Menekse Bahcesi Çiçekli 🌺🌺🌺yollara çıksın yolumuz💜💜💜💜💜 Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 9.055 Emoji Skoru 37.497 Puanlar 748 22 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Delihatun4561 #21 agresifzumray .!.: Hayır kendisi diyor beni bir kere bile aramadın etmedin hep ben arıyorum diyorum sevgilim Genişletmek için tıkla... Arayacak zamanınız, ortamınız , ilginiz ,şevkiniz yok.Öylesine ilişki, gereksiz stres, dertsiz başına dert. Gençler böyle böyle mantıksız tercihlerle ömürlerini heba ediyor işte......
agresifzumray .!.: Hayır kendisi diyor beni bir kere bile aramadın etmedin hep ben arıyorum diyorum sevgilim Genişletmek için tıkla... Arayacak zamanınız, ortamınız , ilginiz ,şevkiniz yok.Öylesine ilişki, gereksiz stres, dertsiz başına dert. Gençler böyle böyle mantıksız tercihlerle ömürlerini heba ediyor işte......
B Blanc12 Guru Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 7.557 Emoji Skoru 21.380 Puanlar 298 22 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Delihatun4561 #22 "Sevgili olalım zamanla karşılıksız seversin" saçmalığı da nedir. 21 yaşındaymışsın içinde arzu, sevgi olmayan saçma sapan ilişkilere hiç gerek yok. Ayrılın gitsin.
"Sevgili olalım zamanla karşılıksız seversin" saçmalığı da nedir. 21 yaşındaymışsın içinde arzu, sevgi olmayan saçma sapan ilişkilere hiç gerek yok. Ayrılın gitsin.