması gerekecekse gelınde calısmıyorsa buyuk sıkıntı nasıl gecınecekler
hem calısıp hem okuyabılırse super ama gelır olmayacaksa nasıl olacak
oo supermıshaaha teşekkür ederim.aslında her konuya yazıyorum.53 yaşındayım.kayınvalideyim diye,ama denk gelmemiş demek ki.
gelinim çalışıyor.oğlumun işi bırakması gerekir mi bilemiyoruz ama free lence çalışabilirim diyor.evden yani.dizi film,çizgi film montajı yapıyor.ayrıca kanal da çalışıyor.kanalı bırakıp sadece evden montaj yapabilirim diyor.
maddi olarakta biz yardımcı olacağız. zaten,kiralarını ödüyoruz.eğitim masrafınıda karşılayacağız.
sağlıkçıların iş saati özel sektörde daha berbat. iki yıllık okuduğunda tekniker olacak teknisyen değil. tam olarak hangi alanı istiyor? diyaliz mi anestezi mi nedir o işleyen firma? detaylandırırsanız yardımcı olurum size. 35 yaşında bir abimiz var oda önlisans bitirdi sağlık. önceden fabrikada çalışıyormuş. şimdi iki katı yorulduğunu söylüyor.
Ben okuyayim, esinizin isini devr alayim.
2 yil ozel okul nedir, tabii ki yapilir. Gonulsuz geline takildim ben valla.
Oglunuz isin mahiyetini biliyor mu? Severek yapabilecek mi? Sonucta su anki isinden cok farkli. Severek omur boyu yaparim, rahat ne guzel diyorsa hic dusunmesin. Okur bence.
Bos vaktinde gelsin bir kac gun lab da vakit gecirsin.işte sıkıntı orada ,oğlum kan almak,kan görmek,milletin osuyla ,busuyla uğraşmak istemiyordu.şimdi yapabilirim diyor.
Başaramam diye düşünürse tabii başaramaz. Kimler neler neler yapıyor. Benim kardeşim dil okudu. Sadece yabancı dil oda türkçe matematik dahi görmedi. Geçen sene kpss de 83 çekti çağrı merkezinden arta kalan zamanda çalışarak. Yeterki istesin yapar yani. Olmazsa da olmaz ölüm yok ya sonunda.
Bu arada lütfeb kusuruma bakmayın ama ben gelininize kızdım. Rahatlığı beni benden aldı. Oğlunuz için güzel şeyler yaptığınız için tebrik ederim. Fakat gelinizin bana garip geldi.
2yillik okullari veya acikogretimi cok zorlanmadan okuyabilir Allah'in izniyle diye dusunuyorum ablacim.. 4 yillik mezunuymus bir de zaten.. Ben de 4 yillik mezunuyum ve su an aciktan bi bolum okuyorum ve Allah'a sukur zorlanmiyorum..kızlar,konuyu oğlum ve gelinim adına açıyorum aslında.buraya üye olduğumu bildikleri için,bir de senin kızlara sor dediler.
benim oğlum 33 yaşında,4 yıllık bir üniversite mezunu,ama yaptığı işten(daha doğrusu işten kaçmaz ama çalışma saatlerinden ve bunun karşılığını maddi olarak alamamaktan,sektörde iş bulmakta zorluk çekmekten)şikayetçi.
bu yüzden meslek değiştirmek,yeniden üniversite okumak istiyor.2 yıllık bir üniversiteyi ,evliyken bir erkek okuyabilir mi,sizin eşleriniz,evlendikten sonra,meslek değiştirmeye kalksaydı ne düşünürdünüz?evliliklerine bir olumsuzluğu olur mu?
Bos vaktinde gelsin bir kac gun lab da vakit gecirsin.
Gercekten yapabilir mi, yoksa yeni evli olarak hatunun verdigi gazla mi boyle dusunuyor, iyice tartsin durumu.
Sonra babasini da uzmesin. Insallah en hayirlisi olur.
2yillik okullari veya acikogretimi cok zorlanmadan okuyabilir Allah'in izniyle diye dusunuyorum ablacim.. 4 yillik mezunuymus bir de zaten.. Ben de 4 yillik mezunuyum ve su an aciktan bi bolum okuyorum ve Allah'a sukur zorlanmiyorum..
Evliliklerine olumsuzlugu olacagini dusunmuyorum.. Sonucta okurken bi sekilde gelirini saglayacak degil mi?