Şu konuları okuduğumda kalbim sıkışıyor :S
Bir kitapta okumuştumve çokta beğenmiştim. Size de aktarmak isterim:
Bir kere şüpheye düştünmü karara varmışsın demektir. Bundan sonra yapacağın her şey onun öyle olmadığını kanıtlamak içindir.
Muhakkak ki öyledir ama insanların acılarıyla dalga geçercesine,anlamadan,dinlemeden, hiçbirşey bilmeden yapılan yorum çok yanlış.
Ben yine nezaketimi korudum, kendisinden de aynı şeyi beklerdim.Amaaan neyse önemi yok.
yok yav o kadar orjinal değil kafası, dedim ya sözlükte bunlardan sürüyle:) cool bir kişi olduğu için bir kaç kez yazıp kaçıyor geneldegerçi bu konuda seni ilgi bekleyen, şımarık, tipik türk kadını kalıbına sokmak istedikten sonra "evet adam itiraf etti" dediğin için de tırıs gitmiş olabilir:18:
gerçekten üzülme ama. ciddi şeylerle sınanıyorsun fakat bunlardan kendini kurtaracak gücün de var. kimbilir daha ne sıkıntılar yaşatacaktı bu adam sana. yaşattıklarına değil, çekmekten kurtulduğun acılara odaklan.
aynennnnnnnnnnnnnnn offfff sonra da diyorlar neden feministsin
agzina saglik canim
cogumuz oyleyiz
konu sahibi arkadasim, aldatmadan öte, seni umursamiyorsa salla gitsin zaten. mazini bilmiyorum ama yorumlardan anladigim kanserden kurtulmussun, yani icimizde dunyanin 5 para etmedigini en iyi sen bilirsin. Seni üzeni sal gitsin, guclu birine benziyorsun bu konudada guclu ol hepimize ornek ol
Ben bir kere yorumlarına dayanamayıp kafa var mı kafa diye mesaj atmıştım onaSalla gitsin tatlım saçma sapan yorumlar yapıyor işte
merhaba önceki konunu okuduktan sonra bu konuna bakışım değişti..güçlü bir bayansın ve kesinlikle bu tarz şüphelerle hayatını devam ettirmeyi haketmiyorsun..gerçi kimse haketmez o ayrı dava da..
bence Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar..yaşayacağın daha güzel günler ileride beklerken bu şüphelerle vakit harcama..yani ben olsam öyle yapardım..
Genelde upuzun sayfalarca yorumlar yapılmış konuları okuyamıyorum direk son sayfaya atlıyorum, ama sizin konunuz, içtenliğiniz, ve mantığınıza resmen hayran kaldım. tek tek okudum, öncelikle çok güçlü bir kadınsınız. takdir ediyorum.
olay zaten çözülmüş, bu konuda yorum yapıp daha da uzatmak istemiyorum tatsızlıklarla..
siz bu şekilde kendinizden ödün vermeden, sağlam adımlarla hayata devam ettikçe, en güzelleri sizi bulur. sağlığınıza dikkat edin.
yok yav o kadar orjinal değil kafası, dedim ya sözlükte bunlardan sürüyle:) cool bir kişi olduğu için bir kaç kez yazıp kaçıyor geneldegerçi bu konuda seni ilgi bekleyen, şımarık, tipik türk kadını kalıbına sokmak istedikten sonra "evet adam itiraf etti" dediğin için de tırıs gitmiş olabilir:18:
gerçekten üzülme ama. ciddi şeylerle sınanıyorsun fakat bunlardan kendini kurtaracak gücün de var. kimbilir daha ne sıkıntılar yaşatacaktı bu adam sana. yaşattıklarına değil, çekmekten kurtulduğun acılara odaklan.
Benim yorumlarımı ister ciddiye alırsınız, ister almaz birbirinizi gazlamaya devam edersiniz.
Bazı arkadaşlar sözlüklere saplanıp kalmış benim de oradan geldiğimi sanıyorlar şunu söyleyim burada yazılanlar sadece sözlüktekilerin dikkatini çekmiyor. Benim sözlükle alakam yok, hiç olmadı. Sözlüklerde kk ile dalga geçildiğini yine buradan sizin yazdıklarınızdan öğrendim. Ayrıca dalga geçiyorlar diye kimseyi suçlayamazsınız çünkü bazı konular cidden bunu hak ediyor ve bu başlık o konulardan biri. Benim niyetim dalga geçmek yada troll olmak değil. Eğer böyle bir maksadım olsa kendi başlıklarımı kendim açardım. Neyse konumuz bu değil...
Konu sahibi arkadaşın kalbi kırılmasın diye cevap yazmamıştım bazen dağınık kalması daha iyi oluyor ama arkadaş dünden bugüne toparlandığına göre yazabiliriz ki talep de bu yönde anladığım kadarıyla.
Sevgili konu sahibi! Bana göre sen aldatılmadın ama kandırıldın. O adamın seni aldattığına ben ikna olmadım zaten adamın itirafı bile eğreti... O itiraf dediğin şey, seni başından sorunsuz savmak için uydurduğu yalan. Sen burada mağrur tavırlarla "aldatılan kadın" portresi çiziyorsun ama olmuyor. Bu forumda cidden aldatılan kadınlar var ve hepsi davasında sonuna kadar haklılar ama senin hikayen aldatma hikayesi değil. Sen resmen kandırılmışın. Bence adam senden ayrılmayı kafasına önceden işlemiş, sen de elinde malzemeyle gidince geri çevirmemiş. Benim bu yazdıklarımı yazmak isteyipte cesaret edemeyen üyeler olduğunu gayet iyi biliyorum.
Eğer cidden aldatıldıysan bu kadar saf adamı nereden buldun valla pes... Bunun için beni suçlayamazsın :)
Benim yorumlarımı ister ciddiye alırsınız, ister almaz birbirinizi gazlamaya devam edersiniz.
Bazı arkadaşlar sözlüklere saplanıp kalmış benim de oradan geldiğimi sanıyorlar şunu söyleyim burada yazılanlar sadece sözlüktekilerin dikkatini çekmiyor. Benim sözlükle alakam yok, hiç olmadı. Sözlüklerde kk ile dalga geçildiğini yine buradan sizin yazdıklarınızdan öğrendim. Ayrıca dalga geçiyorlar diye kimseyi suçlayamazsınız çünkü bazı konular cidden bunu hak ediyor ve bu başlık o konulardan biri. Benim niyetim dalga geçmek yada troll olmak değil. Eğer böyle bir maksadım olsa kendi başlıklarımı kendim açardım. Neyse konumuz bu değil...
Konu sahibi arkadaşın kalbi kırılmasın diye cevap yazmamıştım bazen dağınık kalması daha iyi oluyor ama arkadaş dünden bugüne toparlandığına göre yazabiliriz ki talep de bu yönde anladığım kadarıyla.
Sevgili konu sahibi! Bana göre sen aldatılmadın ama kandırıldın. O adamın seni aldattığına ben ikna olmadım zaten adamın itirafı bile eğreti... O itiraf dediğin şey, seni başından sorunsuz savmak için uydurduğu yalan. Sen burada mağrur tavırlarla "aldatılan kadın" portresi çiziyorsun ama olmuyor. Bu forumda cidden aldatılan kadınlar var ve hepsi davasında sonuna kadar haklılar ama senin hikayen aldatma hikayesi değil. Sen resmen kandırılmışın. Bence adam senden ayrılmayı kafasına önceden işlemiş, sen de elinde malzemeyle gidince geri çevirmemiş. Benim bu yazdıklarımı yazmak isteyipte cesaret edemeyen üyeler olduğunu gayet iyi biliyorum.
Eğer cidden aldatıldıysan bu kadar saf adamı nereden buldun valla pes... Bunun için beni suçlayamazsın :)
lütfen yazz nolur yazzz:)) güzelim ya da bayım ben senin gibilere fırsat vermemek için dimdik duruyorum. kandırılmış olsaydım eğer bahsi geçen bir zaman esas oğlan olan beyimiz ilk uçakla buralara gelipte yalvarmazdı. senin yazdıklarını yazmak isteyenler var ise gayette güzel yazabilirler.Forumdaki bütün cevaplarını okudum tek tek:)) Sen kendinle barışık değilsin bu ne öz güven eksikliği, bu ne klavye delikanlılığı. Önce kimsin? Nesin ona karar ver? Burada kendi derdimle mi uğraşıucam senin basit yorumlarınla mı? Ben ''aman bana bulaşmasın'' diye düşünmem, başlatırım yasal mücadelemi.Seninle son karşılaştığıum yer burası olsun.Zaten canım burnumda.
Ben fikrimi söyledim gerisi sana kalmış. Çok az konuda böyle ciddi davranırım bence değerini bil :)
muhahah ciddileşmişsin hayırdır:) konunun ve yazdığım şeyin sözlükteki kk profili konusuyla zerre alakası yoktu. kıvırmandan, başka şeylerden bahsetmenden gayet iyi anladığını farkedebiliyorum. biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz muklakukla:) aktif olarak sözlükte yazmasan da hakim olduğun jargondan, bir dönem yazdığın ya da düzenli okuduğun belli. ayrıca bunda bir sıkıntı yok. sıkıntı senin konularda abuk subuk alaycı tavrınla derdi olan insanları kırman. trollük dediğimiz şeyin de konu açmakla birebir bağlantısı olmadığını gayet iyi bilirsin. her başlıkta insanları provoke edecek şekilde anlamadan dinlemeden yorumlar yazmak da o konuyu trollemektir. sana anlatmıyorum bunları bildiğine eminim, nasıl bir motivasyonla bunları yazdığını insanlar görsün ve seni ciddiye almasınlar diye yazıyorum. sürekli kışkırtıcı mesajlar yazarsan arada yaptığın bir kaç espriye ya da mantıklı yoruma ağzımı ayıra ayıra "ay çok haklı ve dobraa canııımm" şeklinde tepki göstermeyeceğim maalesef.
üstelik eğer trollemiyorsan daha kötü. şu üstteki siyah cümleyi özetle "kanser atlatmış, evlenme arefesinde, iletişimsiz, kaypak telefon konuşmalarıyla geçen anormal bir gün sonrasında da aldatıldığını bizzat muhatabından öğrenmiş bir kadına" kurabiliyorsan, kusura bakma sen çok kötü bir insansın.
muklakukla - saka gibisin
her yerde var bunlardan ya, tencereye dusmus sinek gibimide bulandirmaya bayilirlar
laylaylay - bugun daha iyimisin? varmi bi degisiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?