• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KEZ SON:(

ZEYNOMM1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
44
20
3
38
merhabalar,
arkadaşlar sürekli diyet yapıp yapıp iki günde en fazla bi hafta da bozmaktan yoruldum.Artık eşime etrafımdaki insanlara karşı rencide olmaktan da yoruldum.bu sefer son kendime bir söz verdim bu kez olacak.bu defa irademe hakim olacağım.1.65 boyunda 78 kiloyum. 65 kilo olana kadar pes etmeyeceğim.Daha sonra kendime karşı özgüvenim olacak.
1.günde iki litre su
2.Pilav ve makarna yok.
3.lesie 3 mil yapılacak.
4.haftada bir gün tartılacak.
5.ve bu kez olacak ben 65 göreceğim.
şuan itibariyle başlıyorum.

Hedefin yakın cnm umarım gönlüne göre olur.Bnde başladm fakat bnm uzuun bir yolum var katetmem gereken. 1.55 boyunda 90 kiloyum ve eşim artık alarm vermeye başladı ufaktan.Önce kendim için sonra eşim için bunu yapmam lazım.Birde 2 evladm için...

kızlar ben leslie ile dizlerimi sakatladım :( bence yapmayın onu.
dizleri ağıran yok mu hiç lesliden sonra? ben merdiven bile çıkamıyordum ama pek sallamıyordum hamlıktır falan diye. 1 sene geçmeyince doktora gittim ve şok! önçapraz bağlarda kısmı yırtıklar her iki dizde de. allahtan çok minimal yırtıklar ama kendi kendime asla spora yapamıyorum artık korkumdan. cardio vb. de yasak artık :( aman dikkatli olun. iyice ısının. lieslinin yaptırdığı hareketler ağır görünmüyor ama bence fazla hareketli ve yeterince ısınmıyoruz. ki zaten kaslarımız zayıf (spor sakatlıklarının çoğu bu yüzden oluyormuş)... dikkatli olun aman kızçelerim...

topiğin de diyetinde hayırlı olsun arkadaşım. ben 2 senedir aynı moddayım. hala doğru zamanı bekliyorum :D beyaz atlı prewnsini beklerken iskelet olan teyze karikatürü gibi :-)

kızlar ben leslie ile dizlerimi sakatladım :KK43: bence yapmayın onu.
dizleri ağıran yok mu hiç lesliden sonra? ben merdiven bile çıkamıyordum ama pek sallamıyordum hamlıktır falan diye. 1 sene geçmeyince doktora gittim ve şok! önçapraz bağlarda kısmı yırtıklar her iki dizde de. allahtan çok minimal yırtıklar ama kendi kendime asla spora yapamıyorum artık korkumdan. cardio vb. de yasak artık :KK43: aman dikkatli olun. iyice ısının. lieslinin yaptırdığı hareketler ağır görünmüyor ama bence fazla hareketli ve yeterince ısınmıyoruz. ki zaten kaslarımız zayıf (spor sakatlıklarının çoğu bu yüzden oluyormuş)... dikkatli olun aman kızçelerim...

topiğin de diyetinde hayırlı olsun arkadaşım. ben 2 senedir aynı moddayım. hala doğru zamanı bekliyorum :KK70: beyaz atlı prewnsini beklerken iskelet olan teyze karikatürü gibi :-)
doğru zaman ertelenen zaman değilmiş ben bunu anladım bugün doğru zamn hemen şimdi kızlar erteleye erteleye bu hale geldik zaten

inşallah bu defa başaracağız.en çok da eşin tarafından beğenilmemek çok kötü bir durum :KK43:
Aynen cnm ya çok gücüme gidiyor artk tv de falan güzel fizikli hatunları gördükçe imrenmekten usandım artık.Leslie nin çok yorucu olduğuna bende katılıyorm birden leslie başlamak bana görede biraz zarar verebilir gibime geliyor.En azından biraz kilo verdikten ve spor yapmaya alıştıktan sonra yapılırsa bnce daha sağlıklı olur.Koşu bandım var ama 2 3 gün yapıp sıkılıyorm hemen sanırım azimli olmamız şart.Yaparız bee kabul et bizi konu sahibi hep beraber yapalım.Arada giremeyebilirim ufak bebeğim var ama bnmdr desteğe ihtiyacm var...

merhabalar,
arkadaşlar sürekli diyet yapıp yapıp iki günde en fazla bi hafta da bozmaktan yoruldum.Artık eşime etrafımdaki insanlara karşı rencide olmaktan da yoruldum.bu sefer son kendime bir söz verdim bu kez olacak.bu defa irademe hakim olacağım.1.65 boyunda 78 kiloyum. 65 kilo olana kadar pes etmeyeceğim.Daha sonra kendime karşı özgüvenim olacak.
1.günde iki litre su
2.Pilav ve makarna yok.
3.lesie 3 mil yapılacak.
4.haftada bir gün tartılacak.
5.ve bu kez olacak ben 65 göreceğim.
şuan itibariyle başlıyorum.

Kaç yaşındayım Arkadaşım? Seninle hedefimiz aynı, bende 85 kiloyum ve 65 olmak istiyorum. Diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum diye konu açtım. Kendi kendime yazıyorum her akşam:-) 5. gün bitti diyetle.Ben kendim yapmayacağımı anladım ve iyi ki gitmişim diyetisyene.

Yolumuz uzun, umarım başarılı oluruz

Kaç yaşındayım Arkadaşım? Seninle hedefimiz aynı, bende 85 kiloyum ve 65 olmak istiyorum. Diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum diye konu açtım. Kendi kendime yazıyorum her akşam:-) 5. gün bitti diyetle.Ben kendim yapmayacağımı anladım ve iyi ki gitmişim diyetisyene.

Yolumuz uzun, umarım başarılı oluruz
27 yaşındayım. nasıl geçti beş gün?

inşallah bu defa başaracağız.en çok da eşin tarafından beğenilmemek çok kötü bir durum :KK43:

Canımm bence eşin tarafından beğenilmek de kötü, kendini daha kolay salabiliyorsun, dikkat etme şansın düşüyor.. belki de ben hep dikkat ediyor gibiyim ondan mı karışmıyor bilmiyorum :) (Kilom: 72,5)

Kızlarrr baktım olmuyor kalori hesaplaması yapıyorm buldum netten bnce bi deneyin korkudan hamur işi yiyemiyorm çikolata falan :D Düşünüyosn şimdi ben bu ekmeği yesem kalorisi yüksek bu ekmeği yiyene kadar damak tadıma uygun değişik bişey yerim diyosun :D Bakalm sonuç ne olucak yazarımm sizede:KK15:

ben pazar günü tartılmayı düşünüyorum.her gün tartılmak istemiyorum.sabah kahvaltımda çalıştığım için bir dilim kepekli ekmek,5 zeytin,şekersiz çay oldu.

Merhaba kızlar. Size katıla bilirmiyim?
Aslında burda bi günlüğüm var her gün yediğim içtiğimi paylaşıyorum. Fakat yalnız başına olmuyor. İnsana bi motivasyon arkadaşı lazım:KK5:

Back
X