- 23 Aralık 2016
- 44
- 20
- 3
- 39
- Konu Sahibi ZEYNOMM1907
-
doğru zaman ertelenen zaman değilmiş ben bunu anladım bugün doğru zamn hemen şimdi kızlar erteleye erteleye bu hale geldik zatenkızlar ben leslie ile dizlerimi sakatladımbence yapmayın onu.
dizleri ağıran yok mu hiç lesliden sonra? ben merdiven bile çıkamıyordum ama pek sallamıyordum hamlıktır falan diye. 1 sene geçmeyince doktora gittim ve şok! önçapraz bağlarda kısmı yırtıklar her iki dizde de. allahtan çok minimal yırtıklar ama kendi kendime asla spora yapamıyorum artık korkumdan. cardio vb. de yasak artıkaman dikkatli olun. iyice ısının. lieslinin yaptırdığı hareketler ağır görünmüyor ama bence fazla hareketli ve yeterince ısınmıyoruz. ki zaten kaslarımız zayıf (spor sakatlıklarının çoğu bu yüzden oluyormuş)... dikkatli olun aman kızçelerim...
topiğin de diyetinde hayırlı olsun arkadaşım. ben 2 senedir aynı moddayım. hala doğru zamanı bekliyorumbeyaz atlı prewnsini beklerken iskelet olan teyze karikatürü gibi
Aynen cnm ya çok gücüme gidiyor artk tv de falan güzel fizikli hatunları gördükçe imrenmekten usandım artık.Leslie nin çok yorucu olduğuna bende katılıyorm birden leslie başlamak bana görede biraz zarar verebilir gibime geliyor.En azından biraz kilo verdikten ve spor yapmaya alıştıktan sonra yapılırsa bnce daha sağlıklı olur.Koşu bandım var ama 2 3 gün yapıp sıkılıyorm hemen sanırım azimli olmamız şart.Yaparız bee kabul et bizi konu sahibi hep beraber yapalım.Arada giremeyebilirim ufak bebeğim var ama bnmdr desteğe ihtiyacm var...inşallah bu defa başaracağız.en çok da eşin tarafından beğenilmemek çok kötü bir durum
merhabalar,
arkadaşlar sürekli diyet yapıp yapıp iki günde en fazla bi hafta da bozmaktan yoruldum.Artık eşime etrafımdaki insanlara karşı rencide olmaktan da yoruldum.bu sefer son kendime bir söz verdim bu kez olacak.bu defa irademe hakim olacağım.1.65 boyunda 78 kiloyum. 65 kilo olana kadar pes etmeyeceğim.Daha sonra kendime karşı özgüvenim olacak.
1.günde iki litre su
2.Pilav ve makarna yok.
3.lesie 3 mil yapılacak.
4.haftada bir gün tartılacak.
5.ve bu kez olacak ben 65 göreceğim.
şuan itibariyle başlıyorum.
27 yaşındayım. nasıl geçti beş gün?Kaç yaşındayım Arkadaşım? Seninle hedefimiz aynı, bende 85 kiloyum ve 65 olmak istiyorum. Diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum diye konu açtım. Kendi kendime yazıyorum her akşam5. gün bitti diyetle.Ben kendim yapmayacağımı anladım ve iyi ki gitmişim diyetisyene.
Yolumuz uzun, umarım başarılı oluruz
inşallah bu defa başaracağız.en çok da eşin tarafından beğenilmemek çok kötü bir durum
27 yaşındayım. nasıl geçti beş gün?
nasıl geçti diyetisyenle randevunuz?Yarın diyetisyen kontrolüm var.ilk iki gün zorlandım, çikolatasız durmak zor ama kararlıyım.2 kilo verdiğimi tahmin ediyorum
Güzel bir sonuç aldım. 2,5 kilo verdim.bu hafta 2 kilo hedef verdi. 1.5 kilo yagdan gitmiş. Sizde durumlar nasılnasıl geçti diyetisyenle randevunuz?
TEBRİKLERGüzel bir sonuç aldım. 2,5 kilo verdim.bu hafta 2 kilo hedef verdi. 1.5 kilo yagdan gitmiş. Sizde durumlar nasıl
Yanında bir salata olsaydı dahs iyi olurmuşÖĞLE YEMEĞİM BİR TABAK YAYLA ÇORBASI,BİR PORSİYON KURU FASÜLYE
H.g cnm.Kendinden biraz bahsetsen.Mesela bo kilo hedef hem sohbet etmiş oluruz..Merhaba kızlar. Size katıla bilirmiyim?
Aslında burda bi günlüğüm var her gün yediğim içtiğimi paylaşıyorum. Fakat yalnız başına olmuyor. İnsana bi motivasyon arkadaşı lazım
Teşekkürler canım.H.g cnm.Kendinden biraz bahsetsen.Mesela bo kilo hedef hem sohbet etmiş oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?