Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Kızıllıktan Nasıl Kurtulurum ? (RESİMLİ) lütfen yardımm...

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
saçımdaki kızıldan kurtulmak istiyorum ne yapmam gerekli?

kuaföre gittim kusturma işlemi yaptı. birkaç gün sonra röfle tarzı bişeyler yaptı sarılaştırdı. 1 ay sonra tekrar kusturma yaptı ve sonuç bu. kızıl turuncu sarı ne ararsan var.. dipler daha sarımsı. ben "sarı ağırlıklı acık karamel" tonlarına dönmek istiyorum ama bu kızıldan kurtulmak için ne yapmalıyım ??

$fotoğraf.webp $image.webp

Son düzenleme:
en basta sabır sonrada kullu renlere boyayacaksınız.ben 3.boyayısım 9.1 e boyadım %80 kayboldu dorduncu boyamama gıdecek sukur.8.1 9.1 gıbı renklere kullu kumral kullu sarı kullu platın vs vs gıbı olacak.

en basta sabır sonrada kullu renlere boyayacaksınız.ben 3.boyayısım 9.1 e boyadım %80 kayboldu dorduncu boyamama gıdecek sukur.8.1 9.1 gıbı renklere kullu kumral kullu sarı kullu platın vs vs gıbı olacak.

cevabınız için teşekkürler şimdi ben 8.1 acık küllü kumralla boyasam ne olur? renk skalası gibi olmaz mı

Yanlış anlamadıysam açık karamel istiyormuşsunuz ama bu durumda kızıllıktan şikayet etme lüksünüz yokki çünkü açık karamel zaten kzııl yoğunluklu bir renktir yani kumral ve kırmızının karışımı gibidir kızıllık istemiyorsanız küllü sarı ya da tütün rengini deneyin.Ben tecrübemi anlatayım şu anda küllü sarıyım zaten kumral olan saçlarımı önce alix avien 9.1 küllü sarıyla boyadım sonra açılınca beğenmedim 6 ay önce clemency saç boyası ile tanıştım ve şu ana kadar en iyisi oldu.Açık tütün rengi var onu kullanınca kızıllık tarih oldu şu anda kuaförlerin bile nasıl yaptığımı sorduğu küllü ,kızılsız saçlarım var

cevabınız için teşekkürler şimdi ben 8.1 acık küllü kumralla boyasam ne olur? renk skalası gibi olmaz mı

karamel tonları ıstıyorsan 8.1 koyu olur.cunku uzerındekınden hep daha koyu cıkıyor boyalar.9.1 kullu sarı ıle boyayın turunculuklar gıdene kadar hatta turunculuk nerelerde yogunsa ılk oraları boyayın.1 saat bekletın yıkayın 3boyamadan sonra ıstedıgın renge boyarsın sorun olmaz.benım turunculuk tam tepemdeydı ve coktu acıcı kullanmıstım elımı cabuk tutamadım halıyle.hep tepemdekı turuncudan basladım.

Yanlış anlamadıysam açık karamel istiyormuşsunuz ama bu durumda kızıllıktan şikayet etme lüksünüz yokki çünkü açık karamel zaten kzııl yoğunluklu bir renktir yani kumral ve kırmızının karışımı gibidir kızıllık istemiyorsanız küllü sarı ya da tütün rengini deneyin.Ben tecrübemi anlatayım şu anda küllü sarıyım zaten kumral olan saçlarımı önce alix avien 9.1 küllü sarıyla boyadım sonra açılınca beğenmedim 6 ay önce clemency saç boyası ile tanıştım ve şu ana kadar en iyisi oldu.Açık tütün rengi var onu kullanınca kızıllık tarih oldu şu anda kuaförlerin bile nasıl yaptığımı sorduğu küllü ,kızılsız saçlarım var

anlattıgınız icin teşekkür ederim, benim istediğim açık karamel daha cok sarı yogunluklu bi renk. kızıllık istemiyorum açıkçası , nerden bulaştıysam kızıla kurtulamıyorum. bu kafaya 9.1 uygularsam nasıl bi renk ortaya çıkar acaba? benim saçımda hem kızıl hem sarı hem de karamel renkler var şuanda. her tarafım tupturuncu olmaz değil mi

karamel tonları ıstıyorsan 8.1 koyu olur.cunku uzerındekınden hep daha koyu cıkıyor boyalar.9.1 kullu sarı ıle boyayın turunculuklar gıdene kadar hatta turunculuk nerelerde yogunsa ılk oraları boyayın.1 saat bekletın yıkayın 3boyamadan sonra ıstedıgın renge boyarsın sorun olmaz.benım turunculuk tam tepemdeydı ve coktu acıcı kullanmıstım elımı cabuk tutamadım halıyle.hep tepemdekı turuncudan basladım.

keşke turunculuk olsa bildiğiniz kızıl var :( her ihtimale karşın 8.1 ile başlayayım boyamaya .

saçımdaki kızıldan kurtulmak istiyorum ne yapmam gerekli?

kuaföre gittim kusturma işlemi yaptı. birkaç gün sonra röfle tarzı bişeyler yaptı sarılaştırdı. 1 ay sonra tekrar kusturma yaptı ve sonuç bu. kızıl turuncu sarı ne ararsan var.. dipler daha sarımsı. ben acık karamel tonlarına dönmek istiyorum ama bu kızıldan kurtulmak için ne yapmalıyım ??

Eki Görüntüle 614112 Eki Görüntüle 614113

uufff benimde saçım böle hemen hemen:31:
şu turuncu boz renkten nefret ediyorum şuan beyaz sabunla yıkıyorum saçlarımı bilmiyorum nasıl olur ama
biraz iyi geliyo sanki bazı kısımlarda saçımın kendi rengine döndüğünü farkediyorum..

Canım bence bu zeminin üsütne kendin boyasan tutar.
Küllü bir kumral veya sarı al..
Garnier in 4 tona kadar tutturucuları var. Onalrdan al

uufff benimde saçım böle hemen hemen:31:
şu turuncu boz renkten nefret ediyorum şuan beyaz sabunla yıkıyorum saçlarımı bilmiyorum nasıl olur ama
biraz iyi geliyo sanki bazı kısımlarda saçımın kendi rengine döndüğünü farkediyorum..

gerçekten beyaz sabun bu kadar işe yarıyor mu kii, ama ne kadar akıtabilir ki kızılı, anca rengini açar birazcık... nerden bulaştık bu kızıla yaa..

Canım bence bu zeminin üsütne kendin boyasan tutar.
Küllü bir kumral veya sarı al..
Garnier in 4 tona kadar tutturucuları var. Onalrdan al

tutar mı diyorsun canm bende küllü açık kumral alıp boyamayı düşünüyorum birkaç güne. garnier in bahsettiğin boyası hangisi acaba?

Son düzenleme:
gerçekten beyaz sabun bu kadar işe yarıyor mu kii, ama ne kadar akıtabilir ki kızılı, anca rengini açar birazcık... nerden bulaştık bu kızıla yaa..

benim saçımda kızıllık değilde boya akınca bi bakır renk oldu ama sanki iyi geliyo
forumda var konusu canım bir araştır istersen memnun kalan çok..

nesi var tatlım çok güzel görünüyor kendinmi boyadın?

kızlar birkaç saat önce alix natura 8.10 küllü açık kumral ile boyadım . sonuç bu, dipteki sarılar yok oldu dipler eşitlendi , kızılların büyük çogunlugu gitti az bir şey kaldı. o da 1-2 boyamada düzelir sanırım. diğer boyamayı sizce 8.1 ile mi 9.1 ile mi yapayım ve ne zaman boyamam lazım?

$IMG_1188.webp işte bu da sonuç

Son düzenleme:
kızlar birkaç saat önce alix natura 8.10 küllü açık kumral ile boyadım . sonuç bu, dipteki sarılar yok oldu dipler eşitlendi , kızılların büyük çogunlugu gitti az bir şey kaldı. o da 1-2 boyamada düzelir sanırım. diğer boyamayı sizce 8.1 ile mi 9.1 ile mi yapayım ve ne zaman boyamam lazım?

Eki Görüntüle 617614 işte bu da sonuç

çok tatı bi rengi var ama inan önceki halide kötü durmuyodu canım :)
bence akacağı için 8.1e boyamalısın ilerleyen zamanlarda
hadi güle güle akıt boyanı :)

çok tatı bi rengi var ama inan önceki halide kötü durmuyodu canım :)
bence akacağı için 8.1e boyamalısın ilerleyen zamanlarda
hadi güle güle akıt boyanı :)

Coook tesekkur ederm canim sagolun yardimlarinz icin. Kuaforun yapamadigini sizleri dinleyip de yaptim :)

Benim de saç im kızıl 3aydır boya Yok yardım edin ama o kadar derin e işlemiş ki boya güneste kızıl turuncu açık küllü kumral ile boya yapsam gider mi kızıl lar bir şey önerin ne olur:oops::110:

Back
X