bu kizi yolarim ben !

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Kizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ? :(

Bu iste tehlike var bacim ondan biran nönce uzaklaş belliki hoşlanıyor kocanizdan, anlattiklariniz onu gösteriyor birde evli allahim ya insanlarin çivisi çıkmış vallahi daha neler duyacağız hem kocanizda gorusmeyin demiş

Ayy uzak dur aman aman eşinden uzak durması için tembihle ayagini denk alsın o ara.. bidaha da konuşma zaten

Bir daha gelirse evde olduğunuzu belli ederek kapıyı açmazsınız anlar herhalde

Kizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ? :KK43:
:KK53::KK70:aman kız dikkat et eşini yanından kapıvermesin mazallah

Benim eniştem teyzeme "o kadından uzak dur, hiç iyi demiyorlar" dedikten sonra kadının eniştemden hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Aynı şey aklıma geldi dillendiremedim.
Bir erkek bir kadını karısından uzak tutmak istiyorsa şüpheli durumlar olabilir.

Eve almayın
Eşim rahatsız oluyor istemiyor evde yabancı kusura bakma deyin Kapatın kapıyı suratına

Benim eniştem teyzeme "o kadından uzak dur, hiç iyi demiyorlar" dedikten sonra kadının eniştemden hamile olduğu ortaya çıkmıştı.
Esim hangi kiz icin bu kiz iyi degl ya da bu cocuk iyi dgl dediyse o insan kotu ahlakli cikiyo altindan ya bana uavsayan erkek ya da herkesle konusabilen rahat kiz cikiyo oyl bi insan segildir esim

Aynı şey aklıma geldi dillendiremedim.
Bir erkek bir kadını karısından uzak tutmak istiyorsa şüpheli durumlar olabilir.
her türlü ihtimali düşünmekte fayda var, tabi...

Esim hangi kiz icin bu kiz iyi degl ya da bu cocuk iyi dgl dediyse o insan kotu ahlakli cikiyo altindan ya bana uavsayan erkek ya da herkesle konusabilen rahat kiz cikiyo oyl bi insan segildir esim
Nereden biliyor eşiniz? Gözüyle mi görmüş? Değilse bunu dillendirmek dahi hoş değil, belirteyim.

:KK57:ney genelde öyle olur değil mi iyi kadın olmadığını çoktan tecrübe etmiş oluyorlar :KK53:
Ya sorma, bir de çok kıskançmış eniştem. Teyzem de yazık, çocuk aklıyla "aman da kocam beni kıskanıyor-seviyor" gibi düşünürken meğer kaç kadınla ilişkisi varmış da, etrafla samimi olup kulağına gitmesin diye kıskançlık yapıyormuş.

Back
X