Bu kıskançlık sorunum nasıl çözülürr :(

tubish19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
33
0
36
İstanbul
öncelikle slm kızlar. ben 20 yaşındayım 1.5 senelik bir ilişkim var ve ben en ufak şeyde bile kavga çıkarıyorum erkek arkadaşım benim yüzmden bütün kız arkadaşlarından koptu. bu yüzden çok kavgalar ettik. artık işi iyice abarttım ve kuzenlerinden bile kıskanır oldum yapmayayım diyorum ama elimde değil. ne olacak işin sonu bilmiyorum lütfen bana yardım edin (((( çok huzursuz hissediyorum kendimi onu da çok sıkıyorum şunu yapma bunla konuşma.. vs vs vs böyle bi ilişkinin sonu nereye gider bilmiyorum

böyle giderse bu ilişkinin sonu nereye gider madem sen bilmiyorsun ben söyliyeyim.. biter...

nasıl yenersin onu da sölim...

insan kendınden üstün görmediği hiç kimseyi kıskanmaz... demekki sen kuzanlerını kendınden ustun görüyorsun.. senin onun kuzenlerinden eksik bi tarafın mı var ??

Gerçekten çok abartmışsın herşeyin dozu
gibi bununda bir dozu var.
Yazık yani...
Aşırı kıskançlığın bir çoksebebi olablilir bunuda en iyi bir uzman anlar.
Ama kendine güven özgüveninlede olabilir bu ya da aşırı sahiplenebilirsin bir sürü şeyden olabilir bu.
Bunu bi uzmanla halledebilirsin güzelcene

öz güven eksikligini var bence...
sen onu böyle kiskanmaya devam ettikce kendine yazik etmis olacaksin...
onu bu kadar sIkmandan birgün bikacaktir eminim...
biraz rahat birakmayi dene...
biriyle konusmasini yasaklamak kiskancliktan cikiyor, kiskanclik daha masum olmali bence, sen abartmissin...

ya aslında çevremdeki bütün insanlar güzel olduğumu söyler ama ben bunu pek düşünmüyorum evet özgüven eksikliğim var.. yaaa lütfen bana akıl verin ne yapabilirim. :s kuzenlerini aslında üstün görmüyorum ama kız hem güzel hem de çok zengin özel üniv. de okuyo birde erkek arkadşmla arası çok iyi. bu arada erkek arkadşmla her görüşmemizde telefonunu kontrol ediyorum mesajlara bakıyorum sonra fece adresine giriyorum çevrimiçi olup kızların yazmasını bekliyorum yazınca da kötü davranıyorum kızlara bidaha yazmasınlar diye offf offf ( lanet olsn yaa

Kıskanclık hastalıktır..
Belli bi zaman katlanılabilir, ama sonra en büyük aşkları bile bitirir..
Benim erkek arkadaşıma söylediğim bi laf vardır.
Ben seni hiç bi kadından kıskanmıyorum zira kendime güveniyorum.
İlla bişi yapacaksan içindeyse yaparsın zaten diyorum kıskanıp kendimi yıpratamam.
Neden kıskanayım ki ?
Güzel miyim evet
Kültürlü müyüm evet
kariyerim var mı evet
kendime güveniyorum. neyi kıskanırım ki arada çıkar arıza bizde de :)
benden cok baskasıyla vakit geçirirse geçirdiği vakti kıskanırım :) bana ayır o vakti diye
bizde o cok kıskanc ama aşktık. nası aştık onun istemediği belli başlı şeyler vardı oturdu anlattı bana mantıklı geldi yapmıyorum bende kıskanmıyor.
Onda da yok mantıksız kıskanclıklar.
Ha arada latife olsun diye yapmıyor muyuz kesinlikle yapıyoruz ve çok hoş oluyor

Uzmana görün derim. Seni yer bitirir bu duygu.

Canım vallaha tutmaya çalış kendini yemin et birşy yap ama tutmaya çalış inan bana çok seven erkek bile sıkıntıya gelemez bitirir ve soğur senden soğumasını istemiyorsam birazcık kontrol etmeye çalış kendini

o da aynı şekilde erkek arkadaşlarınla görüşmene kuzenlerine hatta baba dayı amca gibi insanlara bile karışsa ya da tüm bunları sana yapsa ne hissederdin?

kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyoo cnm ya ( o bana karışsa bu konuda kızarımm tabiki istemem. evet gerçekten soğuyo erkekler bizde geçen haftalarda ayrılıcaktık az daha işte beni çok bunaltıyosun sıkıyosun falan dedi bende madem öyle bitsin dedim bu sefer kendisi yine aradı peşimden koştu. evet bu böyle olmaz en iyisi bi uzmana gözükmek kıskançlık gerçekten çok kötü bişey. kendi kendime diyorum güzel bi kızım iyi biriyim gerçekten onu çok seviyorum benim gibisini bulamaz kültürlüyüm, üniversite okuyorum falan ama sonra bi bakıyorum yine aynısı. bunu başkalarına da anlatamıyorum burda paylaşmam çok iyi oldu hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..

canım yaa bendede varr bu durumm ara sıra oluyoo ama canım sıkkınken oluyoo nedense..hani insanın öyle anları olur yaa..
burdaa özgüven eksikliği yazmış herkes amaa baskaa dolu neden varr..ben kendimee baktığımdaa meselaa manken standartarında bi kızım her yönden..ama bendede eşimin ufak bi 3 sn yii gecen bakısı olsun siliyorum o anda onuu..nasıl bişey anlamadım..sonra diyorum eşim beni kıskandığını belli etmez mesela ama ben belli ederim.yaa hoşuna gidiyo tepki vermem yada gercekten her erkek gibi oda hoşlanıyodurr anlayamadım bu erkeklerii..

off varya kafayı yemek üzereyim geçen ay onlardaydımm kızın bi tanesi face de oo beyfendii görüşelm özledim falan yazmış evi terk ettim çıktım gittm yaa :S

off varya kafayı yemek üzereyim geçen ay onlardaydımm kızın bi tanesi face de oo beyfendii görüşelm özledim falan yazmış evi terk ettim çıktım gittm yaa :S

canım belkide dediğim gibi tepki vermen hoşuna gidiyordur...sen süslen ve kendine güven...bırakk o tepki versinn..
4-5 gün normal davran kendine söz ver..kendine güven..bakalım nasıl olcakk dene

canım belkide dediğim gibi tepki vermen hoşuna gidiyordur...sen süslen ve kendine güven...bırakk o tepki versinn..
4-5 gün normal davran kendine söz ver..kendine güven..bakalım nasıl olcakk dene

tmm tatlım denicem bu arada o da çok karışıyo bana ama ben bişey demiyorum mesela kesinlikle mini etek giymem yasak. akşam 8-9 dan sonra dışarı çıkamam vs vs.

onu çok seviyorum hemde herşeyden çok kaybetmek de istemiyorum ( aslında özgüven sorunum da yok yaa düşünüyorum da daha önce 4 yıl platonik sevdiğm biri vardı sonra o da bni seviyomuş çıkmaya başladık fakat daha sonra öğrendim kii beni aldatıyomuş. o günden sonra kmseye güvenemiyorum aslında erkek arkdaşm çok iyi biri beni aldatmaz diyorum ama yne de kendime söz geçiremiyorum işte

Tatlım sevgisinden emin değilmisin? Sevgisinden emin olamadığın için güvensizlik yaşıyor olabilirmisin?

Tatlım sevgisinden emin değilmisin? Sevgisinden emin olamadığın için güvensizlik yaşıyor olabilirmisin?

yok güzelim ya sevgisinden eminim. çünkü onu o kadr bunaltıyorum ki sevmeyen biri olsa bırakır giderdi. sonra benim için o kadar çok şey yapıyo ki bütün arkdaşlarım imreniyo ilişkimize ne şanslısın sevgilin gözünün içine bakıyo flan diyolar. benim sorunum onla değil kendimle. çocuk benm yüzümden çocukluk arkdaşlarını bile braktı ( ona çok büyük haksızlık yapıyorum bazen herşeyi bitireyim diyorum ama onsuz olmaya da tahammül edemem kii

ahh ahh erkeklerr insanda kalıcı hasara neden oluyorlarr..aynı seyleri bende yasadım..bazı huylar ordan kaldı galiba yasadıklarımdan..canımm bencee oluruna bırakk(sen tepki verme,o versin bırak), sevmedğin kişileri kızları yanında taşıma (sevmiyorum su kızla fazla görüşme diye karşılıklı konus),ve son olarakda kendine güven(unutmaa hayat bir tanee)....
iyi geceler dadlım

teşekkür ederim dediklerini denicem cnım :) sana da iyi geceler

Birbirinizi çok seviyorsanız kör topal ilişkiniz devam eder.Eğer arada güçlü bir bağ yoksa daha fazla direnemez sanırım ilişkiniz.

Birbirinizi çok seviyorsanız kör topal ilişkiniz devam eder.Eğer arada güçlü bir bağ yoksa daha fazla direnemez sanırım ilişkiniz.

zamanında çok şeyler yaşadık ama herşeye rağmen 1 kere bile ayrılmadık allaha şükür evet aramızda güçlü bi bağ var zaten ben onun ilk sevgilisiyim bensiz yapabileceğini sanmıyorum çünkü yarım saat msj atmasam hemen arar sorar ne oldu bişey mi var falan sonra bir dediğimi iki etmez hep beni mutlu etmeye çalışır...

canım kıskançlık gerçekten bir ilişkiyi çekilmez kılıyor.benim erkek arkadaşım aynı senin bahsettiğin durumda ve bu kıskançlığı gün geçtikçe azalacağına gitgide daha da arttı.erkek arkadaşlarımla zaten görüşmemi istemediği gibi artık kız arkadaşlarımı da kıskanıyor, neredeyse onun haricinde kimseyle görüşmemi istemiyor ve bu davranışları yüzünden gerçekten çok zor durumlarda kalıyorum. bu yüzden bende artık sürekli yanlış bir şey yapıyormuşum gibi bir suçluluk psikolojisi oluştu.bunu üzerimden atamıyorum.ilişki bu şekilde nereye kadar gider diyorsun.biz 5 senedir böyle sürdürüyoruz.birbirimizi çok sevdiğimiz için bir şekilde yürütüyoruz ama onunla evlenmeyi düşünmüyorum.çünkü korkuyorum.senin erkek arkadaşının yanlış bir şey yaptığını sanmıyorum.bence bir süre oturup yaptığın kıskançlıklar ne kadar mantıklı bunu düşünmelisin. bir kişi zamanında güvenini yıktı diye bunun bedelini başkalarına ödetmemelisin.herkes farklıdır.ayrıca bu durumda sürekli seni aldatacak paniğiyle yaşaman seni aldatmasından daha yıpratıcı bence.zaten öyle bir niyeti olsa erkek arkadaşını 24 saat yanında da tutsan, bütün şifrelerini öğrensen ne yaparsan yap zaten istediğini yapacaktır bir yolunu bulup.bu yüzden boşu boşuna hem kendini hem de erkek arkadaşını yıpratıp üzme bence tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…