• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kişiden nasıl kurtulurum?

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Kursta bir kızla tanıştık. Ayni semtte oturuyormuşuz, evlerin arasında 15-20 dakikalık yürüme mesafesi var. Neyse iste ben yapi gereği hemen samimiyet kuramayan bi insanım. Ama bu kız gerçekten çok atak. Resmen kafayı bana taktı. Ondaki bu durumu sezdiğim için numarami vermek istememistim ama bi şekilde vermek zorunda kaldım . bana kendi numarasını kaydettirdi çaldır dedi kontorum yok dememe rağmen o zaman sen soyle ben kaydedeyim dedi.

Neyse buraya kadar problem yok. Kursta resmen esir alıyor beni. Çıkışta bir yere gidelim falan diyor hep. İşim var diye saviyorum. Bu sefer ne işi ben de geleyim diyor. Ben cidden surat yapıyorum ama anlamiyor.

allahtan evlerimiz yakin ya, kendi kendini davet ettiriyor. Bana tam 3 kere size geleyim mi dedi. Derdim şu, normalde gelsin fark etmez ama insani kolay kolay rahat bırakmayan biri evimi de öğrenirse çat kapı gelir diye hep müsait değiliz, şu an evde değilim vs diyorum. Zaten öğretmenlik yaptığım için eve 4 gibi geliyorum. Yorgun oluyorum. Kpss çalışmam da gerekiyor. Kendi arkadaşlarıma vakit ayirqmazken bu kızı nasıl savicam basimdan ben :(

Ya sen bize gel ya ben size geleyim, kurs çıkışı şuraya gidelim mi, canım whatsaba girsene bi şey anlaticam, telini açsana canım konuşalım biraz... İşte telefonuma gün içinde gelen mesajlar bunlar. Artik yildim. Çoğuna cevap vermiyorum. Alınmıyor bile. Pek arkadaşı yok farkındayım, sosyalleşmeye çalışan biri ama ben istemiyorum. Sert ciksam git basımdan artik be desem, vicdan azabı cekicem zaten diyemem de. Napmaliyim? Şu kurs bitse tamamen engelliycem ama daha 2 ay var. Yüz yüze bakicaz ve trip çekmek istemiyorum. Zaten engellesem de anlayacak bi insan değil. Yine yapışır kalır .

Neden sana yapisti derseniz, ben yardımsever biriyim. Not istemişti bir de bi konuda daha yardımcı olmuştum ondan sevdi beni heralde. Kırmadan kurtulabilir miyim sizce?

kimi insan sınırsz bir şekilde arkadaş olmaya çalışıyor
ve yaptıklarınızı anlamazdan geliyor

böyle kaçmaya devam edeceksiniz whatsap ı aç bişey anlatacağım dediğinde ders çalışcam canım kusura bakma vs
diyeceksiniz

kimi insan sınırsz bir şekilde arkadaş olmaya çalışıyor
ve yaptıklarınızı anlamazdan geliyor

böyle kaçmaya devam edeceksiniz whatsap ı aç bişey anlatacağım dediğinde ders çalışcam canım kusura bakma vs
diyeceksiniz
Dedim , hatta bi kere "off x bunaldim uyuycam simdi " yazdım verdiği cevap "hahahah manyak tmm yarin konusuruz "

Dedim , hatta bi kere "off x bunaldim uyuycam simdi " yazdım verdiği cevap "hahahah manyak tmm yarin konusuruz "
demeye devam yapılacak bişey yok gibi görünüyor
arkadaşsız bir kişi tamam anladık da onu idare ederken siz mutsuz olacaksınız

Benden birkaç yaş küçük. Bilmiyorum o yüzden mi alinmiyor hani büyüğümdür istediğini der falan tribi.
işine gelmiyor, onun değişik versiyonu bizim şirkette var. boş boş konuşuyo dinlemiyorum ofluyorum yine anlatacağını anlatıyo :KK11: anlatımmı diyor, yok diyorum yine anlatıyo. ruh hastası. hiçte yumuşak güler yüzlü biri değilim ama napimm

işine gelmiyor, onun değişik versiyonu bizim şirkette var. boş boş konuşuyo dinlemiyorum ofluyorum yine anlatacağını anlatıyo :KK11: anlatımmı diyor, yok diyorum yine anlatıyo. ruh hastası. hiçte yumuşak güler yüzlü biri değilim ama napimm
Heh iste ben de öyle değilim. Suratimi gören kaçar. Hatta bi arkadaşım bana "bi insan seni begense yanina yaklaşıp tanışmaya korkar çok sert görünüyorsun" der. Hani tersleme gibi bi huyum yoktur ama sıcak samimi de gorunmuyorum ve öyle davranmiyorum. Hala neden boyle yapışıyor anlamıyorum.

Heh iste ben de öyle değilim. Suratimi gören kaçar. Hatta bi arkadaşım bana "bi insan seni begense yanina yaklaşıp tanışmaya korkar çok sert görünüyorsun" der. Hani tersleme gibi bi huyum yoktur ama sıcak samimi de gorunmuyorum ve öyle davranmiyorum. Hala neden boyle yapışıyor anlamıyorum.
yüzsüzler ben o kadar çok laf söylüyorum ki dolaylı direk hiç anlamıyor. benim ki küsmüyo kırılmıyo :)

Engeli basıp , önceliklerinin farklı olduğunu anlatacaksın .. kursa : gezmeye , arkadaş bulup sosyalleşmeye değil , öğrenmeye geldiğini söyleyeceksin. .vaktim yok , üzgünüm , misafiri de hiç sevmem , diyeceksin ki umudu kessin ..

size trip atsa ne olur ki..niye çekiyorsunuz sosyalleşmeye çalışmak değilki bu.rahatsız etmek bunun adı.bence uzak durun artık kibarca ya da kabaca bunu dile getirin bence.

size trip atsa ne olur ki..niye çekiyorsunuz sosyalleşmeye çalışmak değilki bu.rahatsız etmek bunun adı.bence uzak durun artık kibarca ya da kabaca bunu dile getirin bence.
Tripten ziyade vicdan azabı çekme korkusu. Çünkü saf bir hali de var ve ileride keşke bu kadar sert cikmasaydim diye vicdan azabı cekebilirim. Gerçi sert çıkmaktan başka bir çare de kalmadı gibi.

KPSS'ye çalışıyorum, şu an arkadaşlarıma ayıracak vaktim yok.

Bunları papağan gibi tekrarlayacaksınız her buluşma isteğinde, bir noktadan sonra bıkacaktır.

Bence whatsapptan engelleyin, sorarsa sildim dersiniz sadece kişilerim yapın ayarlarınızı. Sms atarsa sms im yok diyin. Ararsa açmayın...
Tek mi yasiyorsunuz? Ailem musait degil kusura bakma vs. tarzi bahane bulabilirsiniz...
Aslinda iyi niyetli bile olsa fazla samimi olma istegi soğutuyor kesinlikle...

Back
X