bu kez olsun Allahımmm

dünkü menüm
sabah:1,5dilim çavdar ekmeği
bir haşlama yumurta
biraz peynir
5 zeytin

ara:yeşil çay az leblebi

öğlen:hazır çorba az leblebi

akşam:bol salata
bir tabak bulgur pilavı
bir kase yoğurt

akşam çok acıkmıştım.5:30 gibi yedim akşam yemeğini ve bir daha hiç bir şey yemedim.bol su içiyorum.3 lt vardır herhalde.ve sirkeli su içtim sabah akşam.
bugün mevlüt kandili nedeniyle oruç tuttum.sabah sahura kalktım.canım hiç bir şey istemedi.sadece kuru kayısı hoşafı vardı şekersiz bir kase onu yedim sirkeli su ve iki bardak su içip yattım.akşamada balık var ben fırında yapmayı düşünüyorum ve bol salata.inşallah abartmam

dünkü menüm
sahur:bir kase şekersiz kayısı kompostosu
iki bardak su
bir bardak sirkeli su

akşam:bol yeşillikli salata yağsız limonlu
levrek ama yağda kızarmış derilerini attim
1,5 dilim çavdar ekmeği

ara:bir elma bir mandalina bir küçük dilim ayva

9,30:da falan bir metro yedim dayanamadım canım çok tatlı istedi bu haftanın kaçamağıda bu olsun.

sahur yaptım 4,5 falan bir dilim çavdar ekmeğinin arasına kaşar ve et salam koydum bir mandalina yedim bol su ve sirkeli suyumu içip yattım

sabahda işe gelirken tartıldım
83,700 çıktım onca yememe rağmen vermişim valla

ben yedikçe kilo mu veriyorum nee
sabah tartıldım:83,100
çıktım oleyyy bu hafta iyi kilo verdim.pazartesine kadar biraz daha veririm en azndab bunu korumayı düşünüyorum..

dün oruçtum
sahur:bir mandalina bir dilim çavdar ekmeğinin içine az et salam vekaşar koyup yedim.

akşam:bir börek ıspanaklı gözleme
bol yeşilliklı salata(tere-roka-maydonoz-dere otu marol-havuç limonlu yağ yok
bir saat sonra
akaili form çay

9.00 gibi meyve salatası 5-10 fındık

bol bol su

82,900 gördüm günlükçüm.ama çok hastayım ve çocuklarımda hasta diyet ve spor hak getire.ama en önemlisi sağlıkmış onu anladım.Allah kimsenin sağlığını bozmasın iyi olduktan sonra yola devam..

çok gerilerde kalmışsın seni ihmal ettim geçen hafta çok hastaydım bu hafta iyiyim ve işimin başındayım diyetede devam tabi.
bu sabah:81,900
bir kilo daha vermişim

82,900 gördüm günlükçüm.ama çok hastayım ve çocuklarımda hasta diyet ve spor hak getire.ama en önemlisi sağlıkmış onu anladım.Allah kimsenin sağlığını bozmasın iyi olduktan sonra yola devam..

Amin canımm, çok geçmiş olsun..:16::16:

.

Tebrik ediyorum. Günlüğün hayırlı olsun. Ne güzel kilo vermişsin. Maşallah Maşallah.

Eşin seni görünce yeniden aşık olacak. Canım verincede dengeli beslenmeye devam et. Sakın geri alma.

Tebrik ediyorum. Günlüğün hayırlı olsun. Ne güzel kilo vermişsin. Maşallah Maşallah.

Eşin seni görünce yeniden aşık olacak. Canım verincede dengeli beslenmeye devam et. Sakın geri alma.

Bu arada çokkkkkkkk geçmiş olsun hepinize.

et ürünlerini, ekmeği ve asitli içecekleri azalttıktan sonra gerisi kolay. bende zor dayanıyorum. özellikle çikolata bitiriyor beni. abur cuburdan kurtulamadım bi ya.

Amin canımm, çok geçmiş olsun..:16::16:

.
teşekkür ederim canım bu hafta toparladım çok şükür diyete devam dün leslie yaptım 2 mil.bu hafta biraz daha verebilirim inşallah seninki nasıl gidiyor canım devam ediyormusun vermeye.

Bu arada çokkkkkkkk geçmiş olsun hepinize.
çok teşekkür ederim canım.eşim çok destek sağolsun zaten askerde aşkı depreşti gelince beni eskisi gibi bulacak.oda çok istiyor vermemi.tam 100 günü kaldı bende 100 günde bakalım kaç kilo daha verecem desteğinizi eksik etmeyin günlüğüme daima beklerim.
et ürünlerini, ekmeği ve asitli içecekleri azalttıktan sonra gerisi kolay. bende zor dayanıyorum. özellikle çikolata bitiriyor beni. abur cuburdan kurtulamadım bi ya.

ekmeği sadece sabah kahvaltısında bir dilim yiyorum canım.diğer öğünlerde yemiyorum.aburcubur benim içinde vazgeçilmezdi ama en aza indirmeye çalıştım.insanız neticede abartmamak şartıyla yiyorum ama ölçülü.ben diyete başlayalı 56 gün oldu.toplamda verdiğim kilo 8,300 bu sabah itibariyle.90 la başladım sabah 81,700 çıktım.ara sıra kaçamak oldu ama abartmadığım için vermemede engel olmadı önemli olan dengeyi sağlamak.sen ne kadar vermek istiyorsun kilon kaç canım

menü vermeye başlıyorum normale döndüm
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
biraz peynir
çeri dometes 3 tane
3 zeytin

ara:bir avuç fındık

öğlen:mantarlı hazır çabuk çorba

ara:5 tane fındık

akşam:sulu köftenin tanelerinden yedim
yoğurt

ara:bie yeşil elma

iki litre su mutlaka içiyorum.sabahları ılık suyla elma sirkesini kahvaltıdan önce mutlaka içiyorum.spor olarakda leslie 2 mil yaptım.
akşamları misafir yoksa veya ben misafirlikte değilsem 7 den snra hiçbirşey yemiyorum sadece su içiyorum.

dün yoktum bütün gün hastahanedeyim.doğrudüzgün hiçbir şey yemedim.sabah 81,400 geldim.

bugün tartıda 80,800gördüm çok az kaldı günlükçüm şu seksenlerin altına düşmeye.burda halay çekeceğiz hoplayıp zıplayacağız yedili rakamları görmeyeli neredeyse altı sene oldu çok uzun değilmi.verecem arkadaş acaip inat yaptım.

günlükçüm sabah 80,400 geldim musmutluyum bir haftada 1,5 kilo daha gitmiş oleyyyyyy bu hafta sporda yapacam ve 7li rakamlara düşeceğim inşallah kocişimde görecek gününü beni telefonda sinir ediyor koca totolu diyor o gelene kadar eritecem o totoyu:52::52::52::52::52::53::53::53::53:şok şok şok olacak

günlükçüm sabah 80,400 geldim musmutluyum bir haftada 1,5 kilo daha gitmiş oleyyyyyy bu hafta sporda yapacam ve 7li rakamlara düşeceğim inşallah kocişimde görecek gününü beni telefonda sinir ediyor koca totolu diyor o gelene kadar eritecem o totoyu:52::52::52::52::52::53::53::53::53:şok şok şok olacak
Maşallah canım iyi gitmissin... Söylemedin mı hiç küçültüyorum diye :52: Ben olsam dayanamaz citlatirdim;)) ama nasıl güzel değerlendiriyorsun bu donemi ... İns o gelene kadar 6 lıları görürsün ...:38: O da cok mutlu olur

Maşallah canım iyi gitmissin... Söylemedin mı hiç küçültüyorum diye :52: Ben olsam dayanamaz citlatirdim;)) ama nasıl güzel değerlendiriyorsun bu donemi ... İns o gelene kadar 6 lıları görürsün ...:38: O da cok mutlu olur

teşekkür ederim canım.söylemez olurmuyum söyledim beni gıcık etmek için öyle diyor eritemezmişim garibim artık ne kadar büyük görmüşse:52:gözü korkmuş.inşallah o gelene kadar 6lı rakamlarıda görürümde o da gününü görür.çok kararlıyım bu sefer diyet meselesini ömrümde hiç bu kadar sıkı tutmamıştım.araara azmim kırılıyor oda beni gaza getirmek için söylüyor ama bazen gıcık oluyorum.....

teşekkür ederim canım.söylemez olurmuyum söyledim beni gıcık etmek için öyle diyor eritemezmişim garibim artık ne kadar büyük görmüşse:52:gözü korkmuş.inşallah o gelene kadar 6lı rakamlarıda görürümde o da gününü görür.çok kararlıyım bu sefer diyet meselesini ömrümde hiç bu kadar sıkı tutmamıştım.araara azmim kırılıyor oda beni gaza getirmek için söylüyor ama bazen gıcık oluyorum.....
Keske benimki de beni gaza getirse.... :(

Keske benimki de beni gaza getirse.... :(

neden canım seni kilolu halinlemi beğeniyor oda iyiymiş.evdeyken benimki de seslenmiyordu askere gidince cesaret geldi herhalde evdeyken hışmımdan korkuyordu herhalde:37:
sende güzel vermişsin keşke bende senin kadar olsaydım şimdi...alırken insan hiç farketmiyorda verirkrn gram hesabı yapıyor kafaya dank edince........

neden canım seni kilolu halinlemi beğeniyor oda iyiymiş.evdeyken benimki de seslenmiyordu askere gidince cesaret geldi herhalde evdeyken hışmımdan korkuyordu herhalde:37:
sende güzel vermişsin keşke bende senin kadar olsaydım şimdi...alırken insan hiç farketmiyorda verirkrn gram hesabı yapıyor kafaya dank edince........
Ya oyleymis her halimle beğeniyormuş ... Canım ben hamileliklerde kilo aldım 2 hamilelik üst üste oldu...
gerçi dogru bisi dese de paralarım onu:47: kız bana da yaranilmiyo galiba :52:

Back
X