• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız benim gerçekten arkadaşım mı anlamadım

• Ünleminiz ve kendinizce dalga geçmeniz celallenmek.
    Ve o kadar net bir şekilde "tabii ki arkadaşın" demiş olmanız, arkadaşlık anlayışınızın göstergesidir. Arkadaşlık hakkında bir görüşünüz varmış ve bizim durumumuz bu görüşe uymuş ki bu hükmü vermişsiniz. Görüşlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz biz burada.
    Ünleminiz ve kendinizce dalga geçmeniz celallenmek.
    Ve o kadar net bir şekilde "tabii ki arkadaşın" demiş olmanız, arkadaşlık anlayışınızın göstergesidir. Arkadaşlık hakkında bir görüşünüz varmış ve bizim durumumuz bu görüşe uymuş ki bu hükmü vermişsiniz. Görüşlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz biz burada.
    Hım peki peki.. : )

Benim de var böyle arkadaşlarım.
Sonuçta orjinalim ben, çakmalarım beni rahatsız etmez. :KK53:

Çok yakınım diye takıldım galiba bu kadar.

Cevaplar tatmin etmediyse,e yakin arkadiasina sor cnm.en dogru cevabi o verir...ama ozeniyordur sana.sen gibi olmus....

Eğer dedikleri gibi, farkında olmadan yapıyorsa boşuna kırmış olurum. Takmamaya çalışıcam sanırım

Size karşı fazla ilgili sizde bunalmış gibisiniz hepsi bu...

Evet bunaldım gerçekten

Belki bazı davranışlarını değiştirmeye çalışıyordur bilemedim şimdi yakın arkadaşsınız sonuçta çok takma olur bazen böyle şeyler :KK51:

Bu ara çok sık olmaya başlayınca bunaldım ama takmamaya çalışıcam : )

Çok yakınım diye takıldım galiba bu kadar.

Eğer dedikleri gibi, farkında olmadan yapıyorsa boşuna kırmış olurum. Takmamaya çalışıcam sanırım

Evet bunaldım gerçekten

Bu ara çok sık olmaya başlayınca bunaldım ama takmamaya çalışıcam : )
Aynen öyle yap böyle küçük şeyleri de dert etme boşuna arkadaşlığınız yıpranmasın :KK48:

En yakın arkadaşıma anlam veremiyorum.
3 yılı aşkın bir arkadaşlığımız var. Bu üç yılın neredeyse her gününü beraber geçirdiğimiz bir arkadaşlık bu.
Ben onun omzunda çok ağlamışımdır, o da benim.
Ben onun her sırrını bilirim, o da benimkileri bilir. Daha doğrusu bilirdi... Artık anlatmıyorum hiçbir şeyimi ona. Herkese anlatabileceğim derecede sıradan olayları paylaşıyorum sadece.

Bir sene kadar önce, hareketlerimi, laflarımı kendininmiş gibi kullandığını fark ettim.
Ve böyle başladı uzaklaşmam.
Çok basit şeylerde bile görüşünü benimkiyle değiştiriyor hemen.
Mesela ben soğuk çay sevmem. O da sever ve sık sık da içerdi. Ben de "çay dediğin sımsıcak olmalı bana göre, soğuk çay içemem ben" derdim.
Sonra baktım ki birden soğuk çay karşıtı oldu çıktı.

Mesela ben film izlerken sıkılırım.
Bir gün benden film önerisi istedi. Ben de " beni biliyorsun canım, ben çok film izlemiyorum. Benim bir buçuk - iki saat oturabilmem mümkün değil, sıkılırım. Otursam bile odaklanamam" dedim.
Ertesi gün arkadaşlar arasında film konusu açıldı.
Bu "ay ben oturamam o kadar zaman, hareketli, yerinde duramayan bir insanım" dedi. Ağzım açık bakakaldım o an ona.
Çünkü haftada en az iki gün ne olur sinemaya gidelim diyen bir insandı.

Buna benzer çok örneğim var. Anlatmıştım da daha önce.

Benim umumi tuvalete girmediğimi öğrenip de "ay ben umumi tuvalete giremeemm" diye ortalarda gezinmeleri, her hastalandığında hemen ilaç aldığı halde, benim ilaç kullanmadığımı öğrenince "ben ilaç içmem yaa, kimyasal sonuçta" diye söylenmeleri..

Bunları yapıyor, ben de sinir oluyorum "tamam" diyorum " böyle insanla arkadaşlık yapılmaz"
Ama bir yandan da arkadaşları arasında tek değer verdiği kişi benim.
Bütün arkadaşlarımızla defalarca kavga etti, çoğuyla küs.
Küs olmadıklarına da, her fırsatta, hiç umrumda değilsiniz, küserseniz de sizin için uğraşmam. Kavga etsek de takmam" falan diyor.
"Sen bir tek baloonla kavga etmedin 3 senedir" dediklerinde. "ağzınızdan yel alsın, allah korusun. biz baloonumla çok iyi anlaşıyoruz. Ben onunla hiç küsmek istemem" falan diyor.
İki gün görmesin "baloonum özledim, görüşelim" diyor.
Bu lafları duyunca da ben kendime kızıyorum "kız seni ne kadar seviyor, boşuna takıyorsun" diyorum.

Bu kız beni seviyor mu, benimle yarışıyor mu ben anlamadım
bence bu duruma memnun olmalısın. bir araştırmaya göre insanlar sevdikleri, tarzlarını beğendikleri insanlara farkında olmasalar bile benzemeye çalışırlarmış diye okumuştum. hatta diyalog kurarken bile karşısındakileri tekrarlarmış. işte karşısındaki saçına dokunuyorsa oda dokunur, bacakbacak üstüne atıyorsa oda atarmış. bence hiç kafanı bu duruma takma, hatta mutlu ol sana çok değer veriyor :)

seni kopyalıyor :-):-)
beğenilmek,özenilcek olmak güzel bence :KK28::KK28:

Baloncum sen dediğim gibi yap istersen.
Bir konu aç ve belli etmeden herkesin kendi düşüncesi ve fikirleri olmalı karakteri sağlam olmalı gibi şeyler söyle
Belki anlar böylece ya da bu sözünü dikkate alıp kendi gibi davranmaya çalışır

Sen konuşmalarını taklit etti diye rahatsız olmuşsun benim arkadaşım saç rengi modeli kıyafetlerim hepsini aynı yapıyordu ben de beni örnek aldığı için sevindim bişi demedim ama sonrasında benim yaptıklarımı yapıp hem de beni beğenmiyor gibi davranması rahatsız etti uzaklaştım..ama sizinkide öyle bir durum göremedim farkında olmadan sen de onun yaptıklarını yapıyorsundur yakın arkadaşlar böyledir

3 yılı aşkın bir arkadaşlığımız var. Bu üç yılın neredeyse her gününü beraber geçirdiğimiz bir arkadaşlık bu.
Ben onun her sırrını bilirim, o da benimkileri bilir. Daha doğrusu bilirdi... Artık anlatmıyorum hiçbir şeyimi ona. Herkese anlatabileceğim derecede sıradan olayları paylaşıyorum sadece.

Bir sene kadar önce, hareketlerimi, laflarımı kendininmiş gibi kullandığını fark ettim.
Mesela ben soğuk çay sevmem. O da sever ve sık sık da içerdi. Ben de "çay dediğin sımsıcak olmalı bana göre, soğuk çay içemem ben" derdim.

Bir gün benden film önerisi istedi. Ben de " beni biliyorsun canım, ben çok film izlemiyorum. Benim bir buçuk - iki saat oturabilmem mümkün değil, sıkılırım. Otursam bile odaklanamam" dedim.
Bu "ay ben oturamam o kadar zaman, hareketli, yerinde duramayan bir insanım" dedi. Ağzım açık bakakaldım o an ona.

Benim umumi tuvalete girmediğimi öğrenip de "ay ben umumi tuvalete giremeemm" diye ortalarda gezinmeleri, her hastalandığında hemen ilaç aldığı halde, benim ilaç kullanmadığımı öğrenince "ben ilaç içmem yaa, kimyasal sonuçta" diye söylenmeleri..

Bunları yapıyor, ben de sinir oluyorum "tamam" diyorum " böyle insanla arkadaşlık yapılmaz"
Küs olmadıklarına da, her fırsatta, hiç umrumda değilsiniz, küserseniz de sizin için uğraşmam. Kavga etsek de takmam" falan diyor.
"Sen bir tek baloonla kavga etmedin 3 senedir" dediklerinde. "ağzınızdan yel alsın, allah korusun. biz baloonumla çok iyi anlaşıyoruz. Ben onunla hiç küsmek istemem" falan diyor.
Bu lafları duyunca da ben kendime kızıyorum "kız seni ne kadar seviyor, boşuna takıyorsun" diyorum.

Senin davranıslarını dogru bulup senin gibi biri olmaya çalısıyor bence.... Peki bunları ona dedin ve ya belirttin mi hiç??

Bunlar birine kin duymak için çok küçük şeyler.

Zamanla herkesin kişiliği oturur zaten.

Baloncum sen dediğim gibi yap istersen.
Bir konu aç ve belli etmeden herkesin kendi düşüncesi ve fikirleri olmalı karakteri sağlam olmalı gibi şeyler söyle
Belki anlar böylece ya da bu sözünü dikkate alıp kendi gibi davranmaya çalışır

Yapıcam bunu.
Direkt söyleyip kırmaktansa anlamasını sağlamak iyi olacak. yoksa kafama taktıkça gereksiz yere mesafe koyucam

Senin davranıslarını dogru bulup senin gibi biri olmaya çalısıyor bence.... Peki bunları ona dedin ve ya belirttin mi hiç??

Bir kez ima ettim. film izlemeyi çok sevdiği halde "ben film izleyemem, sıkılırım" dedi. Ben de o zaman "sen hiç ara vermeden oturup 5-6 bölüm dizi izliyorsun, her gün bir iki film izliyorsun, ne oldu birden" gibi şeyler söylemiştim. yok yok sıkılıyorum yerimde duramıyorum falan diyip geçiştirmişti.

yaşı kaç bu arkadaşın, biraz ergen gibi geldi bu hareketleri..

21 yaşında.

Bunlar birine kin duymak için çok küçük şeyler.

Zamanla herkesin kişiliği oturur zaten.

kin duymuyorum zaten

Bir kez ima ettim. film izlemeyi çok sevdiği halde "ben film izleyemem, sıkılırım" dedi. Ben de o zaman "sen hiç ara vermeden oturup 5-6 bölüm dizi izliyorsun, her gün bir iki film izliyorsun, ne oldu birden" gibi şeyler söylemiştim. yok yok sıkılıyorum yerimde duramıyorum falan diyip geçiştirmişti.

Hm. Anlıyorum. Sana karsi bi özentisi var gibi. Ama senin dedigin gibi yaris içinde gibi hissediyor olabilir. Yaris dusuncesi varsa senle iyi geçinmesi çok garip. Bence simdilik akısına bırak.. baktin aynı oluyor kibar ve üzmeyecek bi sekilde belirt ona. Yoksasen üzülürsun o yorulur... :) :*

Benim de boyle bir arkadasim vardi. Bir gun basima gelen bir taciz olayini onun da oldugu bir ortamda arkadaslarima anlattim. Aradan bir hafta gecti, ayni arkadas grubumuza ayni olayi kendi basina gelmis gibi anlatti. :)
Bunu sirf bana degil bircok insana yapiyordu ustelik. Ve sadece arkadasim olarak kaldi, bir zaman sonra da silindi gitti hayatimdan. Ne kadar sinir bozucu oldugunu bilirim. Yasitim olan birinin beni bu denli icine almasi hos bir durum degil kendi acisindan. Kisilik gelistirememis, gocebe kilisik diyorum ben bunlara.

Valla cnm benim de böyle bir arkadaşım vardı.. Herkes arkadaşından etkilenir bazı konularda ama benim hayallarım onun hayalleri benim kişilğim yavaş yavaş onun kişiliği olmaya başlayınca bana tehlikeli gelmeye başladı açıkçası. Üstelik on da beni cidden çok severdi.. Ancak ben bu tarz insanları sağlıklı bulmuyorum ve eninde sonunda sana bir zarar verebileceğini düşünüyorum. Sonunda onunla daha fazla görüşmek istemediğimi söyleyerek arkadaşlığımı bitridm. Arkadaşının sana özenmesi ve değer vermesi bi yere kadar güzel olabilir ama ne dereceye taşığı önemli..

Back
X