• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız rahatsız mı?:/

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Hanımlar merhaba

Kuzenimle konuşmuyoruz,kendisi evli 2 çocuk annesi.
Bana çok küstahca davrandigi zamanlar oldu. Ailelerimizin kulagina kadar götürdü ama çok şükür masum olduğumu herkes fark etti ve arkamdalar(yazışmalar vs.var)

Allahta sahidim ki vicdanim temiz.
Konuya gelelim

Uzun bir süre sonra Başka bir akrabamız whatsappde grup kurdu ve o kişide grupta.

Ben rahatsiz olmadim neticede birbirimizi silmişiz ama gruptaki herkes bunu bilmiyor. Bence ama anlamıslardir...

Arada yazarım güzel sohbet ediliyor. Onu muhatap almam ama rencide de etmem.
Peki o ne yapıyo? Ben ne dersem diyim hangi fikrimi soylersem söylim laf sokuyor güya lafi ortaya atiyor. Ben kırıcı lafini bilmeyen biri olsam zaten grupta ne kimse bana nasilsin der naptin der ne muhatap alir.

Annemle konustuk dedim kim olsa agzini yirtardi sürekli bana oynuyor laf dokunduruyo.
Annemde senin fark ettigini herkes fark etti merak etme dedi. Tavri rahatsiz edici görüyorum bende ama kaale alma seviyesine inme dedi.
Gruptan ayrılsam onun icin ciktigimi bilecek. O var diye de vazgececek degilim.
Size örnek vereyim.

Bir erkek kuzenin eşi türk yemeklerine hakim degil(yabanci kendisi) ve biz onlarla samimiyiz kiz cok tatlidir. Ögrenmeyede hevesi var deniyo cabaliyor. Bu abide karisini kötülemiyor sadece tatli bir anısını amlatiyor filan.

Bende samimiyetin verdigi güvenle "abi şu bahsettiğin yemegi pisiriyorsa herseyi yapar maşallah bak ne guzel. Bende yapar atarim dolaba pratik oluyor.Hatta siz gelince oda isterse beraber mutfaga gireriz"diye cümle kurdum.
Kizi rencide etmek filan zaten sözkonusu olamaz kocasi karisindan yemeklerinden memnun ama gurbette özlüyor. Bende 40 yillik asci degilim ama abilerimle aram iyidir lafladik.

konu kapandı başka seyler konuşuldu sohbet çok güzel.
Sonra bu x kişi kimsenin kimseye ihtiyaci yok bu devirde kadin olmak ne ki gibisinden sözler sarf etti. Grupta herkes okudu ama kimse birsey yazmadi ona.
Sanki ben hakaret ettimde o bana sen kim kopeksin sus sen yemek pisirmeyi bilmiyorsuna getirdi gibi bir izlenim oluşturdu

Cok bozuldum bende ama hic cevap vermedim.
Hergün ayrı bir laf sokma cabasi.

Ve suna dikkat ettim benim ozel hayatimda neler oluyorsa kendisine uyarliyor. Hayatimda güncel birseyi buyuklerden (anneler sık telefonlasir)ögrenip uyguluyor ve grupta bahsediyor ben soyle boyle yapiyorum diye. Annemde farkında.

Grupta herkesin cocugu evi barki var yemek yapabiliyor alasini hemde,herkes becerikli ama bir tek bu ben yaptim ettim hadi buyrun ay cocuklar bunu disaridan yiyemiyor ev usulune alistilar muhabbeti yapıyor. Bende beceriksiz degilim ama aynini yaparsam onunla yarısacakmisim gibi hissediyorum
Kendini ispatlamaya calisiyor sunu pisirdim biz bunu boyle aliriz yeriz.kocam soyle yapar filan.
Kimse yapmaz ama hep bu kişi. Komik olanda kimse onun bu sohbetine karsilik vermiyor tasdik görmuyor. Kimse kendisini acikca böyle paralamiyor.

Kusura bakmayin uzun oldu ama seneler önce birini bir insan siliyorsa arkadasından yalan uydurup yalani ortaya cikiyorsa sevmiyorsa neden rezil olmayi göze alarak üzmek ister? Hastalık degilmi bu?

Son düzenleme:
Ben olsam bu gerilimi kaldıramaz çıkarım gruptan galiba.

Ya öyle laf sokuyorki ben kala kalıyorum.
Karsilik versem kesin kavga cikacak. Yani örnekte verdiğim o laflari bana söylemesi çok yersizdi çünkü ben art niyetle söylemedim ve kelimelerimi özenle seçtim. Ona noluyorsa bi cildirdi o an

Ay amaann. Kendini küçük düşürüyor. Bence hic cevap vermeden düştüğü bu durumun keyfini çıkarın. Milletin antipatisini topluyor kendi kendine. Ben olsam gruptan filan da cikmazdim. Engelleseniz acaba yazdiklarini yine de görür müsünüz ki?

Maalesef engelli olmasına rağmen görünüyor. Ama dediğim gibi benden yana kırıcı birşey cıkmaz. Bu hep bi saldırı peşinde

Ya öyle laf sokuyorki ben kala kalıyorum.
Karsilik versem kesin kavga cikacak. Yani örnekte verdiğim o laflari bana söylemesi çok yersizdi çünkü ben art niyetle söylemedim ve kelimelerimi özenle seçtim. Ona noluyorsa bi cildirdi o an
Senin konuşman gayet nazik o nerden bişey bulsam da seni sinir etsem diye çırpınıyor başaramamış ki kimse ona katılmıyor. Ben karşımda böyle biri olsa ne kadar serin kalmaya çalışsam da sinirden kudururum en iyisi görmemek duymamak benim için.

Maalesef engelli olmasına rağmen görünüyor. Ama dediğim gibi benden yana kırıcı birşey cıkmaz. Bu hep bi saldırı peşinde

Bosverin o zaman. Kendi kendini küçük düşürüyor dediğim gibi. Bazıları böyle. Hirslari o denli büyüyor ki susmayi unutuyorlar.

Sende o sana laf atınca hemen arkasından başka bir konuda yaz yani sanki o hiç yokmuş gibi. Bence bir müddet sonra o çikar gruptan.

Ben böyle durumlarda yani beni geren ama gerildiğimi hissettirmemek istediğim durumlarda karşıdaki kişinin mesajına alakasız bir cevap verip konuya başkasını dahil editorum,bu sefer o kişi deliriyor.
Şöyle ki
- Ben : bugün x yerden şunu aldım,kaçırmayın indirim var
- uyuz insan : ohoo ben onu alalı yıl oldu birileri ancak farkına varmış

- ben : hıııhııı uyuz insan su böreği yapmak bence de çok kolay bir şey ? E Ayşe teyze senin oğlan askerden geldi mi ?

gibi gibi...

Defalarca ve birden çok kişi üzerinde denenmiş,onaylanmıştır.

Ya ben anlamadim yani konusmalariniz da sizi kıskandıgi bir olay yok niye kuzeninizin sizi kiskandigini düşünüyorsunuz. Rahatsizsaniz engeleyin olsun bitsin sinirinizi bozmaya değmez.

Ben böyle durumlarda yani beni geren ama gerildiğimi hissettirmemek istediğim durumlarda karşıdaki kişinin mesajına alakasız bir cevap verip konuya başkasını dahil editorum,bu sefer o kişi deliriyor.
Şöyle ki
- Ben : bugün x yerden şunu aldım,kaçırmayın indirim var
- uyuz insan : ohoo ben onu alalı yıl oldu birileri ancak farkına varmış

- ben : hıııhııı uyuz insan su böreği yapmak bence de çok kolay bir şey ? E Ayşe teyze senin oğlan askerden geldi mi ?

gibi gibi...

Defalarca ve birden çok kişi üzerinde denenmiş,onaylanmıştır.

Bende sizin bahsettiğiniz şekilde yapıyorum yani bozuntuya vermiyorum konu farkli ilerliyor.
Beni kiskanmasi için sebeb göremiyorum ama hirsi onu kemiriyor.
Grupta herkesin cocugu evi barki var yemek yapabiliyor alasini hemde,herkes becerikli ama bir tek bu ben yaptim ettim hadi buyrun ay cocuklar bunu disaridan yiyemiyor ev usulune alistilar muhabbeti yapıyor. Bende beceriksiz degilim ama aynini yaparsam onunla yarısacakmisim gibi hissediyorum

Ya ben anlamadim yani konusmalariniz da sizi kıskandıgi bir olay yok niye kuzeninizin sizi kiskandigini düşünüyorsunuz. Rahatsizsaniz engeleyin olsun bitsin sinirinizi bozmaya değmez.
Beni kiskandigini düşünmüyorum benden eksik kalır bir yanı yok yani şu pis tarafi olmasa iyi bir insan ama insanligini kaybediyor o derece. Cok ustüme geliyor

Be

Beni kiskandigini düşünmüyorum benden eksik kalır bir yanı yok yani şu pis tarafi olmasa iyi bir insan ama insanligini kaybediyor o derece. Cok ustüme geliyor
Ayyy inan hayat birilerini kafaya takmak için çok kısa yokmuş gibi varsayin

Back
X