- Konu Sahibi papatya_93
-
Mrb papatya bende aynı dertten müzdaribim. Sabahtan beri diyet arıyorum kndime uygun .. çalıştıgım için hakeketsiz kalıyorum ve iş yerindeki yemek hep aynı oldugundan kilo aldırıyor. 1,75 boyundayım ve kilomda 75. Bu sefer kesinlikle zayflmam lazım... Umarım başarırız
vala süper olur tatlım yhabugn tartıldım moralim alt üst oldu.. vermem lazım .. atmam lazım herkes sana ne olmuş diyo
ayy canm bnm kıyamam sna aynı durumu bnde yaşdm ünwrstye gtmedn 60flndam gtdm bi anda 98küsüre kdr çktm tatl içn ewme gldğmde herkz bna neler söğlemişti çok gücüme gtmşti sonra hergün diyete bşlyp akşamları yurtta çikolata cips...tarzı abur cubrla bozdum pskljm dağldı sonra artk etrafna halinden memnun gbi dawrnmya bşlysn ama witrinde beğndiğin bi kıyafeti gördğnde yada xxl bedeni sende berbt durdğnda çöküyosun böğle işte bundan snra yediğim herşyi burada sennle paylaşıcam cnm kahwltıda görşürz ii geceler
umarım cnm ama hç üzlme wercz bu kez brlkten güçlk doğr bnde çok harektsz bi insnm diytsynm çok güzel bir diyet hazrldı istrsn sennle paylşblrm hem artk diyetteym kelmesini lugatndn at dedi dktr sağlklı we doğru beslenecksn sdce dedi bundn snra şok diyetler deneyp metblzmamızı bzmyrz
geçmiş olsunn kusura bakmayın önemsiz bir konu için suan yazıyorum ama esoes01 konusmak ıstıyorum senınle ama msjj gönderemıyorum özelden mailini yazarsan gercekten sevınırım yenı uye oldugum ıcın msj gıtmıyor
eweeet bugün 9da kahwaltımı yaptım yediklerim 2dilim peynir 2 dlim tam tahıllı ekmek 1 bardak 1 şekerli çay 2adet zeytin we söğüşşimdi 10.30gbi br tane meywam wr
papatya bende 7,30 da kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve az şekerli çay.. 10.30 da bitki çayım vaar :)
hmm ne güzelmiş canım ama kahwltıda söğüş yumrta fln yemymsun snçta sen dha zyfsn hem salatlk fl yersen hem bağrsklrn çalşr hemde geç acıkrsın
önerilerini göz önünde bulundurcam canım:) saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?