bu kez zafer öyküm yok...aldatıldım....

:s çok üzüldüm böyle birşey olacağını hiç düşünmemiştim :S ama hala inan aklım almıyor bu adam bu kadar çabuk itiraf edip hem de senin affetmeyeceğini bildiği halde böyle birşey diyorsa birşeyleri göze almış ve ayrılığa razı demektir :S

ters köşe yapsanız bile suçluluk duygusu ile kaçamak cevaplar verir,kem küm ederdi bilmiyorum.. bana tuhaf geldi.

ne diyor beni affet falan mı diyor ? Allah Allah erkekler yatakta bile yakalansalar inkar ederler ama bu nasıl olmuş da itiraf etmiş işin içinde başka birşey var sanki .

bu hikayeden böyle bi son beklemiyordum ben açıkcası..biz KK da gözümüzle görsek bile inkar eden adamlara o kadar çok alışmışız ki bu durum garip geldi,haklısın.

evet bu itiraf da bir erkekten beklenen birşey değil aslında

konu sahibi anlatmadığın ya da atladığın şeyler olabilir mi _?

bu son tuhaf..

yapı taşları oturmadı bende açıkçası

Adam belki duymak istediklerini söylüyordur. Garip geldi bana gemileri erken ateşe verdi.

kızlar en büyük delil başka odaya geçip fısıltı halinde konuşması. Sonra da telefonlara bakmaması. Bunların üzerine gitmem, kelime oyunuyla konuşturmam zor oldu ama oldu. Ya tek gecelik ilişki için nasıl nasıll böyle ikinci plana atar.Bu kandırılmışlık duygusu ne berbat. Ben delil toplamaya kalkışınca döküldü bir bir. Ama asla af yok.

acaba ona güvenmediğini düşündüğü için sana ders falan mı vermeye çalışıyor aklınca :26:

ters köşe yapsanız bile suçluluk duygusu ile kaçamak cevaplar verir,kem küm ederdi bilmiyorum.. bana tuhaf geldi.

EE şimdi de mi yalan söylüyor? Kızlar hangi söylediğine inancam ben bu adamın. Her iki kuşkuyla da evlilik yapılmaz ki.

Ne kadar acı bir durum ya ne kadar...

yüzünü bile hatırlamıyorum demiş..

haylaz arkadaşı getirmiş...

ben o haylaz arkadaşın gırtlağını sıkarım

evlenme arefesinde hayatıda dolu bir erkek bu yapılan şeyin adı belli..

yorum bile yapamıyorum...

kızlar arkadaşımda aldatıldığından şüphe etmişti onların da evliliğe az kalmıştı. Çocuğa biz yakınlaşmıyoruz ama senin ihtiyacın var vs tarzı cümleler kurdu, bu aldatmak sayılmaz herkes yapıyor şöyle de böyle, onsuz yaşayamayacağını ama gerçeği bilmek istediğini söyledi. Çocukta anlattı bi kaç kez yattığını tabi sonra terk etti kız.

EE şimdi de mi yalan söylüyor? Kızlar hangi söylediğine inancam ben bu adamın. Her iki kuşkuyla da evlilik yapılmaz ki.

kuşkuyla evlilik yapılmaz.

belli ki sizi kaybetmeyi göze aldı ya da ayrılmak için bahane arıyordu.. herşey olabilir. artık şaşırmıyorum

gercekten cok can acıtan bı durum ya ne denır kı bılmıyorum :26:

ay evet yaa nasıl bi durum oldu bu şimdi.

kuşkuyla evlilik yapılmaz.

belli ki sizi kaybetmeyi göze aldı ya da ayrılmak için bahane arıyordu.. herşey olabilir. artık şaşırmıyorum

Kızlar adamdan duyayım dedim duydum daha büyük çıkmaza girdim ama ona renk vermiyorum. Kesinlikle bittiğini söyledim. Açmıyorum telefonlarımı.Kafamı toplayamıyorum.Uyku deseniz şimdi eve gitsem uyuyamam,dua deseniz ediyorum ferahlayamadım,yapılması gereken onca iş,gözüme bakan onlarca insan var kimseye yardımcı olamıyorum.

ayy aklım farklı bi çalışmaya başladı benim yaa,şimdide şey geldi aklıma tabiki aldatmadım seni hepsi sana ders vermek için bi oyundu,bana güvenmen gerektiğini öğretmek içindi. yapsam itiraf eder miydim hiç falan da diyebilir

2 günde hemen itiraf etmesi çok enteresan geldi normal bir erkek yapsa bile inkar eder alttan gire üstten çıkar yalancı şahit tutar gerekirse telefon konuşmalarını döker gene sana affettirirdi kendini. Bu adamın hemencecik pes etmesi görülmüş şey değil bu işin içinde bir iş var.

Yalanın eninde sonunda ortaya çıkacağını ve dolayısıyla sonrasında yaptığının daha büyük bir ş.....lik olacağını düşündüyse doğruyu söyler bence.Bu kadar kuşku oluşturmamanız aklınızı karıştırmamanız daha iyi .Söylemiş işte hadi diyelim ki oldu biz biraz hayalperestçe baktık yalan bile söylediyse bu işin olur yok demek ki bu yalanı söyledi.

Son düzenleme:

Var var da ne var işte???işim gereği her miletten onlarca insan tanıdım,onlarca analiz yaptım ama bu adamı çözemedim. Ne var bunda ne?? aklıma tek bir ihtimal bile gelmiyor.zaten beynim durdu.

bi de şurda tezatlık var ;

eve gelenlerin yüzünü hatırlamayacak kadar sarhoş ama diğer odaya gidip fısıldayarak konuşacak kadar da ayık !!!

Son düzenleme:

itiraf etmeyi düşünecek kadar şerefli olsaydı zaten aldatmazdı canım bide öle bişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…