- 3 Eylül 2025
- 19
- 41
- 3
- 38
Gerçekten ya dalga geçiyor ya da inanılmaz derecede takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Sizin derdiniz bence "beni bırakıp nasıl gider? nasıl normal hayatını yaşar? nasıl beni istemez?" diye düşünmeniz. Buraya da takıntı yapmış haldesiniz. Her gün aynı konuyu farklı cümlelerle açıyorsunuz. Karşınızdaki insanlar sizin pompanız değil size gaz versinler. Herkes aynı şeyi söylüyor size. Değersizlik duygunuz ya çok baskın ya da inanılmaz takıntılı birisiniz. İkisinin mevcut olması da mümkün. Sağlıklı olmadığınız da kesin. İnsanların sinirini bozana kadar ısrar ediyorsunuz. Kocanıza ve bize. Bilmediğimiz kimler var acaba?
Ayrıca yetiştireceğiniz çocuğunuza inanılmaz üzüldüm. Annenizin yanınızda olması maalesef rahatlatıcı bir neden değil. Sizde olan problemler ailenizden kaynaklı da olabilir. Sağlıksız birinin sağlıklı bir çocuk yetiştirmesi bana pek mantıklı gelmiyor maalesef. Muhtemelen çocuğunuzu da kocanızı kendinize bağlamak için kullandınız ve o yüzden hiçbir cümlenizde çocuğunuz geçmiyor. Çünkü artık işinize yaramıyor. yaramamış da.
Ayrıca yetiştireceğiniz çocuğunuza inanılmaz üzüldüm. Annenizin yanınızda olması maalesef rahatlatıcı bir neden değil. Sizde olan problemler ailenizden kaynaklı da olabilir. Sağlıksız birinin sağlıklı bir çocuk yetiştirmesi bana pek mantıklı gelmiyor maalesef. Muhtemelen çocuğunuzu da kocanızı kendinize bağlamak için kullandınız ve o yüzden hiçbir cümlenizde çocuğunuz geçmiyor. Çünkü artık işinize yaramıyor. yaramamış da.