öncelikle slm kızlar. ben 20 yaşındayım 1.5 senelik bir ilişkim var ve ben en ufak şeyde bile kavga çıkarıyorum erkek arkadaşım benim yüzmden bütün kız arkadaşlarından koptu. bu yüzden çok kavgalar ettik. artık işi iyice abarttım ve kuzenlerinden bile kıskanır oldum yapmayayım diyorum ama elimde değil. ne olacak işin sonu bilmiyorum lütfen bana yardım edin(((( çok huzursuz hissediyorum kendimi onu da çok sıkıyorum şunu yapma bunla konuşma.. vs vs vs böyle bi ilişkinin sonu nereye gider bilmiyorum
öncelikle slm kızlar. ben 20 yaşındayım 1.5 senelik bir ilişkim var ve ben en ufak şeyde bile kavga çıkarıyorum erkek arkadaşım benim yüzmden bütün kız arkadaşlarından koptu. bu yüzden çok kavgalar ettik. artık işi iyice abarttım ve kuzenlerinden bile kıskanır oldum yapmayayım diyorum ama elimde değil. ne olacak işin sonu bilmiyorum lütfen bana yardım edin(((( çok huzursuz hissediyorum kendimi onu da çok sıkıyorum şunu yapma bunla konuşma.. vs vs vs böyle bi ilişkinin sonu nereye gider bilmiyorum
canım yaa bendede varr bu durumm ara sıra oluyoo ama canım sıkkınken oluyoo nedense..hani insanın öyle anları olur yaa..
burdaa özgüven eksikliği yazmış herkes amaa baskaa dolu neden varr..ben kendimee baktığımdaa meselaa manken standartarında bi kızım her yönden..ama bendede eşimin ufak bi 3 sn yii gecen bakısı olsun siliyorum o anda onuu..nasıl bişey anlamadım..sonra diyorum eşim beni kıskandığını belli etmez mesela ama ben belli ederim.yaa hoşuna gidiyo tepki vermem yada gercekten her erkek gibi oda hoşlanıyodurr anlayamadım bu erkeklerii..
off varya kafayı yemek üzereyim geçen ay onlardaydımm kızın bi tanesi face de oo beyfendii görüşelm özledim falan yazmış evi terk ettim çıktım gittm yaa :S
canım belkide dediğim gibi tepki vermen hoşuna gidiyordur...sen süslen ve kendine güven...bırakk o tepki versinn..
4-5 gün normal davran kendine söz ver..kendine güven..bakalım nasıl olcakk dene
Tatlım sevgisinden emin değilmisin? Sevgisinden emin olamadığın için güvensizlik yaşıyor olabilirmisin?
tmm tatlım denicembu arada o da çok karışıyo bana ama ben bişey demiyorum mesela kesinlikle mini etek giymem yasak. akşam 8-9 dan sonra dışarı çıkamam vs vs.
onu çok seviyorum hemde herşeyden çok kaybetmek de istemiyorum( aslında özgüven sorunum da yok yaa düşünüyorum da daha önce 4 yıl platonik sevdiğm biri vardı sonra o da bni seviyomuş çıkmaya başladık fakat daha sonra öğrendim kii beni aldatıyomuş. o günden sonra kmseye güvenemiyorum aslında erkek arkdaşm çok iyi biri beni aldatmaz diyorum ama yne de kendime söz geçiremiyorum işte
teşekkür ederim dediklerini denicem cnım :) sana da iyi gecelerahh ahh erkeklerr insanda kalıcı hasara neden oluyorlarr..aynı seyleri bende yasadım..bazı huylar ordan kaldı galiba yasadıklarımdan..canımm bencee oluruna bırakk(sen tepki verme,o versin bırak), sevmedğin kişileri kızları yanında taşıma (sevmiyorum su kızla fazla görüşme diye karşılıklı konus),ve son olarakda kendine güven(unutmaa hayat bir tanee)....
iyi geceler dadlım
Birbirinizi çok seviyorsanız kör topal ilişkiniz devam eder.Eğer arada güçlü bir bağ yoksa daha fazla direnemez sanırım ilişkiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?