• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kez Olacak!

limonlu_kek

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
176
107
303
Merhaba arkadaşlar. Ben 30 yaşında 1 kız çocuğu annesiyim. Boyum 162 taş çatlasin 163. Kilom sabah itibariyle 71.7
Tabi bunda bugün rejime başlayacağım diyerek dün çok yememin de etkisi vardır. 71 tamam da o sondaki 0.7'lik kısımdan bahsediyorum tabi ki.
Hedefim 60 61. Baziları için o kilo bile fazla gelir biliyorum da kemiklerim mi iridir nedir bilmem ama o kilolarda fistık gibi oluyorum.
Bir hafta lahana çorbası diyeti yapacağım. Bu diyetle 3 kilo verip 70'in altına düşmek istiyorum. Sonrasında da e biraz emek vermek lazım. 3 ayda bu iş olur diyorum kızlar ne dersiniz?

Kilo alma verme geçmisımden de bahsedeyim. Ben bekarken bir dönem 78 kiloyu gördüm. Sonra evleneceğim dönem 60'a indim. Hamile kalana dek 63-65 arasıydım. 78-80 ile doğuma girdim. Genel olarak 72 73 kilolarında seyrettim bu dönemde de. Sonra geçen yıl 73.8 ile rejime başladım 3 ayda 65'e indim. Oo ben ne güzel kilo veriyorum,aman zayıfladım ne de olsa bunu da mi yemeyeyim diye diye tekrar bu kilolara çıktım. Kilo almaya meyilli bir bünyem var. Tatliya da dayanamıyorum. Demekki ben ömür boyu al ver al ver yapacağım. Ya da bir gün akıllanıp almamayı,aldığımı anında vermeyi öğreneceğim.

Sabah kahvaltım 2 tabak lahana çorbası+230 gramlık bir armut.
Öğlen de kızımın kreşinde doğumgünü var. İnsallah dirayetli olacağım.

Kahvaltı 2 kase lahana çorbası+armut
Öğlen 2 adet elma+minicik bir dilim pasta (kızımın doğumgünüydü)
Akşam 2 kase lahana çorbası+1 dilim ananas+1 armut+1 kaşık makarna salatası
Ara öğün 1 kuru kayısı+tarçınlı fıŕında 1 adet elma

1 saat yürüyüş

Diyetin hayirli olsun Cnm bende 2 yil once lahana corbasi diyeti yapiyordum 63 kilodn 57 dustum baya xorlan!istim lahanadan tiksindim simdi 65 kilo olmusumdur yazinda dugunum var ne yapacam bilmiyom 55 ve alti olmak istiyom bakalm hayirlisi spor yapiyormussn?

Ben kendimi o kadar kötüsüne hazırlamışım ki bu çorba o kadar da kötü gelmedi. Limon sıkma ihtiyacı bile duymadım ama tabi bugün daha 2. Günüm. 4. Günden sonra böyle konuşamayabilirim tabi. Spor yapmıyorum maleseef çok istiyorum ama dayanamıyorum yoruluyorum . Hadi yarın sabah sen de tartık gel bana diyet arkadaşı ol.
Diyetin hayirli olsun Cnm bende 2 yil once lahana corbasi diyeti yapiyordum 63 kilodn 57 dustum baya xorlan!istim lahanadan tiksindim simdi 65 kilo olmusumdur yazinda dugunum var ne yapacam bilmiyom 55 ve alti olmak istiyom bakalm hayirlisi spor yapiyormussn?

Dün sabah bir kase çorba 1 tabak dolusu yeşillik yedim.
Öğlen yine 1 kase çorba
Fırında sebze
Akşam 1 kase çorba,fırında sebze ve haşlayıp baharatla ve 1 kaşık yağ ile ocakta kavurduğum patates

Bu sabah tartildım ve sonuç 69.7
Yani iki günde 2 kilo. Çok iyi değil mi?

2 kilo cokiyi cnm ödemlerini atmissin evdeki tarti! bozuldu bu aralar hic havamda degilim diyet moduna giremiyorum

Benim bugün kolay bir gündü. Kolay olduğu için iyi bir sonuç alamayacakmışım gibi geliyor yarına. Biraz korkuyorum.
Yarın zor olacak ama çünkü hem iş var. Hem de sadece muz ve süt. Çorbayla beraber tabi de çorbayı işe götürmeyi düşünmüyorum. İnşallah yarın kolay geçer

69.5 çıktım bu sabah tartıda. 200 gram bile olsa vermiş olduğuma mutluyum. Bugün işe başlıyorum. Yoğun bir gün olacak. Sabah kalktım lahana çorbamı içtim.
Dün de çiya tohumu ile beklettiğim sütün içine muz nescafe bir parça bitter çikolata ve tarçın koydum. Güzelce blenderla ezdim. Termosuma onu koydum. Öglenki yemeğim o olacak. Çorbanın kokusuyla iş arkadaşlarımı boğmak istemedim.

Back
X