- 12 Mayıs 2023
- 114
- 9
- 18
- 26
- Konu Sahibi Delihatun4561
-
21 yaşındayım bazı olaylar yaşadım ailem tarafından baskı görüyorum eski sevgilim tarafından darp edildim ailem baskı yapıyorKaç yaşındasınız? Ailem var diye telefona geri dönmemek nedir? Adam haklı.
Bu kişi arkadaşımdı zamanla sevgili olduk sürekli beni darlıyor gibi hissediyorum her iş çıkışı eve gidip dışarı çıkıyorKonudan bişey anlamadım ama siz bu eski arkadaş yeni sevgiliyi hiç yüzyüze gördünüz mü?
Şu cümleye sadece ben "aman tanrım" demiş olamam değil mi?arkadaş idim senle sevgili olalım senle biz oluruz filan beni karşılıksız seversin dedii
Yaşadığınız durumdan dolayı geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsınız. Yeni sevgili kişisi bu durumları bilmiyor mu? Biliyorsa size karşı daha hassas olması gerekiyor. Bilmiyorsa da anlatın ona bu durumu. Zaten saçma bir ilişki olmuş şu an.21 yaşındayım bazı olaylar yaşadım ailem tarafından baskı görüyorum eski sevgilim tarafından darp edildim ailem baskı yapıyor
Zaten ortamınız yorucu bir de kötü bir deneyim yaşayıp hemen akabinde sevgili yapmak dertsiz başınıza dert açmak..21 yaşındayım bazı olaylar yaşadım ailem tarafından baskı görüyorum eski sevgilim tarafından darp edildim ailem baskı yapıyor
Yaşadığınız durumdan dolayı geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsınız. Yeni sevgili kişisi bu durumları bilmiyor mu? Biliyorsa size karşı daha hassas olması gerekiyor. Bilmiyorsa da anlatın ona bu durumu. Zaten saçma bir ilişki olmuş şu an
Neden öyle söyledinŞu cümleye sadece ben "aman tanrım" demiş olamam değil mi?
İş çıkışı eve gidip dışarı çıkmasıyla sizi nasıl darlıyor? Gerçekten anlattıklarınızı anlamıyorum. Sakin olun ve kendinizi tane tane ifade edin.Bu kişi arkadaşımdı zamanla sevgili olduk sürekli beni darlıyor gibi hissediyorum her iş çıkışı eve gidip dışarı çıkıyor
Hayır kendisi diyor beni bir kere bile aramadın etmedin hep ben arıyorum diyorum sevgilimZaten ortamınız yorucu bir de kötü bir deneyim yaşayıp hemen akabinde sevgili yapmak dertsiz başınıza dert açmak..
Biraz kendinizle baş başa kalsanız öncelikli sorunlarınızı halledip kenndi ayaklarınız üstünde dursaniz daha iyi olmaz mı? Niye hata üstüne hata yapmak için ısrar ediyorsunuz Size bir şey katmayan biri istedi diye sevgili olunan , aradı aramadı gibi stres yüklü ilişkilerden uzun vadede ne bekliyorsunuz???????
Pazartesi gel başla der gibi sizi sevgili olarak seçmiş. Karşılıksız sevgi de karşılıklı yaşanır. Siz karşılıksız severken o size hayatı zehir edebilir mi yani?Neden öyle söyledin
Bunları sevgilim olan kişi söylüyorHayır kendisi diyor beni bir kere bile aramadın etmedin hep ben arıyorum diyorum sevgilim
Sürekli darlıyorPazartesi gel başla der gibi sizi sevgili olarak seçmiş. Karşılıksız sevgi de karşılıklı yaşanır. Siz karşılıksız severken o size hayatı zehir edebilir mi yani?
Yaa kendisi oraya buraya gidince çıkıyor benim yaptığım şeyler gözüme batıyorİş çıkışı eve gidip dışarı çıkmasıyla sizi nasıl darlıyor? Gerçekten anlattıklarınızı anlamıyorum. Sakin olun ve kendinizi tane tane ifade edin.
Sizin çıkmanıza mı karşı çıkıyor, sorun bu mu?Yaa kendisi oraya buraya gidince çıkıyor benim yaptığım şeyler gözüme batıyor
Minareden atmalıMerhabalar ben arkadaşımla sevgili oldum bayadır arkadaş idim senle sevgili olalım senle biz oluruz filan beni karşılıksız seversin dedii
Bende zamanla olur dedim sevgili olduk görüntülü konuşmayı istedi ben ilk başlarda hayır dedim altında sebep aradı telden aradığı zaman dönemiyordum sen geri gittikçe ben istemsizce uzaklaşıyorum çaba göstermiyorsun hiç bana dedii ailem var diye dönemedim görüntülü aradım bunu baktı bana sonra bunu arada tekrarlayalım dedi ya ben çaba gösteriyorum o görmüyor kendisi işten geliyor dışarı çıktım disardayim disardayim bu sabah da günaydın yazmış sadece bişi olunca beni darlıyor sebebini öğrenene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?