bu kıskanclıga dur demelıyım

Yatıp kalkıp onların ilişkisini mi düşünüyorsun sen.. Başka uğraşlar bul kendine.. Arkadaşını yitirmek istemiyorsan..

Benim de vardı böyle bi arkadaşım.. Vardı diyorum işte..

valla benimde sevgilim var ama bende evde yalnız kös köz oturuyorum yaz tatili geldi ayrı yerlerdeyiz naparsın her sevgilisi olan da aynı değil bak :1:
ayrıca çalışıyor kendisinden haber dahi alamıyorum yaaa varlığını biliyorum o kadar.
kendisine bile dedim yakında nutucam bi sevgilim olduğunu diye :24::24:
içini rahatlatmak için söyledim kısacası boşver zamanı geldiğinde en güzel şekliyle olur :34:
çevrendekileri boşver sen. :34::54:

Arkadasinin sevgilisinin seninle tanistiracagi biri yok mu acaba?

Hayir olan kendi iliskisine olacak kizin. Nazardan dolayi ayrilacak haberi yok.

Öncelikli olarak kendi hayatınızı, kendi isteklerinizi kendi ailenizi önemsemediğiniz sürece mutsuz olmaya mahkumsunuz.. Ne demek arkadasım yemege gitti ben cok kötü oldum demek, benim gözümde bunu söyleme "cesaretiniz" asla düşüncelerinizi masumlaştırmıyor.. Sonuçta onun sevgilisi olmamasının sizin hayatınıza bi katkısı yok, sevgilisi olmasınında bi katkısı yok.. Hem bu dünyada neler gizli , geçen yıl balayına giderken kaza yapıp gelini kaybeden çift benim yakınımdı. Damat şu an olabilecek en iyi halde.. dua edin bol bol Rabbim hayırlısını versin

Çok saçmaa, herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok.. Bunu aşmalısın, yoksa hayatın boyunca bu böyle devam eder, sonra bir bakarsın yapayalnız kalmışsın..

elımde degıl ıste asamıorum bu durumu benım nıe yok dıe kıskanıorum ıste

Hayat sadece 'sevgili'si olana güzel değildir. Siz sevgilisi
olanı kıskanmak yerine, nasıl güzel olur hayatım diye
düşünüp, mutlu bir insan olmaya uğraşırsanız sorununuz
kalmaz. Özentiniz sadece sevgilisi olanlara ise 'demek ki
vakti var' diye düşünebilirsiniz. Ama eksik her konunuz
için aynı kıskançlığı hissediyorsanız tedavi gereken bir
durumdur bence.

yanlış nı hatırlıyorum, 29 yaşındasınız değil mi?
13 yaşında ergen kız triplerini aşın, gerekirse uzman yardımı alın.

yanlış nı hatırlıyorum, 29 yaşındasınız değil mi?
13 yaşında ergen kız triplerini aşın, gerekirse uzman yardımı alın.

evet 29 cok hastayım ben salagım yaa baskasının hayatını mutlu anlarına özenıyorum kendımı cok kotu hıssedıorum nakadar bencılım asamıorum bu durumu o daha da beter ıgrenc bı durum berbat

elımde degıl ıste asamıorum bu durumu benım nıe yok dıe kıskanıorum ıste

Allah Allaaaaaah... Aşamıyorum aşamıyorum. Takılmış plak gibi.

Aklın var fikrin var aşıver bi zahmet.

O kızda herşeyin farkındadır emin ol senden kurtulmanın yollarına bakıyordur.

herkesin kendi kaderi, kendi kısmeti . allah kimsenin kısmetini bir başkasına vermez . bu maddi manevi böyledir. mevlana'nın başkalarının malını mülkünü , hayatını kıskanmamakla ilgili nasihatidir. arkadaşın kendine nasıp olanı yaşıyor, sen başkası için ne kadar işi şey dilersen o iyilikler gelip seni bulur. iç dünyanı, kalbini böyle erdemli düşüncelerle iyileştir canım. hepimiz insanız kıskançlık da insanca bir duygu. nefsimizi terbiye edeceğiz böyle. inşallah çok güzel bir insan çıkar karşına , güzel bir ilişki yaşarsın.

29 yaşında ergen psikolojisi değil de toplumun oluşturduğu
ortak psikolojinin sizdeki yansıması bence bu... Yani 'bu
yaştayım ama sevgilim yok' psikolojisi.

Aşacağınız ya da aşamayacağınız diye bir şey yok. Kabullenmişsiniz
kıskanıyor olmayı. Bunu yapmayın. Kıskanmıyorsunuz ve sadece
duygusal boşluk olarak düşünün. Ayrıca şunu bilin, insan nefsini
terbiye edebilen bir canlıdır. Biz iradesiz doğarız ama zamanla
irade sahibi olmayı öğreniriz.

kişisel gelişim seminerlerine fln katılsanız veya zamanınızı güzel geçireceğiniz, yeni insanlarla tanışacağınız kurslara gitseniz. evde oturursanız yeni birileriyle tanışamazsınız ki.

bence kıskanma değil, imrenme seninkisi... kendi kendine aşabilirsin ancak, buradan verilen tavsiyelerle bir yere kadar canım...

çok basit olsa da, şuan sevgilim olsaydı belki çok kötü şeyler yaşıyo olacaktım diyebilirsin...

kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, yoksa aşmaya çalışmazdın...

evet 29 cok hastayım ben salagım yaa baskasının hayatını mutlu anlarına özenıyorum kendımı cok kotu hıssedıorum nakadar bencılım asamıorum bu durumu o daha da beter ıgrenc bı durum berbat

Salak derken?
Arkadaşım kendinize böyle çirkin tabirler kullanmak yerine madem yanlışınızın da farkındasınız da neden uzman yardımı almıyorsunuz?

Sen rahatsızlığının ne olduğunun farkında olan birisin.
Bu yüzden tedavinin % 50 sini geçtin sayabilirsin kendini.
Acilen psikologa git ve tedavi ol.
Emin ol ki tüm takıntılarından ve düşündüklerinden kurtulman çok çok kolay olacak.
Hele ki sen her şeyin farkındayken. :34:

hatanizi farketmek güzel yazildi diger yerde ama

sadece fark edip baska birsey yapmiyorsunuz...bunun adi kiskanciklik filan degil artik

ayrilsa belki mutlu olacaksiniz..madem engel olamiyorsunuz artik o arkadasinizla iliskiyi kesin

hani bazi kem gözler vardir ya varligi inanilir inanilmaz ama siz b iraz öyle geldiniz...

bu kadar kiskanclik olmaz fesatlik bu düpedüz

Back
X