bu kizi yolarim ben !

Kesinlikle uzak durmalısın. Eşine bu konuda birşey söyleme ne söylersen o daha çok dikkat çeker beynine girer. Ama arada alttan alttan kızı süzer izler ol. birde eşinle onun hakkında yok birlikte olurlar aldatırlar diye aklından bile geçirme yoksa olur (tecrübe)
o nedenle napıyorsun?
kıza dikkat ediyorsun, halini tavrını süzüyorsun ve uzak duruyorsun. Herhangi bir durum oldu mu üstüne atlama. Psikolojik olarak yen onu. Laf sok, altta kalma, incit biraz ruhunu da erişemesin sana. Daha ilk günden yapmalıydın canım ne bakıyosun hayırdır diye. küçükken ez başını dert olur başına. pasif kalma!!

Canlarim benim kusura bakmayin hepinizin yorumlarina cevap veremiyorum.telefondan girdiim icin .hepinize olumlu olumsuz tum yorumlariniz icin tesekkr ederim .ben esime cok guveniyorum bunda bi sknti yok ama o kiz sirf baska erkeklere goz dikti diye bi cok sehir degistirmis bi insan ( kendi agziyla soyledi bunu ) .kocam bi insani bi kere gorsun yeterli nasil biri oldugunu cozer bu yuzden onceleri mesafe koymustum zaten dun de zorundalik yuzunden geldi eve ben kizini alip gider diye dusunurken baktim oturdu bi de salak salak konustu ben tam bisey diycem kapi caldi simdi keske kapiyi acmadan agzinin payini verseydm diyorum .biz gezmeye gidecez snra gorusurz dedm o da cikti gitti zaten .evet belki evliligime ozeniyor olabilr zaten ayni sevgili gibisiniz falan diyo o oyle seyler yasamms ama boyle bi hayat yasiyor olmasi benim esime yakisikli cekici demesini gerektirmez.hala dusundukce sinirlerim bozuluyor.afedersiniz belki nicknamelerinizi hatirlamiyorum.bu arada bi yorumda benim esim de kiskanma de demissiniz kapiya giderken oyle dedim kimi kocasi benm tabi bana yakisir olacak dedm.o yondede bi sknti yok yani .bi arkadasimda yolalim onu demis yolariz tabi siz arkamda olun yeter . :) simdi dediklerinizi dusunuyorum hakli buldugumherseyi yerine getiriyorum :) yorumlariniz icin tekrar tesekkr ederim :) :D

Kizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ? :KK43:

ev sizin eviniz.
bukadar sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.
gelmek isteyince bi bahane bulun.reddedin.
benim eşime de komşu asılıyodu.
almadım evime.
taşınınca da konu kapandı zaten.
telden taciz ediyodu.
hattı da değiştirdik.bitti gitti şükür....

ev sizin eviniz.
almadım evime.
telden taciz ediyodu.
ev sizin eviniz.
almadım evime.
telden taciz ediyodu.
Ben cok kiskancim boyle bisey olsa direk evine ciar sacini basini yolarim :D cok sukur kurtulmussun bende kapiya gelince acip iceri almadim bugun az bi yelloza ..

Ben cok kiskancim boyle bisey olsa direk evine ciar sacini basini yolarim :KK70: cok sukur kurtulmussun bende kapiya gelince acip iceri almadim bugun az bi yelloza ..

ya benim komşu da zaten bariz asılmıyodu. alttan alta yapıyodu.
otu çöpü bahane edip eve geliyo, mesaj atıyodu falan.
eşim kötü niyetli bulmuyodu kadını ama saf benim herif.
ben bilmezmiyim o gıcık kadının niyetini.
sürekli eşime iltifat edip, kendi kocasını kötülüyodu.
gözünden ateş çıkıyodu adeta.:KK8:
ben de yazdıklarımı yaptım işte.:KK73:

ya benim komşu da zaten bariz asılmıyodu. alttan alta yapıyodu.
otu çöpü bahane edip eve geliyo, mesaj atıyodu falan.
eşim kötü niyetli bulmuyodu kadını ama saf benim herif.
ben bilmezmiyim o gıcık kadının niyetini.
sürekli eşime iltifat edip, kendi kocasını kötülüyodu.
gözünden ateş çıkıyodu adeta.:KK8:
ben de yazdıklarımı yaptım işte.:KK73:
Ayy hic sorma ayni bizimkinin taktigi.kocasini bi kotuluyo ki sorma gitsin .valla benimki icinde ne dusunceli adammis seni anliyo ama bnm okuz beni hic dinlemiyo bile dedi iyice yolma sebebi :) neyse zaten bizde kendi evimize cikacaz o yuzden artik pek sknti rtmiyorum :D

Back
X