Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki tuvalete girerken kıvırmış ama dışarı çıkarken indirmeyi unutmuş gibi.Berbat (
Ahaaa bu kadar güzel tanımlanamazdı yaSanki tuvalete girerken kıvırmış ama dışarı çıkarken indirmeyi unutmuş gibi.![]()
Paça parası vermekten de kurtuldun.Oleyy 1.5 metre boyumla bi de paca icin ugrasmayacagim![]()
Kazan kazan iliskisi benimkisi ohhh yillardir bekledigim moda buyduPaça parası vermekten de kurtuldun.![]()
İyi bari bir sana yaradı bu moda.Kazan kazan iliskisi benimkisi ohhh yillardir bekledigim moda buydu
Tabi kestirme.Benimde boyu uzun olan pantolon var kestirmeye useniyordum kestirmeyim de katlarım modayi takip edeyim![]()
Zaten 3 tl ye kesiyormus terzi para da bana kaldı gidip bir çay içelim gel üzerini tamamlayim daTabi kestirme.Modadan geri kalma bence de.
![]()
Aaa burda 4 tl.Zaten 3 tl ye kesiyormus terzi para da bana kaldı gidip bir çay içelim gel üzerini tamamlayim da![]()
Türk Kahvesi içelim kız ben üstünü tamamlarim kumda kahve içerizAaa burda 4 tl.Hadi gel belki nescafe bile içeriz.
![]()
Tamam olur seni mi kıracam.Türk Kahvesi içelim kız ben üstünü tamamlarim kumda kahve içeriz![]()
Aa kırma beni yada sen dur ben geliyorum oraya çok uzak değilTamam olur seni mi kıracam.![]()