• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kiz sonunda mezun oldu ama ruhen cöktü ne fayda...

Kadınların birbirlerine -aralarında potansiyel rekabet ihtimali olmasa bile- sebepsiz yere köstek oldukları gerçeğini anlatan özlü bir soz vardir: KADIN KADININ KURDUDUR. 35 yasinda bekar ve patrona her istedigini yaptiriyoe hmm bunun yolu kesin patronun yatagindan geciyordur(!) Umarim 35li yaslarda ayni seyi yasamazsin. İnsan kinadigini gormeden olmez derler bizim oralarda da..
35 e kadar oturursun evde inşallah iftiracı hanfendi

9 yıllık mühendisim bana verilen rakam da cooook düşük. Özel sektör böyle . Esim de 14 yıllık oda 1500 aliyo e is yok napican. Bizim komşu kızı 1200 le başladı bolum 2. Si gida müh.. yani yakma kafanı tecrübe edin daha iyi bi is bulursun.
nasıl ya hangi branş bizim son sınıflar çalışmaya başladılar biri 2.500 le başladı öbürleri de 1.500 le başlamıştı bi sene sonra 3bin oldular

Evet haklısınız.zaten işyerinde yeni olan şaşkın oluyor eskilere kendini kabul ettirmek zorunda hissediyor ama onlarda adeta bunu hissediyor ve zaten ezik davranıyor diye daha da üstümüze geliyorlar.ve bunu da en cok bayanlar birbirine yapıyor ne acı:KK43:((

Aynen öyle bayanların birbirine destek vermesi gerekirken birbirlerini daha iyi anlamaları gerekirken birde köstek oluyorlar çok kötü :(

Sinirliyken yazmistim. Fazlasiyla ustumr gelenler var. Hatta insallah evde kalirsin diyenler ama ne gariptir ki ben banlaniyorum digerleri hodri meydan. Masallah adalet.

Aynen öyle bayanların birbirine destek vermesi gerekirken birbirlerini daha iyi anlamaları gerekirken birde köstek oluyorlar çok kötü :KK43:
Yemin ederim erkeklerden daha cok bayanlar zarar verdi bana.evli diyorum bayan diyorum beni en iyi o anlar diyorum,gidiyor beni şikayet ediyor hem de yalan yere.daha neler neler...destek göreceğimize birbirimizden,adeta ayağımızı kaydırıyoruz.

Yemin ederim erkeklerden daha cok bayanlar zarar verdi bana.evli diyorum bayan diyorum beni en iyi o anlar diyorum,gidiyor beni şikayet ediyor hem de yalan yere.daha neler neler...destek göreceğimize birbirimizden,adeta ayağımızı kaydırıyoruz.

Canım ya çok üzüldüm anlıyorum bende çok sıkıntı çektim bu konularda.Birbirimizin yüzüne bakıyoruz birbirimizi tutmamız destek olmamız gerekirken öyle acı ki.Erkeklerin çoğu iş arkadaşlarına daha bağlı daha çok destekçi.Kadınlar hem cinslerine öyle acımasız ki.

Asil simdi ben size kizdim :KK70: hahaha

Yahu haksa herkese hak..kadin uzun calisiyor diye goz yumulmamali bazi seylere..ben buna siddetle karsiyim..ama gel gorki realde daha uzun olanin borusu otuyor…tecrubesinin karsiligini maasiyla aliyordur zaten.

tecrübesinin karşılığını başka şeylere bağlamış konu sahibi. bunada katılıyormusunuz gerçekten? bekar vs. diye

Back
X