• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kişiyi şikayet etsem mi ben? ne yapsam?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar, ben yarı burslu özel bir okulda ingilizce mütercim tercümanlık okuyorum. İngilizcem çok iyi olmamasına rağmen ve devlet okullarındaki öğrencilerden ingilizcemin geri olmasına rağmen kendi gayretlerimle sınıfımı geçmeye özen gösteriyorum. Ancak bugün girdiğim sınavda bir olay sinirimi fena halde zıplattı.:KK34: Zaten sınavlarımız çok rahat geçiyor, şöyle ki hocalar derslerden yüksek geçelim diye her şeyi yapıyor özellikle bu dönem sınavda yetiştiremediğim çeviri sınavında sınav kağıdını eve getirip çevirimi bitirip hocaya öyle teslim ettiğim çok oldu.. yani hocalar anlayışlı, sınav kağıdımızla eve bile gönderildik. ancak bütün bunlara, hocların iyi niyetlerine rağmen bugün bir kişi önceden hazırladğı notları kaç göz arası çıkartıp, gereksiz yerlerini silip, hocaya sınavda yapmış gibi adını soyadını yazıp verdim ve çok sinirlendim ben bu olaya.:mad: iyi niyeti tamamen suistimal etti yani.. şimdi ben bunu hocaya şikayet etsem mi bilemedim? hoca çok iyi bir hoca ancak yaz okulunda ondan aldığımız bir derste de başka bir arkadaş hocanın verdiği çeviriyi çevirmene çevirttirip kendisi yapmış gibi teslim ediyordu ve biz bunu bir arkadaşımla hocaya söylediğimiz halde elimde kanıt yok elime bakana bakıyorum ben demişti. ancak o da bal gibi biliyor bunu yapan kişinin o çeviriyi yapamayacağını, adama "what is your name?" deseniz kalır bakar öyle o derece kötü ingilizcesi. neyse konumu da çok uzatmadan sizce hocaya gidip hocam bu arkadaş sınavda böyle böyle yaptı, kul hakkına giriyor ben çok rahatsızım bu durumdan desem mi? yaz okulunda sergileyeceği tutumu bunda da sergiler diye korkuyorum açıkçası o yüzden şaştım kaldı.. bölüm başkanına şikayet etsem çok mu abartmış olurum?:KK64:

Sınav kağıdını verip eve yollamak ve sınavda başka kağıt vermek mi? Nasıl okul bu yaa. Ha önce kağıdı verip eve yollamışlar ha kız önceden yapıp getirmiş çok bir fark göremedim ben :) olay baştan yanlış orası ayrı.

Bu yorum beni çok güldürdü, Allah da seni güldürsün. :)

Konu sahibi ne gerek var? Madem hocalar anlayışlı, emin ol hoca istese sınavda sinek bile izinle uçar. :)
Amin canım hepimizin :) sürekli konu açıyorda acaba canımı sıkılıyo dedim zaten hocanın umrunda değilki kimse hakkıyla o notu almıyor eve götürüp yapmak ne öbürü evden getirse ne olur

Sınav kağıdını verip eve yollamak ve sınavda başka kağıt vermek mi? Nasıl okul bu yaa. Ha önce kağıdı verip eve yollamışlar ha kız önceden yapıp getirmiş çok bir fark göremedim ben :) olay baştan yanlış orası ayrı.
o olduğumuz sınav zor bir sınavdı o yüzden hoca evimize götürmemize izin vermişti. işte bu kadar iyi niyete rağmen çocuğun böyle yapması sinirimi bozdu

Kendine tolerans gösterilince iyi, sınav kağıdını eve götürüp doldurunca iyi o yapınca mı kötü! Sistem baştan hatalı
bana özellikle tolerans gösterilmedi, hoca o sınav için bütün sınıfa izin vermişti. bu anlattığım kişinin yaptığı bu kadar iyiliğe rağmen hala hakkımıza girmesi.

Nasil bir üniversite bu, okuyunca donup kaldim.
Ben üni`de okudugumda her sinav kafami kesecekler gibi korkuyordum ve her sinav bir kitap kadar Bilgi sahibi olmamiz gerekiyordu. Vallahi süpermis.
Mezun olunca ne olunuyor peki ? Ingilizce ögretmenimi ?

Sınav kağıtları nasıl eve götürülüyor ilk defa duydum.:KK57::KK57::KK57:

Amin canım hepimizin :) sürekli konu açıyorda acaba canımı sıkılıyo dedim zaten hocanın umrunda değilki kimse hakkıyla o notu almıyor eve götürüp yapmak ne öbürü evden getirse ne olur
evet canım sıkılıyor, özellikle konu açıyorum manyağım çünkü ben. burada etten püften ayrılık acılı konular saçma olmuyor da size ters düşen veya onaylamadığınız bir konu açılınca mı rahatsız oluyorsunuz? ayrıca istersem 100 tane de konu açarım, cevap vermezsiniz olur biter.

Sınav kağıtları nasıl eve götürülüyor ilk defa duydum.:KK57::KK57::KK57:
sadece bir sınavımız çok zordu ve sınavın en önemli kısmı sözlü kısmıydı sözlüyüde hoca tek tek yaptı zaten, o yüzden sınav çevirisini evde yapmamıza izin vermişti.

Bence söylemen lazim cünkü baskalarininda hakkini yemis oluyor o sahis. kimse kimsenin hakkini yememeli.
Sanane, babane diye diye bu hallerdeyiz Türkiye`de zaten. Söyle, cünkü Dogru direk hic bir Zaman egrilmez. Hakaret bu hem size Hemde iyi niyetli ögretmene karsi.
Insan hicmi ders calismaz, bu ne ya ???

evet canım sıkılıyor, özellikle konu açıyorum manyağım çünkü ben. burada etten püften ayrılık acılı konular saçma olmuyor da size ters düşen veya onaylamadığınız bir konu açılınca mı rahatsız oluyorsunuz? ayrıca istersem 100 tane de konu açarım, cevap vermezsiniz olur biter.
Burdaki insanların ayrılık konuları eften püften değil bence saygısızlaşma bence laf olsun diye açılmış eften püften bi konu

Bence söylemen lazim cünkü baskalarininda hakkini yemis oluyor o sahis. kimse kimsenin hakkini yememeli.
Sanane, babane diye diye bu hallerdeyiz Türkiye`de zaten. Söyle, cünkü Dogru direk hic bir Zaman egrilmez. Hakaret bu hem size Hemde iyi niyetli ögretmene karsi.
Insan hicmi ders calismaz, bu ne ya ???
evet demek istediğim de bu işte. yalnız buradaki insanların çoğu sınavımı nasıl eve getirmişim ona taktılar. evet hocamızın buna izin vermesi biraz ters bir durum ancak demek istediğim bu kadar iyiliğe rağmen bu kişiyi şikayet etmem gerekmez mi? bunun cevabını almak istedim sadece. millet eleştirmeye ne meraklıymış yahu.

Back
X