Bu kışın modası botlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
92
0
0
42
İstanbul
arkadaşlar geçen sene de bu sene de moda olan bilekte biten veya bilekten biraz daha yukarıda olan botlar topuklu veya düz taban hepsi çok hoş.
fakat bilekte bitenler için sizlerden yorum istiyorum. bu modeller bilekleri sarmadığı için ayak bileklerimiz biraz ince kalıyor bu sizce bu botların tarzı mıdır? yoksa komik mi durur? bugün bir tane denedim çok süper bi modeldi ama bu konuda kararsız kaldım. benim bileklerim de baya inceymiş hani yerimseniben yardııımmmm!!!!

onların modeli öle canım. madem beğendin neden almadınki

bende alcam onlardan ama bi çanta almıştm onla aynı renk olsunlar istiorm o yüsden bi türlü bulupta alamadım daha

bende beğendim onlarda alıcam kotun altına giyebilirsin cok hoş duruyor sende öyle giyebilirsin

ben işe girderken kullanmak için topuklu aldım ama topuksuzlarda ç ok güzel bahsettiğiniz modellerin. çok çok rahat ve güzel duruyor bence kot ile ,diğer kıyafetlerle de..

çok sağolun kızlar ben de almaya karar vermiştim aklımdan çıkmıyor da akannehir

Bende ALmak Istıoyrum KızLar Ama Sizce Hangi Renk Daha GuzeL Durur Kara Weremedim Ben

Bende ALmak Istıoyrum KızLar Ama Sizce Hangi Renk Daha GuzeL Durur Kara Weremedim Ben

benm alacağım kum rengi yani açık renk. siyah ya da taba rengi diyordum ama biraz bakınınca siyahtan vazgeçtim bu bahsettiğim de çok tatlı bir renk hoşuma gitti. ama griyi de düşün bu sene moda.

Back
X